Митні платежі за законодавством обраховуються ОДИН РАЗ.
Про це я вам тричі написав. До чого тут адмін? Він діє також за законодавством. І він вам каже - платежі включені. Чи ви хочете сказати, що вони НЕ включені? Чи адмін вам бреше?
Припиніть свою істерію і купляйте на перших торгах.
Закон недосконалий - але він закон

даже 3-е торги должны полностью удовлетворить таможню.
    на сетаме дешевле платежей не продают. опять бабло таможня рубит.

Trekrunur

Та ніхто тут не прав. Не повинен покупець доплачувати митні платежі, у випадку продажі авто з других і третіх торгів. Це якась алогічна неправова нісенітниця.

Порушення закону:
      Якщо авто не купили з перших торгів, значить його ціна не приваблива, не конкурентна. Через це її зменшують. Ціна у договорі купівлі-продажу указана у публічній оферті - оголошенню на сайті СЕТАМ. Продавець - Митниця в особі ДВС та СЕТАМ (по рішенню ВС). Умови публічної оферти змінювати та порушувати не можна. Вимога доплати митних платежів змінює публічну оферту.

Порушення логіки:
      Прийшли Ви на Привоз, в Одесі, купувати вяленого лящика. Але ціни кусаються... Дорого... В АТБ дешевше. Дивитесь, а пару рибок все-таки уцінили, бо вони трохи залежались. Розрахувались, уже майже вийшли з ринку, а Вас доганяє тьотя Соня та просить доплатити за ікру, яка в рибці, ще 15% від вартості рибки. На ікру знижка не розповсюджується, як виявляється.

Добре. Зайдемо з іншого боку.
      Нехай митні платежі 50000 - так от, до них додаємо винагороду ДВС/Сетаму, далі робимо надбавки двічі по 15 відсотків і отримуємо ціну першого аукціону. Її (або більшу) пишемо в звіт оцінювача. Все! За таких умов авто навіть на третіх торгах буде без доплати.
      Але так ніхто не рахує. Тому купляйте на першому, або робіть доплату.

Trekrunur я Вам тайну открою, так и считают.

Я вам тайну открою - нет

Trekrunur я вижу другое. была предоставлена оценка оборудования от ГИС и вижу цену на СЕТАМЕ.

12 днів пізніше

Пропозиція. Вказувати в інформації про лот вартість розмитнення. Якщо вартість лота менша за сумму митних платежів, потенційний покупець зможе вирахувати сумму доплати.

SIM початкова вартість = суммі розмитнення.

Jawa360 Ви впевнені?

SIM так, перечитайте форум, початкова сумма, це сумма всіх митних платежів. Уцінки не змінюють сумму митних платежів, все одна таможня змусить доплатити.

Jawa360 Дякую. Це справедливо для митного конфіскату, чи взагалі для всіх автівок без української реєстрації?

SIM
                        так все евробляхи сетама идут от котрабанды

Перечитав форум ще раз. Однозначної відповіді не знайшов. Початкова ціна нараховуєтеся оцінювачем. І вона може бути вища за митні платежі. Чи ні?

Я ж і пропоную вказувати ціну розмитнення в умовах торгів

Jawa360, не вводьте людей в оману. Пропозиції на єврономерах може бути як митний конфіскат так і конфіскація по кримінальній справі (як в мому випадку) . Так само і митні платежі, кожна митниця , по свому алгоритму нараховує ту суму. І щоб знати на 100 відсотків треба звонити виконавцю і питати конкретно по кожній машині.

• VVD подобається це.

vrm
                              какой у вас лот был? интересно почитать про криминал на евробляхах
                              задавили кавота как этот бедолага? https://setam.net.ua/auction/364840

fer
                                Вище я викладував фото документів по яких видно що за лот, а сама суть криміналу у вироку за посиланням, якщо цікаво.
                                http://reyestr.court.gov.ua/Review/76057882

vrm
                                  суддя просто решил конфисковать, никого обоснования :)