Добрий день. Чому не видно особливої ставки? Ось наприклад https://setam.net.ua/auction/396114
Учасник зробив особливу ставку, я не бачачи, яку він зробив особливу ставку, також зробила особливу ставку, але меншу за нього, так як не видно було його особливої ставки, далі я хотіла нажати, щоб зробити звичайну ставку, але все було заблоковано,я не змогла зробити ані звичайну ставку, ні особливу.
Напишіть будь ласка, що я робила не так, чому не видно було особливої ставки конкурента
Не видно особливої ставки конкурента, не можливо зробити звичайну ставку
YuliiaSerhiienko
Стартова ціна
1 053 200.00 грн.
Крок аукціону
10 532.00 грн.
Ви зробили першу ставку 1 053 200.00 грн. в 14.08
Потім учасник 5 зробив спец ставку 1 063 738.00 грн. в 17.46
Потім в 17.50 Ви зробили спецставку яка менша від учасника 5. І Ви вирішили ще раз зробити ставку.
Ставка учасника №5 на "копійки" більша за крок аукціону...
Всього могло бути 3 учасники, хоча мені здається що 5 і 6 впарі.
Якщо б після Вашої спец ставки - зробив ставку учасник 6 - то тоді можливо було зробити ще ставку.
П.С.: з трьома учасниками робити спецставку мешу за крок аукціону - не зрозуміло... На що розраховували? Чи у Вас спецставка теж на копійки бідрізняється від ставки учасника 5?
5 та 6 точно в парі, це одна людина грала двома учасниками. Я перший раз, мені не зрозуміло, чому учасник 5 зробив особливу ставку на крок торгів плюс 8грн.
Як мені треба було діяти, щоб виграти? Яку особливу ставку ставити?
Чому я знову не змогла зробити знову звичайну ставку після того, як протупила з особливою ставкою?
YuliiaSerhiienko
Тому, що то був його максимум що міг дати...
Це не Вам неповезло а йому повезло,
Хоча десь на форумі читав що з оформленням ділянок у яких в кадастрі не записаний власник - можуть бути проблеми.
я думаю, що то не максимум, що він міг би дати. То максимум, що міг дати його перший учасник.
Якби я дала більше, то він би своїма двома учасниками підкрутив би звичайну ставку більшої ставки,ніж моя, плюс у нього в другого учасника була ще в запасі особлива ставка. Короче - бариги на кожному кроці.
Треба просто знати всі нюанси цієї системи.
Для мене це був перший досвід участі в торгах.
Я взагалі не розумію, чому я не можу збільшувати свою ж звичайну ставку, бачачи, що в мого опонента більша особлива ставка.
А всі не бачать особливої ставки інших учасників торгів?
YuliiaSerhiienko
Введіть зараз зверху в "пошук" слово КАРУСЕЛЬ і почитайте. Але потрібно три своїх учасника і попадаєте на 2 гарантійних внески.
П.С.: нашо Вам ті 10 соток... за ті гроші можна купити 20 га черноземів)))
YuliiaSerhiienko на то вона і особлива, що її ніхто не бачить крім гравця який її поставив. А звичайну Ви не могли поставити так як неможна свою звичайну ставку піднімати своєю ж звичайною, тому і роблять 2-3 "руки".
Jawa360
Особливу ставку стає видно коли її "перебють" звичайними.
YuliiaSerhiienko
1 055 200.00 грн. ???
Де логіка? Зробити початкову а потім особливу менше кроку аукціону. Третій учасник якщо робив би ставку то "перебив" би Вашу, бо звичайна ставка його була б більша.
YuliiaSerhiienko Короче - бариги на кожному кроці.
Треба просто знати всі нюанси цієї системи.
Для мене це був перший досвід участі в торгах.
Дуже влучно сказали.)) Для Вас - перший досвід. Візьміть участь у банкротстві, або в Прозорро.сейл вперше - там буде така ж ситуація. будь-яка система має місця для хитрощів чи закономірності гри. В СЕТАМі це - ставка-спецствака.
Спецствка була придумана для того, щоб унеможливити "вскручування торгів" двома учасниками. Коли з ранку накручували 300+ відсотків від стартової ціни, втрачали 2 гарантійних платежі, та забирали лот за стартову вартість третім учасником (що ставив першу ставку). І Спецствкою важлово уміло користуватись.
Двічі підряд самому ходити не можна - бо тоді б один гравець міг наручувати торги.
Тому, Ви повинні були зрозуміти (навіть при першому користуванні системою), що спецствка - Ваш єдиний козир. А Ви нею скористувались дуже погано.
І щодо висновків. Якщо спростити, то звучать вони сумнівно. "Я перший раз торгуюсь, не розібралась в механізмі торгів, трохи затупила, але торги - гівно. Одні бариги."
Ivan-siv так, я протупила. Але ще раз повторюю, немає третього учасника. Це одна і та сама людина грала двома учасниками. Я це знаю 100%.
Pavlyshyn
буду дуже вдячна, якщо ви поясните, як спецвставка допоможе не вскручувати торги. Реєструєш два учаника і діло в шляпі(якщо у всіх по одному)
Бгалодаря Вам, у нас все получается)
P. S. Поздравляю, Вы пополнили ветку фантастических участников Сетам.
Pavlyshyn 1)буду дуже вдячна, якщо ви поясните, як особлива вставка допоможе не вскручувати торги. Особлива вставка - для того, щоб кожен міг запропонувати максимальну ціну, яку він готовий віддати за лот і її не бачать інші учасники(цього я не знала)
Також не зрозуміло чому не можна самому ходити два рази підряд. По-моєму - це норм. В іншому разі реєстрація декількох учасників рятує будь-яку ситуацію.
2) Скиньте будь ласка посилання на банкрутство, дякую
anabioz добре, що у вас все виходить.
YuliiaSerhiienko Юлия, на сайте сетам есть положение о проведении торгов, если Вы это не смогли найти и прочитать, могу скину ссылку, но не советую в таком случае участвовать, потому что тут мало дёшево купить, тут главное правильно изучить лот, потому что можно заморозить или даже потерять деньги.
Jawa360 буду вдячна за посилання
Мене все ще турбують наступні питання:
1) Коли видно розмір особливої ставки іншого учасника?
2) Чи всі ставки (особливі і звичайні) вишиковуються у порядку зростання під час ведення аукціону? Чи особливі ставки не вишиковуються у порядку зростання, а сортуються за часом створення?