Повернення гарантійного внеску
Повернить гарантійний внесок по лоту №255347. Торги мали бути 26.12.17, не відбулися, бо нікого не підтвердили. Оплату робив за ніч до торгів, не встигла пройти. Внесок не повернувся. Дякую.
Steplish Перевірте правильність і повноту заповнення реквізитів на повернення гарантійного внеску.
Triarius
з чим порвняти? Заповнював згідно скріншотів тут: http://forum.setam.net.ua/d/204-- зі своїми даними.
Steplish який у вас номер учасника?
Triarius Доброго дня - 4
Здравствуйте,
лот 256323, участник 15. Торги были 09.01.2018, до сих пор стоит статус "На повернення". Ставок от меня не было. Реквизиты перепроверены. В чем причина?
Flay
проверяйте реквизиты
anabioz а як щодо мене? Внесок так і не був повернений
Steplish вам повернули 05.01
Flay вам сьогодні повернуто.
Не повернуто гарантійний внесок по лоту 253235 від торгів 26.12.2017року. Реквізити заповнені повністтю. В чому може бути причина затримки виплати?
Natik Я не вмію читати думки. В чому може бути причина мого невміння?
Дякую, побачив. Гарного Вам дня
@Triarius# Доброго дня! Прошу дати інформацію, чому не повернено гарантійний внесок учаснику №7 по лоту №254991. Вказано статус "На повернення", при цьому двом іншим учасникам кошти повернено. Фінансові реквізити вказано, і рахунок в банку, і картка.
KolomietsS дивимось
назва банку зазначена?
KolomietsS завтра отримаєте.
Доброго дня! Прошу надати інформацію, чому не повернено гарантійний внесок по лоту №254004 від торгів 28.12.2017. Реквізити заповнені повністю.