27.11. 2017р. на електронних торгах придбав автогрейдер. Коли забирав техніку,виявилось що в свідоцтві про реєстрацію вказано, що дана техніка стоїть на обліку в Криму. Управління Держгірпромнагляду у м. Луцьк відмовляється перереєструвати автогрейдер, мотивуючи, що він не знятий з обліку!!!!! Що мені робити????Куди звертатися???
Як зареєструвати спец. техніку
Я так погрузчик брал, так и не смог (за адекватно) зарегистрировать. Попользовался у себя на территории и продал через год. Держите в курсе. Хочу еще купить.
Viktor2014 Там действительно четких законных оснований нет.
Есть у них отдельный порядок ведомственной регистрации. Документ об аукционе, как правоустанавливающий они туда включили, передрав из порядка 1388.
- Правомірність придбання або використання технологічного транспортного засобу, вузлів і агрегатів, які мають ідентифікаційні номери, може бути підтверджена будь-якими з наведених документів: документами, що підтверджують реалізацію технологічного транспортного засобу на аукціоні.
А вот в части перерегистрации, передрать забыли. И вот такая коллизия получилась, что нужно снимать с учета.
13. Для реєстрації технологічного транспортного засобу, що раніше експлуатувався і перебував на обліку, подається разом з документами, зазначеними у пункті 10 цього Порядку, свідоцтво про
реєстрацію великотоннажного транспортного засобу або іншого технологічного транспортного засобу (далі - свідоцтво про реєстрацію) з позначкою про зняття з обліку.
Но я обошел это.)) Правда пока что только в Одессе и недешево. Если нужна помощь - набирайте.
Viktor2014 тоже попал, нет тех паспорта (свід. про реєст.)
Тему уже не актуальная. Сейчас каждый сотрудник СЦ знает что после торгов можно регистрировать без техпаспорта. За 2 года, к счастью многое поменялось.))