Спасибо, все вернули
Повернення гарантійного внеску
Номер лоту: 247105 торги усостоялись 5.12.2017 гарантику до сих пор не вернули, расшевелите людей, спасибо
Поверніть гарантійний внесок по лоту №240178 (учасник №18).
anabioz там правильні реквізити (банківська картка).
Реквизиты банка значит не указали. Проверяйте!
nina1992 Добрий день! https://setam.net.ua/FAQ#3- запитання та відповіді. Питання 3:"як заповнити фінансові реквізити?".
якось заплатив авансовий в 2014 році то повернулись лише в 2017)))))) (було 50$ а прийшло 18$ )
я с пол года возвращал когда сетам на ощадбанк перешел, а я по старым реквизитам заплатил.
yurah Ви дійсно вигадуєьте, в 2014 році ДП "СЕТАМ" не існувало і вам нічого ми не могли повернути за 2014 рік.
ну да мені в прикол вигадувати)) і нема чим зайнятися)))
ахахахах що серйозно?? не існувало?)))))))))))))))))))
Шановний подивися на сетамі коли там опубліковано перший лот))
Ми в торгах з 2014 року і тьфу-тьфу завжди повертали без проблем)))
yurah
Я не знаю чи є вам чимось зайнятись чи ні, але ДП "СЕТАМ" створене в серпні 2015 року, до цього торги проводились ДП "Держінформюст", При чому ДП "СЕТАМ" не є правонаступником ДП "Держінформюст" і не відповідає по його фінансовим зобов'язанням. Тому ми нічого не могли нікому повертати в 2017 році за 2014 тий.
Triarius ось будь ласка вам лот # 9 від 01.07.2014 року (також для прикладу можна привести багато інших лотів)розміщений на даному сайті сетам !!! Тобто даний сайт функціонує з 2014 року, реєструвався я на вказаному сайті в 2014, сплачував гарантійний також через даний сайт, і кошти мені повернулися на реквізити вказані в профілі даного сайту, саме на участь в електронних торгах які проводилися ДП сетам я реєструвався і брав участь!!! Про що ви говорите ??? дп держінформюст проводив торги але не електронні!! Якщо ви представник ДП СЕТАМ то ви не компетентний і не відповідаєте займані посаді, виходячи з вищевказаного!
P.S. Зверніть увагу хоча б на напис внизу сайту «Всі права захищено ДП СЕТАМ, 2014-2018»
Вопрос к администратору сайта: проблемы с возвратом гарантийного взноса по лоту 249792. Исполнитель передал информацию в ДП Сетам по оплате лота ещё до Нового Года. Статус торгов на сайте не меняется. Связывался с оператором на Сетаме. Они ничего не получали. Связывался сегодня с исполнителем-он всё передал на Сетам. Вот телефон исполнителя - 0631986999 Гладиборода Денис. Разберитесь об оплате лота и верните гарантийный взнос. Участники не должны этим заниматься, это ваша задача по контролю оплаты.