• Торги
  • Покупка земли. Какие могут быть подводные камни?

Pavlyshyn Вам, Flay та DmytroVN відповіли на це повідомлення.

Ви обіцяли скинути пару роз'яснень для нотаріусів.
Якщо можна, скиньте будь ласка на мою електронну поштову
скриньку enge@ua.fm Заздалегідь дякую.

Я сброшу, но немного позже. Сейчас в отпуске.

• tanya110586 відповіли на це повідомлення.

Pavlyshyn
      Если можно - прошу сбросить пояснения нотариусу и на мой емайл - lg240284saa@ukr.net
      Буду признательна, спасибо.

Triarius
        З січня, вже півтора місяця, не можу отримати свідоцтво на придбану земельну ділянку.
        Всі нотаріуси у місті відмовляються видати мені таке свідоцтво. Вплинути на них якимось чином не бачу можливим, навіть не так, вплинути на них якимось чином в законодавчому полі не вбачаю можливим.
        А найбільш сумно те що арешт з землі ДВС-ом знято, а на мене вона не переоформлена.
        Тобто попередній власник ось вже півтора місяці може землю продати будь-кому іншому.
        Ось вам і відсутні камені. Воно таке - наче пінгвін, але їжак.
        І головне я зі своєю землею сам на сам, всі кажуть ти прав, нотаріуси неправі, але об'єктивну реальність це не змінює. :(

Enge я 8 місяців акт отримував і шукав нотаріуса. Якщо ДВС просто було по барабану на мене, то нотаріуси вічливо слали подалі. При цьому ніхто з них навіть документів не дивився. Розмова закінчувалася після того як я казав що мені потрібно свідоцтво про придбання майна з торгів. Ситуація вже навіть не викликала почуття гніву, просто спустошення...

• Enge відповіли на це повідомлення.

В каком городе это происходит? Где такие "умные" нотариусы?

• Triarius і Enge відповіли на це повідомлення.

Evgenii також цікаво.

Evgenii м. Конотоп, Сумська область.

Flay чим закінчилось?

Enge В окрузі п,ять нотаріусів. Одного вдалося зрештою вмовити. В буквальному смислі.

6 днів пізніше

Pavlyshyn Доброго дня. Підкажіть, як бути. Коли заходиш у аукціон на придбання земельної ділянки, а на ділі виявилося, що на всій ділянці розташований будинок (який до речі виставлений окремим лотом). як бути при ймовірному виграші лоту?

Ann сдавать в аренду собственнику дома!))

Можно нормальные деньги поднять!) А если серьезно, то нужно разбираться как так получилось. Дом обычно продают с участком. Может это стройматериалы, а не дом.

• Ann подобається це.
                      • Ann відповіли на це повідомлення.

Pavlyshyn як я розумію нічого там не піднімеш, а навпаки... Будинок шикарний. на фото одна ділянка, а як підняли документи виявилося, що це ділянка під будинком. Згідно ж законодавства набувачем ділянки стає власник будинку. Ось лот будинку https://setam.net.ua/auction/267762 ось лот з ділянкою https://setam.net.ua/auction/267882
                        Лот виграний, другий учасник навіть і не заходив, розібралися пізно, що не ділянка, а пшик.

Pavlyshyn про оренду вже шуткували, до торгів не можна було зідзвонитися з зберігачем, лише в день торгів "зберігач" сказав, що все торги будуть скасовані бо папка лежить на столі про прининення справи, хоча торги вже йшли і по тій же справі на наступний день теж відбувалися торги (не відбулися не було учасників).

Лот №270131. Садовий будинок № 24, загальною площею 99.8 кв.м., що знаходиться за адресою: Київська обл., Бородянський р-н, Шибенська с/р, громадське об'єднання " СТ " Родник", вул. Сонячна, 1. Неправомірний продаж майна. Близька 5 (п'яти) років цей об'єкт знаходиться у власності іншої людини, Перевірте за новим, дійсним на даний момент кадастровим реєстром та кадастровою картою нерухомого майна. Інформація, викладена у цьому лоті недостовірна, з якою ціллю буде вирішувати суд.

MDI_14
                              оскаржуйте дії виконавця. коментарі вам не допоможуть.

Triarius Дякую.

5 місяців пізніше

Triarius при купівлі землі осг , яка під мараторієм, оформити її на себе можливо??

I1I1nich
                                    мораторна земля на СЕТАМі не продається.

• Flay подобається це.
                                    • Fud відповіли на це повідомлення.
                                      місяць пізніше

Мы тоже рассматривали покупку участка через торги.... Но.!
                                      Банкам и исполнителям все равно, что Вас ждет после приобретения. Как правило они и сами ничего не знают об объекте. Это хорошо, что будет информация о столбах ЛЭП на участке или о недострое или вообще о жилом доме. А если нет. На торгах есть участок, который расположен возле отстойников туберкулезной больницы. Об этом никто из реализаторов не скажет( просто случайно узнали информацию )Я не говорю уже о проблемах с переоформлением ПС.