AinaHim 364670

Внесіть, будь-ласка фінансові реквізити в свій особистий кабінет! Правильні! Актуальні! ВЛАСНОГО карткового рахунку!
Після зверніться з заявою про повернення .

BUH

image http://forum.setam.net.ua/assets/images/100-68iWv1sw9W4VR5GO.png

image http://forum.setam.net.ua/assets/images/100-fQagvhFRvT7ZPhRG.png
    Що саме неправильне?

AinaHim 1. Светить своими личными данными на весь белый свет, такое себе занятие. 2. Обратите внимание на номер счета (рахунка) он не по стандарту IBAN

• VVD подобається це.
      • fer і AinaHim відповіли на це повідомлення.

Santikus
        а что с такими данными можно сотворить?) посмотреть что у него за собственность?) две квартиры, три участка, тилифон ипонский)))

• AinaHim подобається це.

Santikus Змінив - по стандарту IBAN. Очікую на повернення коштів.

AinaHim
          Зазначення вірного рахунку працюватиме для повернення майбутніх гарантійних платежів.
          Для повернення вже сплаченого треба відправляти заяву електронкою.

Прошу повернути гарантійний платіж за лотом № 399705, торги відбулися ще 13.01.2019, учасник № 163.

gnatencoav статус очікування сплати, повернуть коли буде статус торги відбулися.

Прошу повернути гарантiйний платiж по лотах № 402448 учасник № 5,№ 402451 учасник 4, №402453 учасник №8, № 402455 учасник №6. Було невiрно вказано рахунок отримувача.

Статус- торги відбулися, Прошу повернути гарантійний платіж за лотом № 399705, учасник № 163.

6 днів пізніше

Статус- торги відбулися, Наполегливо Прошу повернути гарантійний платіж за лотом № 399705, учасник № 163.

gnatencoav 399705

А у вас в реквізитах номер банківського рахунку заповнений? В форматі IBAN?

В реквізитах номер банківського рахунку заповнений В форматі IBAN, статус- торги відбулися, наполегливо, в третій раз, Прошу повернути гарантійний платіж за лотом № 399705, учасник № 163!!!!

gnatencoav Не в третий раз на форум писать нужно!
                          напишете заяву на повернення гарантійного внесу ( пишите заявление с указанием реквизитов в стандарте iban- сканируете вместе со своими документами и отправляете на электронку).

6 днів пізніше

Верните по лоту 385693 гарантитрованый внесок. Участник под номером 6

рік пізніше

Доброго дня, підкажіть як повернути кошти за лот 464559. Банківські реквізити були введені не правильно (уже виправив).

jekadc
                                Маєте написати заяву і відправити її електронкою до СЕТАМу.
                                Форму заяви та додатки до неї запитайте в колл-центрі або у тех.підтримці.

Доброго дня, у реквізитах у мене вказана тільки карта, рахунок при реєстрації не вказувала.
                                  Після реєстрації зайшла на фінансові реквізити і вказала також реквізити рахунку в форматі IBAN.
                                  Мені прийшло повідомлення, що моя заявка прийнята (реквізити поки не з'явилися у мене в особистому квбінеті)
                                  Напишіть будь, мені потрібно просто чекати, поки в особистому кабінеті з'являться реквізити ранунку чи ще писати якусь заяву на сетам, чи відправляти документи рахунку?

Писати заяву із обгрунтуванням зміни реквізитів і надсилати на е - меіл і через добу ваші реквізити змінять, в заяві можна й паралельно вказати номер лота і прохання повернути гарантійку

Skyline а де можна знайти зразок заяви?
                                      Рестрація поки що не прив'язана ні до якого лоту.
                                      Тобто ніяку гарантійку поки повертати не потрібно.
                                      Але для майбутніх торгів, я звичайно хочу мати правильні реквізити для повернення гарантійного внеску в разі програшу на аукціоні.