Верните по лоту 385693 гарантитрованый внесок. Участник под номером 6

рік пізніше

Доброго дня, підкажіть як повернути кошти за лот 464559. Банківські реквізити були введені не правильно (уже виправив).

jekadc
      Маєте написати заяву і відправити її електронкою до СЕТАМу.
      Форму заяви та додатки до неї запитайте в колл-центрі або у тех.підтримці.

Доброго дня, у реквізитах у мене вказана тільки карта, рахунок при реєстрації не вказувала.
        Після реєстрації зайшла на фінансові реквізити і вказала також реквізити рахунку в форматі IBAN.
        Мені прийшло повідомлення, що моя заявка прийнята (реквізити поки не з'явилися у мене в особистому квбінеті)
        Напишіть будь, мені потрібно просто чекати, поки в особистому кабінеті з'являться реквізити ранунку чи ще писати якусь заяву на сетам, чи відправляти документи рахунку?

Писати заяву із обгрунтуванням зміни реквізитів і надсилати на е - меіл і через добу ваші реквізити змінять, в заяві можна й паралельно вказати номер лота і прохання повернути гарантійку

Skyline а де можна знайти зразок заяви?
            Рестрація поки що не прив'язана ні до якого лоту.
            Тобто ніяку гарантійку поки повертати не потрібно.
            Але для майбутніх торгів, я звичайно хочу мати правильні реквізити для повернення гарантійного внеску в разі програшу на аукціоні.

Та у довільній формі ту заяву напишіть на ім'я ДП Сетам вказавши правильні реквізити, якщо в приваті рахунок, можете з Приват24 витяг зробити із реквізитами і додайте. Я після змін реквізитів робив просто, зареєструвався на якесь барахло із внеском 5 грн, не ходив, і як зазвичай на наступну добу чи за дві доби дивився чи повернувся внесок, якщо ні то 5 грн не жалко, і далі виправляємо. Це щоб потім коли внески по декілька тисяч грн не телефонувати на техпідтримку і не писати на форумі, що не повертається і всі у цьому винні, ну звичайно ж крім самого себе.

Skyline дякую, далі ви фоткали заяву і на електонну пошту відправляли сетама?

Саме так. Направляв заяву у форматі pdf, або можете і у JPEG як Вам зручніше.

• Lileka подобається це.
                  5 днів пізніше

Привіт, всім. Ось наш досвід зміни фінансових реквізитів.
                  1. Змінила реквізити онлайн, створилася заявка для бухгалтерії, вони її розглядали 1-3 доби. Далі надійшло повідомлення, що реквізити змінені. Ніяких додаткових заяв сетаму не надсилали
                  2. Після отримання повідомлення в кабітеті, що реквізити змінені, зателефонувала на сетам, сказала, що змінилися реквізити. Вони в ручному режимі повинні повернути внесок протягом доби(принаймні пообіцяли). Після зміни фінансових реквізитів гарантійний внесок в автоматичному режимі буде довго повертатися, тому потрібно телефонувати, називати учасника та номер лоту, і сетам поверне внесок в ручному режимі.

Видно їм набридло заяви ці реєструвати, обробляти і т.д. бо і мене все це було через заяви, щоправда в минулому році

• dem подобається це.
                  5 днів пізніше

Skyline що саме у вас було в минулому році? ОРВІ?

FKTRC українською мовою ГРВІ пишеться 🙂

Skyline вітаю
                    то дивлячись що ви мали на увазі під абревіатурою

🤔

Написати відповідь...