VIT72
Согласен. Я зарабатываю на разрешении чужих проблем. В том числе и по имуществу с СЕТАМа. Еще зарабатываю на предотвращении проблем. Зарабатываю не самые большие деньги, больше помогаю. Очень многих отговариваю от покупки объекта, несмотря на свою выгоду.
На инвестировании и выкупе объекта под клиента зарабатываю в разы больше.

Машины с СЕТАМа перестали быть интересными еще год назад. Сейчас Америка и бляхи создали очень достойную конкуренцию внутреннему рынку. Цены упали очень сильно, конкуренция выросла. думаю что соответственно упадет и цена на СЕТАМе. Или будут брать с 3-х торгов.

Что-то я не заметил неинтереса к машинам на Сетаме и цена на все проданные лоты рыночная.

VIT72 Да не обращайте внимания, пусть покупают ) Хотя и сам этого не понимаю. Особенно когда вижу, какой хлам и "дрова" покупают за рыночную цену. Опыт, знаете ли, приходит не сразу ;)

Лот 328027
    https://setam.net.ua/auction/329472
    Уже есть оплатившие ГВ.
    Машина интересна. Ниже рынка. Даже сделав ремонт и ключи (ну если батарея ок).
    Вопрос к юристам. По ВП 57163102 я вижу, что Райффайзен с Туз Олександр Григорович вытягивает деньги. Но точно знаю, что есть уголовки по этому человеку. ТОВ «Електромобілі» - основатель и директор (ну хоть №755/12344/17 ). Или тут типа кто первый продал, того и тапки? Или арестов на авто по криминальному делу нет? Или арест будет, но позже, т.к. что-то еще всплывет?

• Pavlyshyn відповіли на це повідомлення.

VVD
      Там целый букет исков. И истребование имущества, и развод с разделом, и уголовное дело. Не советую покупать эту машину.

• VVD подобається це.

VVD
      10.01.2019 року до суду надійшла заява ОСОБА1 про забезпечення позову у цивільній справі за позовом ОСОБА2 до ОСОБА_3 про повернення безпідставно набутого майна (грошових коштів).

У вказаній заяві позивач просить суд до вирішення справи по суті заборонити вчинення будь-яких дій з транспортним засобом Опель Ампера, д.н.з. НОМЕР_1.

В обґрунтування заявлених вимог позивач посилається на те, що він за розпискою придбав у відповідача за 15000,00 доларів США вказаний вище транспортний засіб, а також нотаріусом була посвідчена довіреність на ім'я позивача видана відповідачем щодо володіння, експлуатації, користування та розпорядження транспортним засобом. При цьому, вказаний транспортний засіб був тимчасово затриманий, оскільки за виконавчим провадженням відкритим щодо відповідача здійснюється розшук майна належного відповідачу.

• VVD подобається це.
      • VVD відповіли на це повідомлення.

Pavlyshyn
        Вот меня и удивило количество стартующих в торгах.

VVD
          А чего удивляться то? Вы форумчанин бывалий, я думал Вас мало чем удивить можно. :)
          @Triarius запрещает здесь материться, поэтому я и называю таких покупателей беспечными и самонадеянными. Хотя есть более подходящие эпитеты.

• VVD подобається це.

Значит ждем новых форумчан)))
          Лот снимут до торгов.

VIT72
            поддерживаю

Добрий вечір, підкажіть будь ласка, якщо я подав заявку за лот 25. 01. 19 та заплатив цього ж дня гарантійний внесок в пятницю через касу банку в 13.26 і на сетамі на даний час я ще не затверджений, а торги починаються в понеділок в 9.00 чи можливий варіант що мене не допустять? Як краще поступити?
              P.S. дуже потрібно виграти)))

wladceazar Заплатите еще раз - карточкой. Будет гарантия вашего участия. А гарантийку (лишнюю) вам вернут....

дякую

VIT72
                  Стосовно реєстрації нерухомого майна будь яка відмова нотаріуса в його реєстрації є незаконною - читаємо закон.
                  Стосовно автотранспорта - хто має вирішувати чи проблема має місце чи ні? Сам покупець? )))

11 днів пізніше

Triarius Відмова незаконна так. Однак оскаржити дану відмову і залізти у процеси на пів або рік та «заморозити» гроші не дуже класна перспектива. А якщо з оформленням права власності на лот попереднім власником відвертий кримінал і нотаріуси знають про це і чекають поліцію і відмовляють просто забудь яких причин. А грошики то вже все розійшлися тим часом. От про що мова і проблема.

5 днів пізніше

Alex_Lawyer
                      Яке вирішення пропонуєте? Передати СЕТАМу в управління український нотаріат? Ок. Я не проти.

3 місяці пізніше

Pavlyshyn
                        Ампера опять в торгах)))
                        Налетай!!!

Написати відповідь...