Enge Так, через офіційний письмовий запит.
Отримання лоту після виграшу аукціону
хочу попередити всіх можливих учасників аукціонів лоти яких належать ковельському відділу ДВС.Це просто жах, я мав необачність двічі участвувати в таких лотах і якщо в першому випадку я все таки отримав акт звичайним листом десь через 2-3 місяці після оплати то другий випадок - мабуть залишусь без лоту. Ось уже 7 місяців я телефоную у виконавчу і коли знаходять з горем пополам саме мого виконавця він зі превеликим здивуванням не може зрозуміти що від нього хочуть і з великою великодушністю пропонує скинути акт по електронній пошті! Це я, не працівник ДВС чи Сетаму маю йому розжувати що мені потрібен акт на листочку з відповідними підписами і печатками на що він погоджується відправиити листом. Ось уже сім місяців пройшло і мені набридло щомісяця звонити і розповідати все по новому. Коли скінчиться цей бардак.
vrm Да большинство из них нужно пинать! Каждый день, потому что по другому они свою работу не делают, а слово "сроки" - не для них (правда есть и нормальные, единицы). Я по последнему, даже на СМС перешел, когда он неделю не снимал трубку.)
И надо же, сегодня (аккурат во вторник набрал и сказал что розыск сняли).
vrm не смішить мої шкарпетки.
В мене 12 не отриманих актів, найстаріший від 8-го червня 17го року.
Десь стільки-ж лотів отримано взагалі без акту(тобто акт мені не надали навіть після отримання лоту).
Бувало що за 1 лот приходилось дзвонить місяцями, десь за сорок-ома різними номерами телефонів. СОРОК-ОМА! МІСЯЦЯМИ!
Два лота, що за законом належать мені були виставлені та продані СЕТАМом ВДРУГЕ!!!
Вдумайтесь - СЕТАМ продав належні мені, ЗА ЗАКОНОМ (З МОМЕНТУ ПОВНОЇ СПЛАТИ ЗА НИХ), речі.
До речі, як ви вважаєте, якщо СЕТАМ продав належну мені річ, він повинен забезпечити отримання мною, сплачену новим покупцем суму?
А те що з усіх принтерів виймають картриджі (зі струменевих головки ), з машин акумулятори, з ПК планки пам'яті, я у одного з виконавців бачив десь 20 планок пам'яті стягнутих однією резинкою, з яких він відмовився віддати навіть дві, що вийняв з мого ПК та матерінки, які я отримував. А те як продавали моноблок(що з заводу йшов з бездротовими мишою та клавіатурою, був з ними конфіскований) але клавіатуру вирішили продати окремо, а мишу вирішили не продавать. Гадом буду я забрав би його за 4 к - не став брати виключно через розукомплектованність, тепер він здешевшав двічі і його досі не продано. Зато миша - лут! Зато за клавіатуру 70 гривень вишкрябали.
Яке ковельське ДВС? Я Вас прошу!
"ВЕСЬ ПОСУД!"
"ВЕСЬ ЧАС!"
І нікого я не бажав зображати, вибачайте якщо зачепив когось. Але якби я так вас боронив, як дехто працює. давно вже не було б ніякого СЕТАМу. Бо в росее СЕТАМУ нема, як нема і ДВСу!
"жостко, но как есть. Чтобьі не врать"
Enge
Я повністю розумію все те, про що Ви пишете, але не в силу свого досвіду на СЕТАМі (у мене його небагато), а в силу своєї роботи. Я так розумію, що придбання майна на СЕТАМі для Вас це один із способів заробітку. Але я не розумію який сенс витрачати стільки часу, роботи і нервів на придбання в більшості випадків розукомплектованого і морально застарілого комп’ютерного та іншого обладнання. Тут люди часто купують авто і не можуть потім дати їм ради. И взагалі, який сенс надалі гратися на СЕТАМі з огляду на Ваш багатий і дорогий неприємний досвід. Можливо я неправий. Не подумайте чого, я не іронізую. Особисто я дійшов до висновку, що за наявності фінансів набагато простіше, надійніше і вигідніше співпрацювати в парі з перекупом (якщо мова про авто), ніж купляти авто на СЕТАМі. Можливо, на СЕТАМі є сенс гратися з дорогими або спеціфічними лотами. Але для цього необхідні спеціальні знання та/або значні кошти і серйозна юридична підтримка.
