Помогите пожалуйста советом, проверенным на практике.
Ситуация такая:
1-Я выиграл аукцион (квартира, чистая, без ипотек и других обтягчающих).
2-На следующий день оплатил все суммы.
3-Протокол поступил в ДВС через 3 раб дня после окончания торгов.
4-Я прислал в ДВС заявление о требовании акта, копии протоколов и ТД.
После всего этого началось:
Исполнитель в коммандировке, исполнитель заболел, и.о. исполнителя не в курсе ситуации.

И в таком духе уже 2 недели

Как мне поступить чтобы побыстрее получить акт?
Я из Запорожья, а ДВС киевский, поехать не так просто

• Femida відповіли на це повідомлення.

Я бы узнал приемный день у исполнителя и начальника, а потом бы устроил им веселую жизнь на месте.
    Хотя, нет, я бы поехал в любой день, чихать я хотел на их приемные дни!
    Жалуйтесь в минюст, а может админ поможет дать волшебный пендаль. Мне, к примеру, нравится пендаль давать лично ...

anabioz
    Я тоже склонен к такому варианту, хотя было и есть огромное желание решить все цивилизованным путем, но с другой стороны наверное нужно сделать этих "исполнителей" популярными на всю страну, благо что сейчас это не сложно

УВ. Админ, есть ли возможность помочь в данном вопросе? Если да то предоставлю всю информацию

Roman1
        Є. На імя гендиректора детального листа з проханням посприяти - спробуєм допомогти.

місяць пізніше

Triarius Написал, отправил. Доставлено 8 мая. Когда ждать какой-то реакции??

Купил лот 16.04.2018,оплатил 18.04.2018.Акт еще не получил.Звонил исполнителю,пока все безрезультатно.Неужели нет ответственности исполнителя ДВС за нарушение закона.
            Могу ли я потребовать акт об отсутствии имущества т.к предусмотренные законом сроки давно прошли.Что делать в таких случаях.Ехать лично к исполнителю не вариант.

Roman1 Мабуть таке траплялось майже у всіх. Самий "тяжкий" випадок був у мене в одному іх ДВС м. Запоріжжя, але письмові скарги творять дива...потім самі телефонували, а я "капризувала" і не брала слухавку та благали відкликати скаргу. Я не злюка, Акт на мою вимогу вони переробили (зміст храмав) і вислати рекомендованим листом.

Ниже образцы жалоб. Все сделали. Но теперь я с него не слезу. И есть один такой же "умный" бездельник.

СКАРГА
                на бездіяльність державного виконавця
                Мною, адвокатом Павлишиним Андрієм Івановичем, код ІПН ______________________________, 6 листопада 2017 року у електронній системі СЕТАМ, в рамках виконавчого провадження № 50363550, був придбаний лот № 246029, Пневматична гвинтівка т.м. TYTAN калібром 5,5 мм, мод. В2-4 - 2 шт.; пневматична гвинтівка т.м. TYTAN калібром 4,5 мм, мод. В2-4 - 2 шт., пневматична гвинтівка т.м. KANDAR калібром 4,5 мм, мод. LB-600 - 1 шт.
                На виконання розділу VII Порядку реалізації арештованого майна, затвердженого наказом МЮУ від 29.09.2016 № 2831/5 «Про затвердження Порядку реалізації арештованого майна», мною був надісланий підписаний протокол проведення електронних торгів у 2 екземплярах (докази отримання організатором у додатку) організатору торгів.
                Звертаю вашу увагу на те, що електронні торги в рамках ВП № 50363550 відбулись 6 листопада 2017 року.
                Повний розрахунок за придбане мною майно здійснено 14 листопада 2018 року.
                До цього часу (10 КВІТНЯ 2018 року) державним виконавцем не було складено акт про проведення електронних торгів та на мою адресу не було надіслано.
                Згідно п.4 розділу Х «Порядку розрахунків за придбане на електронних торгах майно та перехід права власності» Порядку реалізації арештованого майна, після повного розрахунку переможця за придбане майно (у тому числі сплати винагороди Організатору) на підставі протоколу про проведення електронних торгів та платіжного документа, що підтверджує сплату додаткової винагороди Організатору (у випадку, якщо майно реалізувалося за ціною, вищою стартової), виконавець протягом п’яти робочих днів складає акт про проведені електронні торги.
                Згідно пункту 3 ст. 74 ЗУ «Про виконавче провадження», рішення, дії або бездіяльність державного виконавця також можуть бути оскаржені стягувачем та іншими учасниками виконавчого провадження (крім боржника) до начальника відділу, якому безпосередньо підпорядкований державний виконавець.
                З урахуванням вищевказаного прошу Вас:
                1. Провести службове розслідування щодо вищевказаного випадку недбалості державного виконавця та притягнути винних осіб до відповідальності.
                2. Надіслати мені Акт про проведені електронні торги за лотом №246029.
                3. Про результати розгляду прошу повідомити мене листом, надісланим на електронну пошту.

