difreeze Давайте мені висилайте гарантійні внески на депозит
Не плохая идея. Дайте номер карты и девичью фамилию матери...
difreeze Давайте мені висилайте гарантійні внески на депозит
Не плохая идея. Дайте номер карты и девичью фамилию матери...
Pavlyshyn Не кажіть мені, що робити, а я не скажу куди Вам піти...
difreeze ок, робіть все самі.
16.08.2018 відбувся аукціон, визначився переможець.
Відповідно до протоколу оплата повинна була відбутися до 31.08.2018 р.
станом на 04.09.2018 стан аукціону "Складання акту", в кол-центрі мені повідомили, що гарантійний внесок буде повернений після встановлення статусу "Торги відбулися".
Сьогодні в реєстрі речових прав побачив, що переможець торгів вже 31.08.2018 р. зареєестрував право власності. Тобто, акт вже давно було складено.
Сьогодні ж стан аукціону вже стояв "Торги відбулися", і поки писав це повідомдення прийшла смс про зарахування коштів на карту - повернувся гарантійний внесок.
Побажання до СЕТАМу: Налаштуйте вчасне відображення зміни стану аукціону.
Karavaj
На жаль це залежить від двс.
Пора запускати флешмоб "Не пиши дурості, бо забаню".
Цікаве послання від адміна. Я вже було подумав, що у нас свобода слова у країні... Поверніть мої гроші і я не буду нічого нікуди писати! Переможець аукціону сплатив кошти ще 6 серпня!!! ПОВЕРНІТЬ МОЇ ГРОШІ!
Подтверждаю, СЕТАМ задерживает возврат гарантийных платежей. Вернули гарантийку только после 5 звонков и на 6 рабочий (10 календарный) день.
P.S. Много тех, конечно, кто неверно заполняет реквизиты, но задержки с оплатой существуют.
мне обычно на следующий день после того как статус обновился на "торги состоялись" деньги возвращаются.
difreeze
Читайте правила. І більше знаків оклику.
Я правильно розумію, що в полі "рахунок отримувача" для Приватбанку необхідно вказувати 29244825509100?
Лот 300660! Де гарантійна??? Де???
docvano 300660
Изучайте внимательно правила.Если вы делали ставки и не выиграли,денег вам не вернут,пока в строке где написано складання акту,не изменится на торги вiдбулися.Тогда в течении трех дней всем начнут производить выплату.Если вы ставок не делали.Пару дней и деньги вернут.А может быть что люди начнут отказываться от лота.Два,три человека отказалось,пол года будете ждать денег))
Добрый день! Лот № 295385. Уже месяц как победителем уплачена доплата, но гарантийку так и не позвращено. Прошу хоть как-то повлиять на ускорение возврата
Tenisist 295385
Стан аукціона: Підписання протоколу. Когда будет "Торги відбулись" тогда и вернут
Номер лоту: 443364 Стан - торги відбулись. Гарантійний внесок не повернено. Прохання розібратись.
лот 445858 торги відбулися, реквізити не мінялися. внесок не повертається.
Лот 445027, ставок не робив, торги було проведено 15.10, а гарантійку так і не повернули.
Тут взагалі є адміни? 4 дні на відповідь мало часу?
438260 и 431548 не возвращені до сих пор гарантийній взносі Калустова София. Куча писем и звонков результата пока не дали! Может через ябуки нужно начинать разговаривать? Я на днях буду в Киеве, сука найду эту прикукушенную контору и таки кого-то за горло подержу!
Я понимаю что это охеренный бизнес-держать на депозитах уеву тучу чужого бабла и стричь с него депозитные проценты....но бляяяяяююююю......совесть же нужно иметь!