Повернення гарантійного внеску
AinaHim 1. Светить своими личными данными на весь белый свет, такое себе занятие. 2. Обратите внимание на номер счета (рахунка) он не по стандарту IBAN
Прошу повернути гарантійний платіж за лотом № 399705, торги відбулися ще 13.01.2019, учасник № 163.
gnatencoav статус очікування сплати, повернуть коли буде статус торги відбулися.
Прошу повернути гарантiйний платiж по лотах № 402448 учасник № 5,№ 402451 учасник 4, №402453 учасник №8, № 402455 учасник №6. Було невiрно вказано рахунок отримувача.
Статус- торги відбулися, Прошу повернути гарантійний платіж за лотом № 399705, учасник № 163.
Статус- торги відбулися, Наполегливо Прошу повернути гарантійний платіж за лотом № 399705, учасник № 163.
gnatencoav 399705
А у вас в реквізитах номер банківського рахунку заповнений? В форматі IBAN?
В реквізитах номер банківського рахунку заповнений В форматі IBAN, статус- торги відбулися, наполегливо, в третій раз, Прошу повернути гарантійний платіж за лотом № 399705, учасник № 163!!!!
gnatencoav Не в третий раз на форум писать нужно!
напишете заяву на повернення гарантійного внесу ( пишите заявление с указанием реквизитов в стандарте iban- сканируете вместе со своими документами и отправляете на электронку).
Верните по лоту 385693 гарантитрованый внесок. Участник под номером 6
Доброго дня, підкажіть як повернути кошти за лот 464559. Банківські реквізити були введені не правильно (уже виправив).
Доброго дня, у реквізитах у мене вказана тільки карта, рахунок при реєстрації не вказувала.
Після реєстрації зайшла на фінансові реквізити і вказала також реквізити рахунку в форматі IBAN.
Мені прийшло повідомлення, що моя заявка прийнята (реквізити поки не з'явилися у мене в особистому квбінеті)
Напишіть будь, мені потрібно просто чекати, поки в особистому кабінеті з'являться реквізити ранунку чи ще писати якусь заяву на сетам, чи відправляти документи рахунку?
Писати заяву із обгрунтуванням зміни реквізитів і надсилати на е - меіл і через добу ваші реквізити змінять, в заяві можна й паралельно вказати номер лота і прохання повернути гарантійку
Skyline а де можна знайти зразок заяви?
Рестрація поки що не прив'язана ні до якого лоту.
Тобто ніяку гарантійку поки повертати не потрібно.
Але для майбутніх торгів, я звичайно хочу мати правильні реквізити для повернення гарантійного внеску в разі програшу на аукціоні.