Додатки:
                1. Копія протоколу про проведені електронні торги.
                2. Докази здійснення оплати.
                З повагою,
                Адвокат А.І. Павлишин

После получения Акта (который был сделан через задницу).

СКАРГА
                на дії державного виконавця
                Мною, адвокатом Павлишиним Андрієм Івановичем, код ІПН ____________________, 6 листопада 2017 року у електронній системі СЕТАМ, в рамках виконавчого провадження № 50363550, був придбаний лот № 246029, Пневматична гвинтівка т.м. TYTAN калібром 5,5 мм, мод. В2-4 - 2 шт.; пневматична гвинтівка т.м. TYTAN калібром 4,5 мм, мод. В2-4 - 2 шт., пневматична гвинтівка т.м. KANDAR калібром 4,5 мм, мод. LB-600 - 1 шт.
                Звертаю Вашу увагу на те, що електронні торги в рамках ВП № 50363550 відбулись 6 листопада 2017 року.
                Повний розрахунок за придбане мною майно здійснено 14 листопада 2017 року.
                При видачі акту про проведені електронні торги державним виконавцем були вчинені наступні порушення (копія Акту додається):
                1. Акт про електронні торги був виданий аж 20 КВІТНЯ 2018 року, попри те, що я здійснив повний розрахунок за придбане майно 14 листопада 2017 р. та надіслав підписаний протокол проведення електронних торгів у 2 екземплярах (докази отримання організатором у додатку) організатору торгів.
                Згідно з п.4 розділу Х «Порядку розрахунків за придбане на електронних торгах майно та перехід права власності» Порядку реалізації арештованого майна, після повного розрахунку переможця за придбане майно (у тому числі сплати винагороди Організатору) на підставі протоколу про проведення електронних торгів та платіжного документа, що підтверджує сплату додаткової винагороди Організатору (у випадку, якщо майно реалізувалося за ціною, вищою стартової), виконавець протягом п’яти робочих днів складає акт про проведені електронні торги.
                2. Замість передбаченого Порядком реалізації арештованого майна акту про електронні торги державний виконавець Барнич В.М. склав акт державного виконавця про реалізацію арештованого майна.
                3. В акті про реалізацію арештованного майна в мотивувальній частині Барнич В.М. посилається на Наказ Міністерства юстиції України від 29.09.2016 р. №2831/5 про порядок реалізації арештованого замість Порядку реалізації арештованого майна, що затверджений Наказом Міністерства юстиції України № 2831/5 від 29.09.2016 року.
                4. В акті про електронні торги не вказані придбані мною пневматичні гвинтівки т.м. TYTAN калібром 4,5 мм, мод. В2-4 у кількості 2 шт.
                5. Державний виконавець допустився тавтології у передостанньому абзаці (двічі написав про те, що гроші були зараховані на депозитний рахунок), не вичитав акт перед тим як підписувати його.
                В даних діях проявляється некомпетентність старшого державного виконавця Барнич В.М. та невідповідність його кваліфікації займаній посаді.
                Відповідно до ст. 12 ЗУ «Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів», контроль за діяльністю державних виконавців та інших працівників органів державної виконавчої служби здійснює Міністерство юстиції України та органи державної виконавчої служби, утворені Міністерством юстиції України в установленому законодавством порядку, у відповідності до Порядку здійснення контролю за діяльністю працівників органів державної виконавчої служби, приватних виконавців.
                Відповідно до п.2 Порядку, основними завданнями здійснення контролю є:
                 перевірка дотримання державними і приватними виконавцями правил ведення діловодства, правильності формування документів;
                 перевірка дотримання державними і приватними виконавцями порядку вчинення виконавчих дій;
                Затримка у видачі мені Акту про електронні торги, а також його некомпетентне формування завдало мені як матеріальної, так і моральної шкоди, що підлягає відшкодуванню.
                Згідно із ч.1 ст. 1172 ЦК України, юридична або фізична особа відшкодовує шкоду, завдану їхнім працівником під час виконання ним своїх трудових (службових) обов'язків.
                З урахуванням вищевказаного прошу Вас:
                1. Провести позапланову перевірку діяльності старшого державного виконавця Галицького відділу державної виконавчої служби м. Львів Головного територіального управління юстиції у Львівській області Барнич В.М. та притягнути його до відповідальності.
                2. Виплатити мені, Павлишину Андрію Івановичу, матеріальну шкоду у розмірі 500 грн. та моральну шкоду у розмірі 2000 грн., що завдані неправомірними та некомпетентними діями державного виконавця Барнич В. М.
                3. Про результати розгляду прошу повідомити мене листом, надісланим на електронну пошту.
                Додатки:
                1 Копія акту про проведені електронні торги (Акт державного виконавця про реалізацію арештованого майна)
                З повагою,
                Адвокат А.І. Павлишин

