Згідно акту приватного виконавця виконавчого округу Харківської області Бабенко Д.М. про проведені електроні торги від 29.08.2018 за придбання на CETАM у мене виникло право власності на легковий автомобіль GEELY по лоту №ХХХХХХ. В подальшому з метою державної реєстрації я звернулась до ТСЦ МВС України за місцем проживання де мені було відмовлено в реєстрації ТЗ та відповідно обмежено право у його використанні з причин наявності в Державному реєстрі обтяжень всього рухомого майна колишнього власника ТЗ, а саме 4-ри постанови Московського ВДВС м.Харків ГТУЮ у Харківській області про арешт майна боржника та оголошення заборони на його відчуження від 2014,2015, 2015, 2018 років. В період вересня, жовтня, листопада 2018 року я неодноразово письмово зверталась до посадових осіб Московського ВДВС м.Харків ГТУЮ у Харківській області з проханням знати арешт з придбаного мною на торгах транспортного засобу, але останні кожного разу відмовляли мені в цьому посилаючись на приватного виконавця Бабенко Д.М., який за їх словами, якщо продав то і повинен знімати всі обмеження по автомобілю. В свою чергу ПВ Бабенко Д.М. посилається на те що не має права знімати арешти накладені Московським ВДВС м.Харків ГТУЮ у Харківській області. Таким чином вже протягом трьох місяців я не можу поставити на облік придбане майно автомобіль GEELY. Будь ласка, підкажіть, які ще дії я можу вчинити по вирішенню вказаної справи?
ДВС та приватний виконавець відмовляються знімати арешт
valentina тоже в конце августа покупали авто на Сетам с частным исполнителем, у нас были аресты с черкасской области, и наш исполнитель выдала бумагу, что прошу снять аресты (с перечисленнием всех арестов которые не были в общей базе) с автомобиля такого-то и мы отправили эту бумагу в главную администрацию полиции по черкасской области, они её получили в понедельник, а в среду уже все было снято по всем базам.
Так что это все должен делать ваш частный исполнитель
Jawa360
Не путайте человека.) У Вас были аресты в АИС "Арест", а у @valentina аресты в ГРОДИ.
Частный исполнитель имеет прямой доступ к ГРОДИ и должен изменить эти аресты (да, он может это сделать) по формуле "арест на все имущество, кроме GEELY". Снимать арест он действительно не имеет права, но изменить его в связи с реализацией авто обязан.
Чи може модератор прокоментувати цю проблему?
valentina так вы тогда спрашивайте только модератора, если не верите адвокатам!
Все, я обиделся...)
valentina
Можу. Проблема з приватним виконавцем - якщо напишете на нього до нас скаргу - надаю йому підпотиличників (моральних).
куди писати скаргу? Надайте, будь ласка, реквізити.
valentina
setam.gov.ua
тут є всі дані на чиє імя і яка адреса
Triarius вже написала та відправила електроною поштою