viktor_007 Григорович, якщо тебе цікавить доля лоту, то я тебе розчарую, він працює, можу навіть відео скинути.
А якщо в тебе є хоч якісь докази стосовно "провокації" , то я б залюбки передивився. Флудити не потрібно, нікому не цікаві твої безпідставні відмазувальні операції.
Ти б краще корону зняв, попросив пробачення і подякував працівникам форуму, що вони за тебе відмазуються.

viktor_007 от і познайомились ближче, а ти хтів щоб я як Хемінгуей закінчив.

Saska С чего ты взял?

• Saska відповіли на це повідомлення.

viktor_007 в одному коменті (вище) ти хтів наліпити мені ярлик параноіка...

Saska Так я не держ службовець)

viktor_007 Державний службовець (в Україні) — це громадянин України, який займає посаду державної служби в органі державної влади, іншому державному органі, його апараті (секретаріаті), одержує заробітну плату за рахунок коштів державного бюджету та здійснює встановлені для цієї посади повноваження, безпосередньо пов'язані з виконанням завдань і функцій такого державного органу, а також дотримується принципів державної служби.

ДП Сетам підпорядковується і створене Міністерством юстицій, 100% акцій належить державі, фінансується з держ. бюджету. Григорович, хто ж ти як не державний служитель?))

• viktor_007 відповіли на це повідомлення.

Saska Программист.

viktor_007 то це ти той видатний хакер, який зламав сайт Сетама і вкрав найважливішу інформацію- мої дані і дані про лот, який я виграв???😲
                Кримінал!!!
                Доречі, мої персональні дані не можна використовувати в своїх особистих цілях, якщо кіберполіція про це дізнається, то тобі трохи перепаде...😕

viktor_007 ти якийсь скучний, Григорович, давай поговоримо про причини твого звільнення з минулої роботи, або про твої минулорічні декларації.

Saska Не знаю какая у тебя цель (последние пол дня). Унизить кого то? Самоутвердиться? Проявить "диванный" героизм на просторах интернета? Сейчас ты немного перегибаешь по отношению именно ко мне, хотя началось, напомню, после того как я написал про свой опыт в Виннице (не ТЫкая в тебя и не набрасывая в ТВОЙ адрес). Ты не можешь (не хочешь) меня идентифицировать, но давай хотя бы без оскорблений, пожалуйста. Спасибо.

viktor_007 ну, не хочеш спілкуватись, то є твоє право.

6 днів пізніше

Pavlyshyn да, в нас в Луцьку вроді все нормально організовано. До речі, якщо буде необхідна якась допомога в огляді лоту, що знаходиться в мому місті, то допоможу за наявності часу. Вайбер. О66З98З784

vrm
                        Дякую!)

Написати відповідь...