vrm не смішить мої шкарпетки.
В мене 12 не отриманих актів, найстаріший від 8-го червня 17го року.
Десь стільки-ж лотів отримано взагалі без акту(тобто акт мені не надали навіть після отримання лоту).
Бувало що за 1 лот приходилось дзвонить місяцями, десь за сорок-ома різними номерами телефонів. СОРОК-ОМА! МІСЯЦЯМИ!
Два лота, що за законом належать мені були виставлені та продані СЕТАМом ВДРУГЕ!!!
Вдумайтесь - СЕТАМ продав належні мені, ЗА ЗАКОНОМ (З МОМЕНТУ ПОВНОЇ СПЛАТИ ЗА НИХ), речі.
До речі, як ви вважаєте, якщо СЕТАМ продав належну мені річ, він повинен забезпечити отримання мною, сплачену новим покупцем суму?
А те що з усіх принтерів виймають картриджі (зі струменевих головки
), з машин акумулятори, з ПК планки пам'яті, я у одного з виконавців бачив десь 20 планок пам'яті стягнутих однією резинкою, з яких він відмовився віддати навіть дві, що вийняв з мого ПК та матерінки, які я отримував. А те як продавали моноблок(що з заводу йшов з бездротовими мишою та клавіатурою, був з ними конфіскований) але клавіатуру вирішили продати окремо, а мишу вирішили не продавать. Гадом буду я забрав би його за 4 к - не став брати виключно через розукомплектованність, тепер він здешевшав двічі і його досі не продано. Зато миша - лут! Зато за клавіатуру 70 гривень вишкрябали.
Яке ковельське ДВС? Я Вас прошу!
"ВЕСЬ ПОСУД!"
"ВЕСЬ ЧАС!"
І нікого я не бажав зображати, вибачайте якщо зачепив когось. Але якби я так вас боронив, як дехто працює. давно вже не було б ніякого СЕТАМу. Бо в росее СЕТАМУ нема, як нема і ДВСу!
"жостко, но как есть. Чтобьі не врать"