Добрый день! Оригинал Акта про реализацию предмета ипотеки отправляют простым или заказным письмом?
Nata Ніяк, де ми візьмемо повторно оригінал Акту? Це хіба якщо нам повторно ДВС вишле. Відправляють - звичайним.
anabioz У мене така ж історія.Виграла пральну машинку та стілець , оплатила в Березівське ДВС Одеської області 1 485.00 грн+210.00 грн. Приїхала отримувати, а майна немає. Спочатку дурили, що воно зіпсовано. Написала заяву відремонтувати за рахунок зберігача. а якщо це не можливо, то повернути кошти на картку й дала бухгалтеру на прохання начальника ДВС номер картки й поїхала з нічим. Неодноразово дзвонила державним виконавцем, але ні майна. ні грошей не отримала до цього часу. А 6 березня отримую лист від СЕТАМ
Вітаємо, Єксаревська Тетяна Сергіївна!
Ви стали переможцем електронних торгів №218168 "Стілець розкладний Vitan" по лоту №216745.
Цей лист було сформовано автоматично. На нього відповідати не потрібно. З питань роботи веб-сайту Ви можете звертатися до setam.net.ua:
у телефонному режимі за номером +38 044 331 17 21;
електронною поштою на адресу service@setam.net.ua
Вітаємо, Єксаревська Тетяна Сергіївна!
Ви стали переможцем електронних торгів №218179 "Пральна машинка "ВЕКО"" по лоту №216757.
Цей лист було сформовано автоматично. На нього відповідати не потрібно. З питань роботи веб-сайту Ви можете звертатися до setam.net.ua:
у телефонному режимі за номером +38 044 331 17 21;
електронною поштою на адресу service@setam.net.ua
Торги були 31 травня 2017 року .Як це розуміти й коли будуть повернені кошти сплачені за "повітря"?
Triarius по хорошему, СЕТАМ не может отправлять акты простым отправлением. Отправка должна отслеживаться.
Есть такой пункт в Порядке: протягом п'яти робочих днів з дня надходження від виконавця акта про реалізацію предмета іпотеки Організатор видає цей акт переможцю електронних торгів (покупцю), нотаріально засвідчені копії акта надсилає іпотекодержателю та іпотекодавцю.
Как Вы будете доказывать выполнение Организатором своей обязанности? Оттиском печати на обороте конверта (который есть у меня, и который я могу уничтожить, если он мне будет невыгоден)? Так вот как раз по Организатор мне процентов 60 актов с просрочкой отсылал.
С реестровыми отправлениями было бы спокойное и правильнее, и не на много дороже.
Чому мене знову відхилено як переможця, незважаючи на своєчасну сплату?
https://setam.net.ua/auction/273789
https://setam.net.ua/auction/273792
Enge Де вас відхилено?
Triarius
...можливо ось тут:
https://setam.net.ua/auction/265073
Я вже зрозумів що ви змінюєте статус торгів як той циган з сонцем, але чому ви робите це саме з виграними мною лотами?
до речі, що з моїми лотами
https://setam.net.ua/auction/218512
https://setam.net.ua/auction/218515 ???
Начальник Сумського ДВС підтвердив мені що я вчасно по ним сплатив винагороду, як СЕТАМу так і ДВСу,
після чого наступні за ними торги було переведено в статус "торги припинено"
https://setam.net.ua/auction/256500
https://setam.net.ua/auction/256501 ,
ви збераєтесь визнавати мене переможцем, чи ні?
Enge Це все змова проти вас. Думаю, що тут задіяні масони.
Triarius
Може досить продавати, без мого відома, належні мені речі?
https://setam.net.ua/auction/281897
На підставі протоколу №328585(наведено нижче у окремому повідомленні) та квитанції від 11.05.2018р. про сплату коштів (наведено нижче у окремому повідомленні) цей ПК належить мені. На підставі чого я вимагаю зупинити незаконні торги моїм майном.
