yurah
Я не знаю чи є вам чимось зайнятись чи ні, але ДП "СЕТАМ" створене в серпні 2015 року, до цього торги проводились ДП "Держінформюст", При чому ДП "СЕТАМ" не є правонаступником ДП "Держінформюст" і не відповідає по його фінансовим зобов'язанням. Тому ми нічого не могли нікому повертати в 2017 році за 2014 тий.
Повернення гарантійного внеску
Triarius ось будь ласка вам лот # 9 від 01.07.2014 року (також для прикладу можна привести багато інших лотів)розміщений на даному сайті сетам !!! Тобто даний сайт функціонує з 2014 року, реєструвався я на вказаному сайті в 2014, сплачував гарантійний також через даний сайт, і кошти мені повернулися на реквізити вказані в профілі даного сайту, саме на участь в електронних торгах які проводилися ДП сетам я реєструвався і брав участь!!! Про що ви говорите ??? дп держінформюст проводив торги але не електронні!! Якщо ви представник ДП СЕТАМ то ви не компетентний і не відповідаєте займані посаді, виходячи з вищевказаного!
P.S. Зверніть увагу хоча б на напис внизу сайту «Всі права захищено ДП СЕТАМ, 2014-2018»
Вопрос к администратору сайта: проблемы с возвратом гарантийного взноса по лоту 249792. Исполнитель передал информацию в ДП Сетам по оплате лота ещё до Нового Года. Статус торгов на сайте не меняется. Связывался с оператором на Сетаме. Они ничего не получали. Связывался сегодня с исполнителем-он всё передал на Сетам. Вот телефон исполнителя - 0631986999 Гладиборода Денис. Разберитесь об оплате лота и верните гарантийный взнос. Участники не должны этим заниматься, это ваша задача по контролю оплаты.
@Torgi , а можете подсказать, гарантийные взносы, которые были оплачены 29.12.17 за торги по лотам 02.01.18, и не подтвердились системой, будут возвращены автоматически, или нужно писать заявление?
Прошу уточнить по возврату гарантийного взноса по лоту 250647 - уже долгое время стан аукціона: складання акту.
Повернить гарантійний внесок по лоту №255347. Торги мали бути 26.12.17, не відбулися, бо нікого не підтвердили. Оплату робив за ніч до торгів, не встигла пройти. Внесок не повернувся. Дякую.
Steplish Перевірте правильність і повноту заповнення реквізитів на повернення гарантійного внеску.
Triarius
з чим порвняти? Заповнював згідно скріншотів тут: http://forum.setam.net.ua/d/204-- зі своїми даними.
Steplish який у вас номер учасника?
Triarius Доброго дня - 4
Здравствуйте,
лот 256323, участник 15. Торги были 09.01.2018, до сих пор стоит статус "На повернення". Ставок от меня не было. Реквизиты перепроверены. В чем причина?
Flay
проверяйте реквизиты
anabioz а як щодо мене? Внесок так і не був повернений
Steplish вам повернули 05.01