• Торги
  • Гарантійний внесок/реквізити

Добро вечора. Сталолося так, що сплачував гарантійник внесок вночі перед початком торгів. Відповідно до початку торгів мою сплату не зарахували. В цілому тогрги не відбулися. Я, як і інші учасники мав статус "Відхилено". Постає питання про повернення гарантійного внеску. Як заповнити вірн реквізити? Треба заповнювати як вкладку "Рахунок в банку" так і "Картку"? Що означає поле "Призначення платежу" на вкладці "Картка"? Що туди писати?
Маю ще декілька питань щодо ситуації.
1. Внески реєструються не автоматично? ( оскільки мій внесок не встиг зарахуватись)
2. За який час до початку торгів ще можна вносити гарантійні внески?

Пример для ПриватБанка:

1. Заполняем реквизиты банка:

image http://forum.setam.net.ua/assets/images/146-zKK0gpBOS6uOUz9q.jpeg

1. Заполняем реквизиты карты:

image http://forum.setam.net.ua/assets/images/146-dpNipQ7FsSXIzFMg.jpeg

Взносы подтягивает бухгалтерия автоматически. Если допустили ошибку в назначении платежа, он не будет учтен, нужно связываться по телефону для исправлений. Платить лучше заранее. День в день может не поступить оплата.
    Возврат происходит, как правило, на второй банковский день, не считая дня торгов.

anabioz спасибо большое за такой ответ.

8 днів пізніше

Реквізити заповнив. Чекав поки вихідні пройдуть. Поки що гарантійни внесок не повернен. Ось номер лоту: №255347. Вже скоро другі торги по лоту, а внесок за перші не повернено(

12 днів пізніше

Коли буде повернено гарантійний внесок по лоту №253235???

Natik Тоді, коли я навчусь читати думки.

Я перепрошую, але не зрозуміла вашої відповіді? Незнаю чиї ви думки маєте навчитись читати і коли, але ,мені здається, я поставила цілком конкретне питання. Повернення гарантійного внеску по лоту №253235,, електронних торгів від 26.12.2017 р. учасник 44. Банківські реквізити заповнені повністтю. Дайте , будь ласка коректну відповідь!

"учасник 44." - це я мав дізнатися шляхом гадання на картах таро?????

А якось адекватно не можна було це написати?Я вперше приймала участь у торгах, можливо щось і не зрозуміла.

Natik окей. як з вашої точки зору, навіть якщо ви перший раз приймаєте участь, я мав здогадатись під яким ви номером приймали участь? просто цікаво.

А я незнала ,що потрібно вказати номер учасника ,сорі)))

Natik завтра напишу що з вашим ГВ.

Буду дуже вдячна!)))

Написати відповідь...