Спасибі за допомогу, залишилось питання з номером на рамі, навіть експерти в тсц плутаються то є то одна табличка?

Skyline залишилось питання з номером на рамі

на жаль не підкажу

Ну якщо логічно розмірковувать . то " Кремінь " мабуть виготовили в Кременчуці на КразІ . Дзвоніть їм . Хто краще знає ніж виготовлювач .

• Skyline подобається це.

Якщо дишло закінчується деталлю з литва то шукайте відлитий номер . Або десь на дишлі під фарбою , ближче до шару .. Там такий шрифт що поки не знищиш фарбу то не побачиш .

Спасибі всім за допомогу, телефонував і на завод, кажуть мабуть, що його немає, їх то ставили то не ставили, 90 процентів, що сама табличка, а потім кажуть, якщо немає то по табличка можна набити й номер на раму... Короче ціла головоломка!

Мені експерт один сказав, що під номерною табличкою або навпроти під бортом від дишла, а їх там і в помітні немає, не хочеться гроші вкинути, а потім думати, що з ним робити

Если в протоколе номер прицепа есть - проще заказать через тот же ОЛХ. Табличку сделают с вашим номером, а Вам останется только приклепать.

Питання тільки з тсц, що вони мені скажуть, з цим номером на рамі, якого там і не повинно бути судячи з усього, скажуть їдь в сантадор відмовивши в перереєстрації і це все заради зазору в 4к, от і думай?

Skyline Ну, опыт получите) А для нас весёлый рассказ как мыши ели кактусы)

Мені так і казали, що під документи беруть, а при перереєстрації половині народу відмовляють (звичайна купівля- продаж)

17 днів пізніше

Не написав розв'язку історії, подарував Сетам пару сотень гривень, хоч і дивився, але втрата сотень це не втрата декількох тисяч, номер доречі знаходиться під табличкою переднього борту на рамі, там впадина і він вибитий зверху рами під самим бортом, в моєму випадку з 6 цифр читабельні були 4, не хотілось гадати чи витягне експерт інші 2 шт., тож довелося відмовитися, а читаючи історію про Ліф розумію не такий у мене вже й попандос, і звичайно ж пам'ятаю, аукціон це завжди лотерея в не залежності де вона проводиться!

• Maksum подобається це.

Skyline аукціон це завжди лотерея в не залежності де вона проводиться!

думаю в других странах по другому, я про цивилизацию.. продали не то что купил - суд-моралка, новое мазерати. у нас: купил, тебе продали не то что купил, суд, ты еще должен... через 2 года забрали тошо купил, продал почку...

Дивлячись в ютубі один канал із доставки авто із США бачив і там як на копарті крали фари, колеса, ключі, батареї у Тесла, або губили документи супровідні, які видаються лише раз - так, що хватає кругом, але звичайно ж не в таких масштабах як у нас.

Skyline везде наши есть ) школьником был в чехословакии, идешь по дороге к озеру купаться отрядом, отражатели есть, идешь назад - их нет )

Skyline
                Я підозрюю, що до цього бізнесу у штатах (продаж битих авто) залучено багато імігрантів з країн СНД. Тому нічого дивного.

Саме так, наший брат кругом дає про себе знати...

Skyline

У мене одна машина прийшла з США без вінкодів. Всі зрізали. Знайшов десь під сидінням і ледве вирішив проблему з перереєстрацією/))

6 днів пізніше

Також планую собі пригнати машину з США? Які рекомендації підкажете?

axelbach Також планую собі пригнати машину з США? Які рекомендації підкажете?

А які вже розглядали?