Pavlyshyn я не имею ничего против работы филий в общем!!! Почитайте мои отзывы о Херсонской, Черновецкой, Житомирской, Черниговской обл - это профи, люди на своих местах, воспитанные и относятся ко всем с уважением. (По крайней мере ко мне, как к незнакомцу).
Этот отзыв относится ТОЛЬКО К ОТДЕЛЬНЫМ СОТРУДНИКАМ, ТОЛЬКО ВИННИЦКОЙ ФИЛИИ!!! С Ув!

Saska
    Добрий день.
    З Сухоставським проведемо роботу, щодо ввічливого відношення до клієнтів, якщо він вас образив - то від імені керівництва підприємства просимо у вас вибачення.
    Щодо статей в газетах, то вину людини в злочинах підтверджують вироку суду, а не тексти журналістів. В мене до таких речей критичне відношення, чого і вам раджу.
    Щодо того, де чекати відвідувачам керівництво, то в даному випадку на філії спеціально відведеного місця для відвідувачів немає. А чи заважали ви працівникам своєю присутністю чи ні - це їх субєктивне сприйняття, на яке вони мають право.

Triarius вибачення приймаю, хоча до керівництва Сетам я не маю ніяких заперечень! Є тільки багато питань, по роботі конкретних філій. Я б виконав прохання працівника філії, якщо б хтось мені сказав, що то є працівник філії!!!ви це можете зрозуміти? Тим паче Віталій, який підписував акт прийому мені дозволив залишитись. А інформація про Сухоставського- це тільки інформація для роздумів, а не для дій по усуванню людини з посади. Це не в моїй компетенції вирішувати такі питання, для цього є кваліфіковані органи. На цьому питання вичерпане. Не раз ще буду заходити до вас у "гості", наступна на черзі "Харківська мафія" і "Київські трущоби"))
    Зробимо Україну краще разом!

Saska
      Ви випадково не Оля Фреймут? :) :)

Не секрет. Этот же. Регистрировался и торгуюсь давно, что не получилось с аккаунтом здесь на форуме - непонятно (magic).
      Пока всё, что я вижу - это классическая схема "сначала провоцирую а потом снимаю видосик" и дело в шляпе, работает безотказно.
      Я за справедливость. Топикстартер не всё снял на видео, значит был не прав, значит есть что скрывать.
      По поводу лота, я смотрю в этот период у них все - трупы. Ну сорян. Видимо думал "прокатит" видимо думал "двсник дурак не умеет телефон включать". А оно вон чё - телефон не работает, и в описании написано не работает (странно, обычно же всё не так).
      п.с. по остальным темам - вы правы, интересовали меня исключительно на правах "read". Всё что меня интересовало я находил (или нет).
      п.с.с. автор, я смотрю, активный форумчанин, активный участник торгов, и со всеми находил общий язык, в случаях когда с лотом всё в порядке. Но стоило лоту перейти в раздел "сомнительные" и "ябынебрал" так все кругом козлы. Это тоже классика.
      С ув.

• Saska відповіли на це повідомлення.

Pavlyshyn гірше, я - вільний народ України, новий вид соціального прошарку, який хоче зробити свою країну краще: для людей, для майбутнього, для відносин, які об'єднують!

Saska Вид новый. Методы старые.

viktor_007 Григорович, якщо тебе цікавить доля лоту, то я тебе розчарую, він працює, можу навіть відео скинути.
            А якщо в тебе є хоч якісь докази стосовно "провокації" , то я б залюбки передивився. Флудити не потрібно, нікому не цікаві твої безпідставні відмазувальні операції.
            Ти б краще корону зняв, попросив пробачення і подякував працівникам форуму, що вони за тебе відмазуються.

viktor_007 от і познайомились ближче, а ти хтів щоб я як Хемінгуей закінчив.

Saska С чего ты взял?

• Saska відповіли на це повідомлення.

viktor_007 в одному коменті (вище) ти хтів наліпити мені ярлик параноіка...

Saska Так я не держ службовець)

viktor_007 Державний службовець (в Україні) — це громадянин України, який займає посаду державної служби в органі державної влади, іншому державному органі, його апараті (секретаріаті), одержує заробітну плату за рахунок коштів державного бюджету та здійснює встановлені для цієї посади повноваження, безпосередньо пов'язані з виконанням завдань і функцій такого державного органу, а також дотримується принципів державної служби.

ДП Сетам підпорядковується і створене Міністерством юстицій, 100% акцій належить державі, фінансується з держ. бюджету. Григорович, хто ж ти як не державний служитель?))

• viktor_007 відповіли на це повідомлення.

Saska Программист.

viktor_007 то це ти той видатний хакер, який зламав сайт Сетама і вкрав найважливішу інформацію- мої дані і дані про лот, який я виграв???😲
                          Кримінал!!!
                          Доречі, мої персональні дані не можна використовувати в своїх особистих цілях, якщо кіберполіція про це дізнається, то тобі трохи перепаде...😕

viktor_007 ти якийсь скучний, Григорович, давай поговоримо про причини твого звільнення з минулої роботи, або про твої минулорічні декларації.