• Торги
  • Повернення гарантійного внеску

anabioz После ввода реквизитов уже выплаты были, там на текущий счет (не карта), вроде не сложно, перепроверила. По этому лоту двоим должны сразу вернуть, но не вернули. Вот и сильно насторожило. Ответ от поддержки будет?

• Triarius відповіли на це повідомлення.

anabioz а як щодо мене? Внесок так і не був повернений

Steplish вам повернули 05.01

Flay вам сьогодні повернуто.

Не повернуто гарантійний внесок по лоту 253235 від торгів 26.12.2017року. Реквізити заповнені повністтю. В чому може бути причина затримки виплати?

Natik Я не вмію читати думки. В чому може бути причина мого невміння?

Дякую, побачив. Гарного Вам дня

@Triarius# Доброго дня! Прошу дати інформацію, чому не повернено гарантійний внесок учаснику №7 по лоту №254991. Вказано статус "На повернення", при цьому двом іншим учасникам кошти повернено. Фінансові реквізити вказано, і рахунок в банку, і картка.

• Triarius відповіли на це повідомлення.

KolomietsS дивимось
                  назва банку зазначена?

KolomietsS завтра отримаєте.

• KolomietsS відповіли на це повідомлення.

Доброго дня! Прошу надати інформацію, чому не повернено гарантійний внесок по лоту №254004 від торгів 28.12.2017. Реквізити заповнені повністю.

michman

Стан аукціона: Складання акту

P.S. А сколько еще, кто не отписывается в темах ) Ужас, я не думал, что столько людей, которые ... (нужное каждый додумает) :)

Triarius Гарантійний внесок не повернено. Всі реквізити вказано. Лот №254991 учасник №7.

дополнил финансовые реквизиты, лот № 246476, участник № 16, осуществите пожалуйста возврат гарантийного взноса, спасибо.

Прошу уточнить по лоту 255435 - все еще в статуте "Складання акту"...

Поміняли реквізити лот № 240178, участник № 18, поверніть гарантійний внесок. Дякую.

Не повернуто гарантійний внесок по лоту 253235 учасник 44. Мали повернути ще в п'ятницю.

Всім повернуть. чекайте.

Чекаєм. Дякую.

2 місяці пізніше

Здраствуйте ,поменял реквизиты лот №265023 учасник №32
                                      лот №263167 учасник №58
                                      Верните гарантийный взнос пожалуйста!