Отказ в регистрации права собственности
FKTRC до органу, що здійснює казначейське обслуговування
"рекомендую не визнавати в судовому порядку право власності на придбану квартиру - на мій погляд це безперспективно, а стягувати з ДП "СЕТАМ" гарантійний внесок, а з ДВС основну суму. Ми цей позов підтримаємо."
"Також з апеляційною скаргою звернулося Державне Підприємство «Сетам», в якій просить рішення суду скасувати та відмовити в задоволенні позову в повному обсязі."
Реально виконавча винна, продала майно, яке не належить боржнику. Повинна нести покарання. Все правильно.
dem це точно. Я була дуже здивована, коли прочитала, що сетам ще й не хотів внесок повертати.
YuliiaSerhiienko А Вы где то видели, чтоб правая рука рубила левую? То тоже
Triarius Не, ну как-то совсем некрасиво получается! Баба яга против? Имейте же совесть, я понимаю, прокуратура и т.д., но явно проигрышные дела и заведомо известные махинации можно ж ведь не прикрывать, а?
P.S. Когда же уже чинуш будут увольнять за заведомо бесперспективное оспаривание в суде?
мдаа , ну хоть какой-то внутренний комплайенс пора вводить.
Можу помилятись, але тут, скоріше за все, людині уже виплатили гроші. Розказував мені, що у казначействі у когось був зуб на цей відділ виконавчої служби, і вони за 2 дні списали всю суму з відділу. Добре що так закінчилось, але хотілось би ще чієїсь посадки. Виконавці свідомо робили "скидку" квартири з СЕТАМу.
А никто не думал, что перед торгами исполнитель ведь наложил арест на эту квартиру. А значит её не имели право переводить в коммунальную собственность, следовательно нужно откатывать обратно смену владельца квартиры. Могу посоветовать адвоката для этих целей https://advockat.com.ua/chto-delat-esli-kollektory-zabrali-kvartiru-za-dolgi/
Ага, всі думали. Якщо написане Вами - то є думка юристів, посилання на яких Ви скинули, то я б не радив до них звертатись за юридичними послугами. А якщо Ваша сообиста думка - то дуже добре що Ви зрозуміли той факт, що без юристів краще в торги не лізти.
Бо наявність заборон та арештів не заважає реєстрації права власності, що виникло на підставі рішення суду.
"4. Відмова в державній реєстрації прав з підстави, зазначеної у пункті 6 частини першої цієї статті, не застосовується у разі:
1) державної реєстрації речових прав на нерухоме майно на підставі судового рішення щодо набуття, зміни або припинення права власності та інших речових прав на нерухоме майно;"