Рахунок в банку також вказав, я учасник 92

Supermax0303
    лот 279956
    Так там одна заявка и одна ставка - вы не оплатили за лот и вам не вернут гарантийный взнос

• anabioz подобається це.

dima777 лот 279956
    Так там одна заявка и одна ставка - вы не оплатили за лот и вам не вернут гарантийный взнос

LOL

P.S. Гарантійний внесок: 7.50 грн.

14 днів пізніше

вибачте якась помилка. Лот номер 278568, уч 92

• BUH відповіли на це повідомлення.

Доброго дня мене цікавить повернення коштів по лоту №283524

• BUH відповіли на це повідомлення.

15.07 мені прийшло повідомлення про те що кошти мають повернути і все і до цього часу ні чого не змінилось коштів не має

Supermax0303
          Перевірте, будь-ласка фінансові реквізити вказані Вами при реєстрації. Вони не повні!

Igor777999 283524

Ви мали на увазі торги № 283524?
            Учасник №..?

Так вибачте помилився , я учасник √116

У травні 2017 р мені вже повертали гарантійний внесок по цим реквізитам вкажіть будласка де помилка

Учасник 14 по лоту 282534;
                Учасник 54 по лоту 279836.
                Реквізити вже заповнив, мої подальші дії для повернення внесків?
                З повагою.

• dima777 відповіли на це повідомлення.

Добрый день Андминистатор, хочу уточнить когда будет возврат гарантийного взноса
                  Лот 285834
                  Участник 59
                  Реквизиты заполнены

• dima777 і BUH відповіли на це повідомлення.

Fencer-Su24

Лот 282534 - Стан аукціона: Складання акту - ждите когда поменяется на ТОРГИ ВІДБУЛИСЬ - тогда вам вернут - это будет когда ДВС уведомит Сетам, что победитель оплатил в ДВС

Лот 279836 - если заполнили после того как - статус изменился на Стан аукціона: Торги відбулися то позвоните в Сетам или напишите заявление о возврате

Nikolai8
                    У вас по лоту 285834 аналогично Стан аукціона: Складання акту - ждите когда поменяется на ТОРГИ ВІДБУЛИСЬ

Nikolai8 після завершення торгів

Можите уточнить когда вернут гаранійний внесок по лоту Реєстраційний номер лота: 281950 я учасник √116

Шановний!
                          Гарантійний внесок Вам буде повернуто найближчим часом.
                          На майбутнє - щоб не було затримок з поверненням, будь-ласка! Внесіть коректно реквізити!!!
                          Нажаль система не сприймає Ваш творчий підхід до внесення реквізитів :(
                          1. Індивідуальний податковий номер пишеться без пропусків - Це не номер телефону!
                          2. номер банківського рахунку починається з 26!

• VVD подобається це.

Дякую все выправыв.

2 місяці пізніше

Здравствуйте , уважаемый админ не вернули мне единственному гарантийный по лоту №298437. Не пойму причину, вроде реквизиты введены правильно, подскажите пожалуйста !)

• kRam відповіли на це повідомлення.

Прошу уточнить по лоту №296716 - вроде оплачен давно, но еще в состоянии "складання акту"...

kRam Деньги пришли