Лот виграний був та повністю оплачений у встановлені терміни. Виконавець цілий місяць тягнув час щоб не відсилати мені акт, але сьогодні дізнався від виконавця, що мій лот викрадено у зберігача невідомими і сенсу відправляти мені акт як такого немає.
Які подальші діі мені робити ?
Як повернути кошти заплачені за лот? Судитися з виконавчою службою чи достатньо заяви керівнику виконавчого відділу?
Допоможіть з подальшими діями
Акт отсутствия имущества
VVD істинно. Нам Акт вам гарантійка
OlexanderS Какой номер лота ?
Але ж я не отримував акт і по закону в право власності ще не вступив, тож і акт відсутності майна мені виконавець не дасть бо на даний час це їх майно. Гарантійний внесок мені якби і не потрібний, питання як повернути основну суму
OlexanderS
тут либо виконавец отдает добровольно, либо придецца через суд, пообщайтесь что он думает об этом, тобто пишите письменно начальнику если это двс, суд долго
если деньги уже перечислены стягувачу дело похуже, откровенно я бы на месте стягувача деньги не возвращал
акта у вас нет, тобто власником вы не стали, тобто риски кражи не ваши, тобто суд однозначно постановит деньги вернуть и все ваши издержки компенсировать, выже и морально пострадали, да?
платить будет продавец, тобто двс и сетам в своих долях, разборки со зберигачом вас не касаюцца, вы не стали власником
fer
Все вірно. Тільки не розумію стилю написання відповідей . Якщо це такий стьоб - то ставлю жирний лайк
!)