Чому не повертають гарантійний внесок по лоту 279956 ?

• Triarius і dima777 відповіли на це повідомлення.

Supermax0303
    підозрюю, що через неправильно вказані реквізити для повернення ГВ.

номер картки вказав

Рахунок в банку також вказав, я учасник 92

Supermax0303
          лот 279956
          Так там одна заявка и одна ставка - вы не оплатили за лот и вам не вернут гарантийный взнос

• anabioz подобається це.

dima777 лот 279956
          Так там одна заявка и одна ставка - вы не оплатили за лот и вам не вернут гарантийный взнос

LOL

P.S. Гарантійний внесок: 7.50 грн.

14 днів пізніше

вибачте якась помилка. Лот номер 278568, уч 92

• BUH відповіли на це повідомлення.

Доброго дня мене цікавить повернення коштів по лоту №283524

• BUH відповіли на це повідомлення.

15.07 мені прийшло повідомлення про те що кошти мають повернути і все і до цього часу ні чого не змінилось коштів не має

Supermax0303
                Перевірте, будь-ласка фінансові реквізити вказані Вами при реєстрації. Вони не повні!

Igor777999 283524

Ви мали на увазі торги № 283524?
                  Учасник №..?

Так вибачте помилився , я учасник √116

У травні 2017 р мені вже повертали гарантійний внесок по цим реквізитам вкажіть будласка де помилка

Учасник 14 по лоту 282534;
                      Учасник 54 по лоту 279836.
                      Реквізити вже заповнив, мої подальші дії для повернення внесків?
                      З повагою.

• dima777 відповіли на це повідомлення.

Добрый день Андминистатор, хочу уточнить когда будет возврат гарантийного взноса
                        Лот 285834
                        Участник 59
                        Реквизиты заполнены

• dima777 і BUH відповіли на це повідомлення.

Fencer-Su24

Лот 282534 - Стан аукціона: Складання акту - ждите когда поменяется на ТОРГИ ВІДБУЛИСЬ - тогда вам вернут - это будет когда ДВС уведомит Сетам, что победитель оплатил в ДВС

Лот 279836 - если заполнили после того как - статус изменился на Стан аукціона: Торги відбулися то позвоните в Сетам или напишите заявление о возврате

Nikolai8
                          У вас по лоту 285834 аналогично Стан аукціона: Складання акту - ждите когда поменяется на ТОРГИ ВІДБУЛИСЬ

Nikolai8 після завершення торгів

Можите уточнить когда вернут гаранійний внесок по лоту Реєстраційний номер лота: 281950 я учасник √116

Шановний!
                                Гарантійний внесок Вам буде повернуто найближчим часом.
                                На майбутнє - щоб не було затримок з поверненням, будь-ласка! Внесіть коректно реквізити!!!
                                Нажаль система не сприймає Ваш творчий підхід до внесення реквізитів :(
                                1. Індивідуальний податковий номер пишеться без пропусків - Це не номер телефону!
                                2. номер банківського рахунку починається з 26!

• VVD подобається це.

Дякую все выправыв.