Вже й на ноутбук ставки розганяють, лот 331521.
Як я розумію, якщо я зроблю особливу ставку, то учасник який має звичайну ставку більшу по ціні за мою, побачить, яку по ціні, я особливу ставку зробив ?
Вже й на ноутбук ставки розганяють, лот 331521.
Як я розумію, якщо я зроблю особливу ставку, то учасник який має звичайну ставку більшу по ціні за мою, побачить, яку по ціні, я особливу ставку зробив ?
Santikus це ви пропонуєте змінити ЗУ «Про ВП» і ЗУ «Про Іпотеку».
Sorcessers так.
Triarius На мою думку, потрібно зробити особливу ставку дійсно особливою. Щоб в процесі торгів не можна було дізнатися на яку ціну зроблена особлива ставка, навіть на яку суму приблизно, тоді розгін ставок втрачає сенс.
Sorcessers 331521
Но цель аукциона - продать дороже, а наша - купить дешевле. Нам выгодно так, СЕТАМу этак
Разгоняют те, кто хочет купить. А вот бывает, что владелец продаваемого имущества лупит особенную ставку в 10 раз больше реальной с целью получения поболее денег в процессе торгов. Теряет гарантийку, но и лот уходит не за 5 копеек.
Всякое бывает. Мне к примеру лучше, когда есть разгонщики и у меня возможность сделать несколько особенных ставок за стоящий лот, а не случайно зашли, в азарте торгуются, а потом ой, что делать.
Бизнес, ничего личного.
Sorcessers якщо зробити всі особливі ставки закритими:
1. Учасникам нема азарту торгуватись.
2. Громадські активісти нас заклюють.
Triarius Да, я пропоную внести зміни у ЗУ «Про ВП» і ЗУ «Про Іпотеку»
ВС и так высказывал свое мнение о ЗУ «Про Іпотеку», однако же вы даже в этом как-то не определились, Есть же мнение ВС, откорректируйте свой регламент хоть по ипотеке, что бы не было двухзначных пониманий последствий. Но не шевелитесь в этом направлении потому, как я уже говорил, это вам не выгодно.
Triarius Для боротьби з каруселями є перспектива втрати гарантійного внеску
Прошу Вас внимательнее читать посты участников форума
Все мои посты касаются как раз ВОЗВРАТА гарантийный внесков разгонщикам из за недосконалого регламента торгов СЕТАМ !!
в регламенте торгов прописано:
У разі зупинення електронних торгів (за винятком зупинення через наявність технічних підстав) після завершення електронних торгів переможець має право відмовитись від сплати за придбане на електронних торгах майно. У такому випадку йому повертається гарантійний внесок. Інші учасники зупинених електронних торгів мають право на повернення гарантійного внеску за умови звернення до Організатора із письмовою заявою.
любой судья может БЕЗПРИЧИННО !!!! приостановить торги после их проведения
разгонщики могут бесконечно долго таким образом придерживать торги , добиваясь того чтобы из торгов ушли все потенциальные покупатели
и что ві будедте делать
разгонщики возвращают гарантийки
лот забирает их подельник которій сидел в кустах со спецставкой
В своих постах я обсуждал только это упущение СЕТАМА
есть еще один тип разгонщиков (которых обсуждают другие участники форума):
если обьект торгов имеет небольшой гарантийный внесок то разгонщики не боятся потерять гарантийку
им не нужен судья и гос исполнитель для приостановки торгов
в этом случае (для борьбы с разгонщиками) на повторные торги гарантийку поднимать до 20-30% от стоимости лота, на третьих торгах до 50% стоимости лота
для разгонщиков поперя будет существенна и они уйдет с торгов
Aleco
я не бачу пропозицій.
давайте по черзі
Пропозиція 1 -
Пропозиція 2-
............
Triarius На мою думку, потрібно зробити особливу ставку дійсно особливою. Щоб в процесі торгів не можна було дізнатися на яку ціну зроблена особлива ставка, навіть на яку суму приблизно, тоді розгін ставок втрачає сенс.
Пропозиція 1 - На мою думку, потрібно зробити особливу ставку дійсно особливою. Щоб в процесі торгів не можна було дізнатися на яку ціну зроблена особлива ставка, навіть на яку суму приблизно, тоді розгін ставок втрачає сенс.
Sorcessers Не згоден. Бо тоді не буде взагалі скенсу робити відкриті ставки. Торги перетворяться у сліпі торги особливих ставок. І теж знайдуть стратегії на які буде купа невдоволених. Наприклад, будуть заводити енну кількість рук і крити ними певний діапазон ціни, а після торгів вирішувати які згорять, а з якої забирати. Тобто торги стануть ще більш професійними, а виживуть лише ті хто зможе перекривати невдалі покупки вдалими. + До цього з.явиться купа прибічників теорії змови.
Як тут писали, до торгів притензій немає. Є притензії до способів витягати назад гарантійки. Цього і повинні стосуватися пропозиції.
Sorcessers
Это Вы наверное на СЕТАМе недавно, и не помните как журналисты (Бигус) и юристы (Ario) долбили СЕТАМ.))
Будете потом говорить о мошенничестве, и что СЕТАМ Вашу ставку занизил.))
Посмотрите на скрытые ставки в торгах Укргазбанка. Я два раза так поторговался - больше не хочу.
Пропозиція 2, зробити відсоток гарантійної ставки дифференційованим, наприклад.
Вартість лота до 100,00грн. - гарантійка 50%
Вартість лота 101,00 - 1 000,00 грн. - гарантійка 35%
Вартість лота 1 001,00 -25 000,00 грн. - гарантійка 20%
Вартість лота 25 001,00 - 100 000,00 грн. - гарантійка 10%
Вартість лота 100 001,00 - і більше - гарантійка 5%
Sorcessers
думали про це. Не на стільки глобально звичайно, але в тому напрямку. Якщо серед покупців наших це знайде відклик - думаю можна розглянути.
Та нічого, просто це дурість
А разве если два участника не выкупят, право не переходит третьему?
Alex777 Нет. Я так понял, СЕТАМ перестал передавать право третьему по очереди участнику. Несколько одесских торгов уже отменены.