• Торги
  • Повернення гарантійного внеску

TheDaz 250647

Визначили переможця

Torgi Спасибо! Будем ждать.

5 днів пізніше

Повернить гарантійний внесок по лоту №255347. Торги мали бути 26.12.17, не відбулися, бо нікого не підтвердили. Оплату робив за ніч до торгів, не встигла пройти. Внесок не повернувся. Дякую.

Steplish Перевірте правильність і повноту заповнення реквізитів на повернення гарантійного внеску.

Steplish який у вас номер учасника?

Triarius Доброго дня - 4

Здравствуйте,
              лот 256323, участник 15. Торги были 09.01.2018, до сих пор стоит статус "На повернення". Ставок от меня не было. Реквизиты перепроверены. В чем причина?

anabioz После ввода реквизитов уже выплаты были, там на текущий счет (не карта), вроде не сложно, перепроверила. По этому лоту двоим должны сразу вернуть, но не вернули. Вот и сильно насторожило. Ответ от поддержки будет?

• Triarius відповіли на це повідомлення.

anabioz а як щодо мене? Внесок так і не був повернений

Steplish вам повернули 05.01

Flay вам сьогодні повернуто.

Не повернуто гарантійний внесок по лоту 253235 від торгів 26.12.2017року. Реквізити заповнені повністтю. В чому може бути причина затримки виплати?

Natik Я не вмію читати думки. В чому може бути причина мого невміння?

Дякую, побачив. Гарного Вам дня

@Triarius# Доброго дня! Прошу дати інформацію, чому не повернено гарантійний внесок учаснику №7 по лоту №254991. Вказано статус "На повернення", при цьому двом іншим учасникам кошти повернено. Фінансові реквізити вказано, і рахунок в банку, і картка.

• Triarius відповіли на це повідомлення.

KolomietsS дивимось
                                назва банку зазначена?

KolomietsS завтра отримаєте.

• KolomietsS відповіли на це повідомлення.

Доброго дня! Прошу надати інформацію, чому не повернено гарантійний внесок по лоту №254004 від торгів 28.12.2017. Реквізити заповнені повністю.