Можете пользоваться, или слепить с одного - два.

Самое интересное, что многие исполнители не считают тебя за человека, пока не начнешь жаловаться. Потом и новой почтой отправляют за твой счёт, и в телефонном режиме закрывают "окна в реестре" и т.д.

Есть единицы, которые молодцы, которые делают свою работу, обычно это молодые люди. Вот из таких и нужно строить систему. Кто еще не успел подсесть на иглу коррупции, кто не почувствовал что все должны ему, потому что от него всё зависит.
                Кстати, @Triarius я могу подсказать таких. Не одесских. Людей из регионов, которые всё делали вовремя, без жалоб, писем и даже в вайбере отвечали.)

• VVD і Maloy подобається це.
                • Triarius відповіли на це повідомлення.

И я список хороших добавлю.
                  Плохих, явно плохих ))), 3 раза сплюнул, пока не попадались.

Pavlyshyn Я ж не керую державною виконавчою службою. Доречі зараз для стягувачів є можливість користатися послугами приватних виконавців, в тому числі вони є і в Одесі. Там впевнений що не буде проблем з сервісом.

Triarius уже активно пользуемся!) Очень хорошо что создали частных исполнителей.

Выиграл торги 3 апреля 2018 года.
                        Вся сумма оплачена.
                        Исполнитель не выдает акт уже почти 2 месяца в связи с тем, что хозяин подал иск на возврат имущества.
                        Все что может и предлагает поддержка Setam писать официальный запрос в исполнительную службу.
                        Вот так защищен покупатель аукциона.

00_7 номер лота в студию! Может там обеспечение иска в виде запрета составлять акт. У меня такое было на практике. В такой ситуации исполнитель действительно не может выдать акт.

• VVD подобається це.

Жду что решит суд.
                          Номер лота 269718

00_7 Ну, судя по данным СЕТАМ акт все-таки составили уже.
                            А вот суд истец выиграл: http://reyestr.court.gov.ua/Review/73887313.
                            исполнительную надпись нотариуса о взыскании долга отменили. Не знаю, что скажет апелляция, но я бы на Вашем месте не настаивал на выдаче акта, а просил бы отменить торги. И не покупал бы такой хлам настолько дорого.))

• anabioz подобається це.
                            • 00_7 відповіли на це повідомлення.

Да. Поддерживаю. И дорого и хлам

А я бы Павлишину еще и бутылочку виски выставил, как минимум 12-тилетнего )