Державне підприємство «СЕТАМ», ЄДРПОУ 39958500 м.Київ
Протокол № 328585 проведення електронних торгів
Ми, що нижче підписалися, Переможець торгів Зеленський Денис Віталійович, з одного боку, і представник Організатора ДП "СЕТАМ" (ЄДРПОУ 39958500) в особі Заступника генерального директора з електронних торгів та розвитку підприємства Ворніка Максима Григоровича, з іншого боку, склали цей Протокол про те, що Виконавцем були надані послуги з організації та проведення торгів. Загальний розмір винагороди Організатору торгів 4.00 грн., в т.ч. ПДВ 20%, про що сформована наступна інформація:
Торги відбулися Дата та час початку торгів:
12.02.2018 09:00
Дата та час завершення торгів:
12.02.2018 18:08
Реєстраційний номер лота:
262739 Найменування майна: Системний блок NF 4UK8AA для комп'ютера, серійний номер WYK654204377-PCKCK804FOI, в неробочому стані, б/в Місцезнаходження майна: м. Суми, вул. Східна, 34
Стартова ціна: 80.00 грн. Ціна продажу: 80.00 грн. Сума сплаченого гарантійного внеску: 4.00 грн. Цінові пропозиції учасників: Учасник: 1, час: 2018-02-12 10:52:55, цінова пропозиція: 80.00 грн. Учасник: 7, час: 2018-02-12 13:52:27, цінова пропозиція: 84.00 грн. Учасник: 6, час: 2018-02-12 17:58:50, цінова пропозиція: 88.00 грн.
Особливі ставки учасників: Учасник: 4, час: 2018-02-12 17:52:22, особлива ставка: 90.00 грн.
Переможець торгів: Учасник: 1 Зеленський Денис Віталійович ІПН: 2871319339 Документ: №МА223863 Адреса: м. Конотоп, с. Підлипне, вул. Сумська, б. 95 тел.:+38 (098) 488-50-14 Підстава визначення переможця: Невнесення суми за придбане майно попередньо визначеним переможцем
Сторінка 1 / 3, протокол №328585 проведення електронних торгів по лоту №262739
Розмір додаткової винагороди, яку необхідно перерахувати на рахунок Організатора торгів:
0.0 грн., в т.ч. ПДВ 20%
Реквізити рахунку Організатора торгів:
Отримувач: Державне підприємство «СЕТАМ» Міністерства юстиції України, рахунок отримувача: 26004301066571, код отримувача (ЄДРПОУ): 39958500, банк ПАТ "Державний ощадний банк України", м.Київ, код банку(МФО): 322669, Призначення платежу: додаткова винагорода організатора; в т.ч. ПДВ 20% Призначення платежу: *2;36266;265073;2871319339; додаткова винагорода організатора; в т.ч. ПДВ 20%
Сума, яку необхідно перерахувати на рахунок продавця:
76.00 грн.
Реквізити рахунку продавця:
Отримувач: Відділ примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Сумській області, рахунок отримувача: 37318050009631 ДКСУ в м. Києві МФО: 820172 код отримувача(ЄДРПОУ): 34933040, призначення платежу: Кошти за придбання на CETАM прот. № 328585 від 25.04.2018, лот № 262739 , ЄДРВП № 54149185, переможець: Зеленський Денис Віталійович
Зазначені суми мають бути сплачені переможцем до 11.05.2018. У разі продажу предмета іпотеки протокол електронних торгів роздруковується переможцем електронних торгів із Особистого кабінету, підписується та передається особисто або надсилається засобами зв'язку на поштову адресу Організатора.
Реквізити для надсилання протоколу: Державне підприємство "СЕТАМ" 01001, Україна, м. Київ, вул.Стрілецька, б. 4-6
Протокол сформовано: 25.04.2018 12:35:38
Переможець: _______________________________
Зеленський Денис Віталійович підпис, М.П. (за наявності)
Організатор торгів:
Сторінка 2 / 3, протокол №328585 проведення електронних торгів по лоту №262739
Заступник генерального директора з електронних торгів та розвитку підприємства
_______________________________ Ворнік М.Г.
М.П.