Разные нотариусы, а форма та же.

image http://forum.setam.net.ua/assets/images/79-3H68E8VkgHWGIrHc.jpeg

image http://forum.setam.net.ua/assets/images/79-pthRAlmYV4lcQeQO.jpeg

• VVD і Flay подобається це.

Pavlyshyn А можете ще скинути зразок Акту ДВС? Те що вказано в Законі про іпотеку також досить сильно відрізняється від того що в порядку вчинення нотаріальних дій. Наприклад вимога зазначати іпотекодержателя і іпотекодавця. Також цікаво що вказують про учасників торгів,їх то в протоколі не вказано, а ДВС постійно хоче прописати це в акті, і виходить так що учасник тільки один - ереможець, для торгів це не важливо, але ж виходить недостовірна інформація в акті.

• Pavlyshyn і Sanni відповіли на це повідомлення.

Flay Зразки також є різні. Можу надати той, що недавно правив після виконавця. Він в doc форматі. простіше буде на пошту скинути.
    Дані щодо іпотекодавця виконавець отримує з договору іпотеки, або інших матеріалів виконавчого провадження.

• Flay і Drim відповіли на це повідомлення.

Pavlyshyn Буду вдячний за файлик 5187391LGO@gmail.com

Трошки вже в шоці від нашої ДВС, люди не знають простих речей. Знаючи це, підійшов попросив щоб дали текст акту перед відправкою у СЕТАМ, щоб підійти до нотаріуса, перевірити. В ДВС зробили акт не на предмет іпотеки, а на арештоване майно. Поправили текст акту і занесли в ДВС, потім попросив подивитися що вийшло. В ДВС підписали і віддали акт з мокрою печаткою, хоча мали відпривити його у СЕТАМ. Сам акт поправлений не повністю, крім того роздруковано на двох окремих листах які не прошиті. Завтра треба йти дороблювати. Вже третій тиждень так граємося...

Flay відправив. Удачі!)
        P.S. - акт в руки це чудо! Так, грубо кажучи і повинно бути (порядок не правильно прописаний). Для чого Вам очікувати поки надійде акт з СЕТАМа, якщо можна у день його ж отримання у ДВС піти і зареєструвати ПС.
        Мені інколи з СЕТАМу доходить "другий примірник" уже після того, як я продав майно.)

Pavlyshyn дякую за файл!
          Я то не проти акту з рук ДВС, але ж СЕТАМ надсилає нотаріально завірені копії іпотекодавцю, наче. То боюсь аби не наробити приводів для оскарження торгів.
          Але і нереєстровані листи з СЕТАМ - то дикість. Деякі отримую просто відкритими - дуже вже кому цікаво що там мені пишуть.

Flay Але і нереєстровані листи з СЕТАМ - то дикість. Деякі отримую просто відкритими - дуже вже кому цікаво що там мені пишуть.

Ну, відкриті листи це вже не проблема СЕТАМу.) А судячи з того, як місцеві нотаріуси реагують на реєстрацію ПС з електронних торгів, та як в ДВС складають акти, то листи з Києва у Вас велика рідкість.) Їх неодмінно потрібно прочитати!)

У Вас акти з ДВС "виходять" паралельно. 2 оригінала, один Вам - інший в Київ. Поки СЕТАМ завершує офіційну процедуру, ви вже власник нерухомого майна.)

До речі, @Triarius цікаво, а який нотаріус робить копії усіх цих актів?) Це ж не маленький об`єм. За конкурсом знайшли, чи по рекомендації?

• anabioz подобається це.
            • Triarius відповіли на це повідомлення.
              4 місяці пізніше

Pavlyshyn

Добрый день. Если не сложно, не могли бы Вы и мне прислать на электронку образец правильно составленного акта исполнительной службы? Боюсь, что наши местные исполнители по всем нормам самостоятельно не сделают. Почта: magnat14.oil@gmail.com

• Pavlyshyn відповіли на це повідомлення.

И еще такой вопрос. Банк не обращал взыскание на предмет ипотеки, решение суда было о взыскании с физ.лица задолженности по кредитному договору, который в свою очередь, был обеспечен ипотекой. Поскольку у должника отсутствует другое имущество, исполнительная служба в рамках исполнительного производства наложила арест на эту квартиру и реализовала ее через СЕТАМ. Акт все равно должен быть составлен именно о реализации предмета ипотеки?

Pavlyshyn
                  За конкурсом, знайшли, за критерієм найменшої ціни. Хоча по територіальності не дуже зручно, але в центрі все значно дорожче.

Публікація більша проблема, в деяких регіонах просте немає конкуренції є одна газета, що готова публікувати - "Червона зоря партизанщини" і все на цьому.
                  Обидві процедури атавізм, намагаємося їх позбавитись нормотворчо.

• VVD подобається це.

Triarius Вопрос старый, еще 9 апреля). Не ожидал даже ответ получить.)

• Triarius відповіли на це повідомлення.

Drim только в среду смогу сбросить.

• Drim і Santikus відповіли на це повідомлення.

Pavlyshyn
                      Спасибо!

Pavlyshyn
                        Та ми ж не прихувуєм нічого, всі наші витрати відкриті.
                        Прогледів ваше питання, з 09.04 нічого не змінилось.

7 місяців пізніше

Flay Можна і мені зразок акту про реалізацію предмета іпотеки на пошту victory.lend10@gmail.com

Написати відповідь...