Пропозиція. Вказувати в інформації про лот вартість розмитнення. Якщо вартість лота менша за сумму митних платежів, потенційний покупець зможе вирахувати сумму доплати.

SIM початкова вартість = суммі розмитнення.

Jawa360 Ви впевнені?

SIM так, перечитайте форум, початкова сумма, це сумма всіх митних платежів. Уцінки не змінюють сумму митних платежів, все одна таможня змусить доплатити.

Jawa360 Дякую. Це справедливо для митного конфіскату, чи взагалі для всіх автівок без української реєстрації?

SIM
            так все евробляхи сетама идут от котрабанды

Перечитав форум ще раз. Однозначної відповіді не знайшов. Початкова ціна нараховуєтеся оцінювачем. І вона може бути вища за митні платежі. Чи ні?

Я ж і пропоную вказувати ціну розмитнення в умовах торгів

Jawa360, не вводьте людей в оману. Пропозиції на єврономерах може бути як митний конфіскат так і конфіскація по кримінальній справі (як в мому випадку) . Так само і митні платежі, кожна митниця , по свому алгоритму нараховує ту суму. І щоб знати на 100 відсотків треба звонити виконавцю і питати конкретно по кожній машині.

• VVD подобається це.

vrm
                  какой у вас лот был? интересно почитать про криминал на евробляхах
                  задавили кавота как этот бедолага? https://setam.net.ua/auction/364840

fer
                    Вище я викладував фото документів по яких видно що за лот, а сама суть криміналу у вироку за посиланням, якщо цікаво.
                    http://reyestr.court.gov.ua/Review/76057882

vrm
                      суддя просто решил конфисковать, никого обоснования :)

10 днів пізніше

Отже, продовжуємо процедуру реєстрації. ) Отримав нещодавно так звану довідку про сплату митних платежів з Митниці (фото поки щось не грузиться. Пізніше ще спробую) хоч і дивно ще немає ніякого штампу. Побачимо.
                        Але стикнувся з проблемою сертифікації. Виявляється що фірми що займаються сертифікацією, не знають що робити з актом про проведені торги і всіма іншими документами. Їм треба техпаспорт і гриф з митниці. Будем розбиратись, можливо ще прийдеться їхати у виконавчу службу і добиватись конфіскованого техпаспорта.

місяць пізніше

Сьогодні прикрутив на автомобіль українські номери. Чому так довго? Та часу не було цим займатись, а сьогдні, вірніше вже вчора, в суботу свято і я виділив той день для походу в Сервісний центр.
                          Отже, для тих хто збирається купувати авто на бляхах, моя порада дотримуватись такого алгоритму.
                          1 перевіряєте автомобіль на технічний стан а також чистоту його походження, бажано з тим чи не числиться авто в угоні в базах інтерполу
                          2. Дізнаєтесь у Виконавчої служби розмір нарахувань по даному авто
                          3 Тверезо оцінюєте попередні дані і з чистим розумом і спокійними нервами робите ставки
                          4. Добиваєтесь акту про проведені торги, відсилаєте запит на отримання довідки про сплату платежів в бюджет від митниці (або доплачуєте)
                          5 добиваєтесь довідки про оціночну вартість автомобіля або від митниці (в мому випадку вони її відмовились видавати і я податок платив від всієї суми яка потрапила до бюджету) або від Виконавчої служби
                          6. Робите сертифікат відповідності нормам євро
                          7 Ставите на облік.
                          Всім вдалих торгів.

6 днів пізніше

vrm
                          Чесно - краще такі не купувати!))) Стільки довідок і доплат. І пункт 1 я б змінив на
                          "1. Ідете в аптеку і запасаєтесь заспокійливими."

Pavlyshyn а еще МОЖЕТ акциз отменят :)

VVD
                            Думаю что нет. Да и иногда акциз гораздо меньше чем НДС. Нужно НДС убрать, а акциз оставить. Так с электрокарами - есть только акциз.

Pavlyshyn НДС точно не берут на ввоз б\у авто с двс. Пусть с акциза начнут. П.С. растаможка б\у чистой электрички типа болта или соула сколько выходит? ну или "под ключ" с ремонтом, сел и поехал ))

2 місяці пізніше

vrm Доброго Вам дня! Хочу попросити у вас консультативну допомогу по євробляхам, можете надіслати ваші контактні данні на емейл kistyak@ukr.net (бажано телефон вайберу, задовбувати не буду), в боргу не залишусь.