viktor_007 Григорович, якщо тебе цікавить доля лоту, то я тебе розчарую, він працює, можу навіть відео скинути.
А якщо в тебе є хоч якісь докази стосовно "провокації" , то я б залюбки передивився. Флудити не потрібно, нікому не цікаві твої безпідставні відмазувальні операції.
Ти б краще корону зняв, попросив пробачення і подякував працівникам форуму, що вони за тебе відмазуються.
Вінницька філія
Saska Сергеевич.
viktor_007 от і познайомились ближче, а ти хтів щоб я як Хемінгуей закінчив.
Saska С чего ты взял?
viktor_007 в одному коменті (вище) ти хтів наліпити мені ярлик параноіка...
viktor_007 доречі, тримай( для розвитку) я думаю, що це буде корисно вашій компанії=)
Крім Віталія, звісно!
https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/65-2016-п
Saska Так я не держ службовець)
viktor_007 Державний службовець (в Україні) — це громадянин України, який займає посаду державної служби в органі державної влади, іншому державному органі, його апараті (секретаріаті), одержує заробітну плату за рахунок коштів державного бюджету та здійснює встановлені для цієї посади повноваження, безпосередньо пов'язані з виконанням завдань і функцій такого державного органу, а також дотримується принципів державної служби.
ДП Сетам підпорядковується і створене Міністерством юстицій, 100% акцій належить державі, фінансується з держ. бюджету. Григорович, хто ж ти як не державний служитель?))
Saska Сергеевич
Saska Программист.
viktor_007 то це ти той видатний хакер, який зламав сайт Сетама і вкрав найважливішу інформацію- мої дані і дані про лот, який я виграв???
Кримінал!!!
Доречі, мої персональні дані не можна використовувати в своїх особистих цілях, якщо кіберполіція про це дізнається, то тобі трохи перепаде...
Saska нет )
viktor_007 ти якийсь скучний, Григорович, давай поговоримо про причини твого звільнення з минулої роботи, або про твої минулорічні декларації.
Saska Не знаю какая у тебя цель (последние пол дня). Унизить кого то? Самоутвердиться? Проявить "диванный" героизм на просторах интернета? Сейчас ты немного перегибаешь по отношению именно ко мне, хотя началось, напомню, после того как я написал про свой опыт в Виннице (не ТЫкая в тебя и не набрасывая в ТВОЙ адрес). Ты не можешь (не хочешь) меня идентифицировать, но давай хотя бы без оскорблений, пожалуйста. Спасибо.
viktor_007 ну, не хочеш спілкуватись, то є твоє право.
vrm
Дякую!)