Добро вечора. Сталолося так, що сплачував гарантійник внесок вночі перед початком торгів. Відповідно до початку торгів мою сплату не зарахували. В цілому тогрги не відбулися. Я, як і інші учасники мав статус "Відхилено". Постає питання про повернення гарантійного внеску. Як заповнити вірн реквізити? Треба заповнювати як вкладку "Рахунок в банку" так і "Картку"? Що означає поле "Призначення платежу" на вкладці "Картка"? Що туди писати?
Маю ще декілька питань щодо ситуації.
1. Внески реєструються не автоматично? ( оскільки мій внесок не встиг зарахуватись)
2. За який час до початку торгів ще можна вносити гарантійні внески?
Гарантійний внесок/реквізити
Пример для ПриватБанка:
- Заполняем реквизиты банка:
- Заполняем реквизиты карты:
Взносы подтягивает бухгалтерия автоматически. Если допустили ошибку в назначении платежа, он не будет учтен, нужно связываться по телефону для исправлений. Платить лучше заранее. День в день может не поступить оплата.
Возврат происходит, как правило, на второй банковский день, не считая дня торгов.
anabioz спасибо большое за такой ответ.
Реквізити заповнив. Чекав поки вихідні пройдуть. Поки що гарантійни внесок не повернен. Ось номер лоту: №255347. Вже скоро другі торги по лоту, а внесок за перші не повернено(
Коли буде повернено гарантійний внесок по лоту №253235???
Natik Тоді, коли я навчусь читати думки.
Я перепрошую, але не зрозуміла вашої відповіді? Незнаю чиї ви думки маєте навчитись читати і коли, але ,мені здається, я поставила цілком конкретне питання. Повернення гарантійного внеску по лоту №253235,, електронних торгів від 26.12.2017 р. учасник 44. Банківські реквізити заповнені повністтю. Дайте , будь ласка коректну відповідь!
"учасник 44." - це я мав дізнатися шляхом гадання на картах таро?????
А якось адекватно не можна було це написати?Я вперше приймала участь у торгах, можливо щось і не зрозуміла.
Natik окей. як з вашої точки зору, навіть якщо ви перший раз приймаєте участь, я мав здогадатись під яким ви номером приймали участь? просто цікаво.
А я незнала ,що потрібно вказати номер учасника ,сорі)))
Natik завтра напишу що з вашим ГВ.
Буду дуже вдячна!)))