term Вы не видите или не хотите видеть что Вам люди выше написали. Все аресты и розыски должен снимать тот исполнитель который продал имущество. Это его работа. Он за это деньги получил. Минимум 10 % от взысканой суммы. Если он дурочку валяет. Оф заявление через укрпочту на его имя. И скаргу в Дисциплинарную комисию частных исполнителей. КТО ПРОДАЛ ТОТ И СНИМАЕТ

Наказ Минюста от 29.09.2016 № 2831/5. Пункт 7 Раздел 10. Не пізніше наступного робочого дня з дня видачі/надсилання акта про проведені електронні торги переможцю всі арешти та заборони, накладені органами державної виконавчої служби (приватними виконавцями), з такого майна знімаються виконавцем. ЧТО ВАМ ЕЩЕ НЕ ЯСНО?

Він все познімав, окрім одного. По базах ДРОМ машина чиста. Обмеження вісить в базі МРЕО. В МРЕО кажуть що накладено ДВС, а в ДВС його не бачать. ПВ відправляв постанови про зняття і в ДВС і ГСЦ МВС. ГСЦ МВС не може зняти, бо має знімать по їхньому ДВС. В ДВС провадження не бачать.

• Alex87 і Pavlyshyn відповіли на це повідомлення.

term Ну мучайтесь дальше. Я ответ дал.

• term відповіли на це повідомлення.

term

Маємо:
          1. Обмеження вісить в базі МРЕО.
          2. В МРЕО кажуть що накладено ДВС.
          3. ПВ відправляв постанови про зняття і в ДВС і ГСЦ МВС.

Якщо в МРЕО "вісить" обтяження, то вони бачуть його реквізити. Зазвичай це Лист вих №____ від ____. Все що потрібно зробити ПВ - це винести постанову про скасуквання арешту з авто держ номер _, ВІН ________, що накладений листом ___________________ вих №_ від _______. І направити цю постанову в той СЦ (колишнє МРЕО), в якому було зареєстровано обтяження. І вони з радістю знімут це обтяження.

ГСЦ МВС обтяження не знімає. ДВС також не може зняти обтяження на підставі постанови іншого виконавця.

2 місяці пізніше

Pavlyshyn Через яке мрео накладавсь арешт не видно. ПВ виніс нову постанову і відправив на мрео по моєму місці проживання. Там не зняли, а повернули назад без виконання до ПВ. Як виявилося раніш, ПВ відправляв постанову і в регіональний сервісний центр Києва (мрео). У відмові зсилаються на наказ 64/261/5, про те що ПВ має скинути в ел. вигляді постанову до ЄДР. В нього відповідно згідно ж цього наказу відсутня технічна можливість скинути в ел. вигляді. Про це казав в мрео (но їм до лампочки). Після цього написав та відправив заяву до головного сервісного центру про дану ситуацію.

Alex87 Ну я скажу так, поки сам не зробиш, то нічого не буде. Те що пише в "законі" не всегда виходить на практиці...

• VladYakuta подобається це.
          • Pavlyshyn відповіли на це повідомлення.

У меня сейчас похожая ситуация. Тоже надеюсь на ГСЦ.

• term подобається це.

term
            Я Вам більше говорив як на практиці.
            "поки сам не зробиш, то нічого не буде" - це головна істина торгів арештованим майном.

2 місяці пізніше

Загалом прийшла відповідь за 1.5місяця із ГСЦ. І знову спригнули....В кінці вони знову пропонують звернутися до мого приватного виконавця, щоб він виніс постанову про зняття арешту і відправив їм в паперовому вигляді, якщо в нього відсутні технічні можливості. Це вже робилося раніше, і постанову йому повернули без виконання. Може хтось щось ще підкаже!?

term Вам уже никто не поможет.

• zig подобається це.

Alex87
            Не правда. Ситуация там не сложная. Проблема в тупой чиновничьей бюрократии, не более.

• rulik111 і term подобається це.
            • Alex87 відповіли на це повідомлення.

term 4 А как это у Ч И нет тех . возможности отправить постановление в электронном виде ? Если даже так то пусть отправляет на ГСЦ постановление и ссылается на отсутствие тех . возможности ( ответ от ГСЦ так гласит ) . А вообще они вам морочат голову !!!

dem Зачем человеку который не понимает азы, торги? И таких большенство. Только у большенства хватает ума обратится к специалистам для решения своей проблемы. А данный гражданин и через год будет писать что ему не снимают арест по "техническим причинам". Хотя причина в нем самом

Если Вы считаете, что человек, не разбирающийся в торгах, зря влез в них, то это не значит что его ситуация безвыходная и вообще все пропало.

dem Вы для начала почитайте сообщения выше. Ему уже 10 раз говорили как и что нужно сделать чтобы решить вопрос. Но наверно ему это не надо

Alex87 Так і раз "десять" і зробив. Якщо Ви прочитали одну бумашку хто і як має робить, то Ви маладець, но нажаль в мене нічого не виходить, по тому написаному, а чекати небесної манни тоже часу немає. На туалетному папері тоже пише, що він "туалетний", але ж його не тільки використовують для "підтирання" а хтось замість серветок при нежиті користується, хтось на сто руки витирає, так само і тут. Якщо можете щось дельне порадити, то порадьте. І порядок реалізації арештованого майна я і так добре знаю.

term идите к пв, пусть он пишет опять бумажное постановление, пусть крепит к нему прошлые ответы и в бумажном виде отправляет. Долбите бюрократическую систему, пинайте ПВ чтоб писал СЦ пока те не снимут, если вы не готовы бегать и заставлять эту «машину» работать не стоит покупать проблемные активы.

Написати відповідь...