difreeze ок, робіть все самі.

16.08.2018 відбувся аукціон, визначився переможець.
    Відповідно до протоколу оплата повинна була відбутися до 31.08.2018 р.
    станом на 04.09.2018 стан аукціону "Складання акту", в кол-центрі мені повідомили, що гарантійний внесок буде повернений після встановлення статусу "Торги відбулися".
    Сьогодні в реєстрі речових прав побачив, що переможець торгів вже 31.08.2018 р. зареєестрував право власності. Тобто, акт вже давно було складено.
    Сьогодні ж стан аукціону вже стояв "Торги відбулися", і поки писав це повідомдення прийшла смс про зарахування коштів на карту - повернувся гарантійний внесок.
    Побажання до СЕТАМу: Налаштуйте вчасне відображення зміни стану аукціону.

Karavaj
      На жаль це залежить від двс.

15 днів пізніше

Пора запускати флешмоб "Не пиши дурості, бо забаню".
        Цікаве послання від адміна. Я вже було подумав, що у нас свобода слова у країні... Поверніть мої гроші і я не буду нічого нікуди писати! Переможець аукціону сплатив кошти ще 6 серпня!!! ПОВЕРНІТЬ МОЇ ГРОШІ!

• Triarius відповіли на це повідомлення.

Подтверждаю, СЕТАМ задерживает возврат гарантийных платежей. Вернули гарантийку только после 5 звонков и на 6 рабочий (10 календарный) день.

P.S. Много тех, конечно, кто неверно заполняет реквизиты, но задержки с оплатой существуют.

мне обычно на следующий день после того как статус обновился на "торги состоялись" деньги возвращаются.

difreeze
              Читайте правила. І більше знаків оклику.

5 днів пізніше

Я правильно розумію, що в полі "рахунок отримувача" для Приватбанку необхідно вказувати 29244825509100?

Лот 300660! Де гарантійна??? Де???

docvano 300660

Изучайте внимательно правила.Если вы делали ставки и не выиграли,денег вам не вернут,пока в строке где написано складання акту,не изменится на торги вiдбулися.Тогда в течении трех дней всем начнут производить выплату.Если вы ставок не делали.Пару дней и деньги вернут.А может быть что люди начнут отказываться от лота.Два,три человека отказалось,пол года будете ждать денег))

Добрый день! Лот № 295385. Уже месяц как победителем уплачена доплата, но гарантийку так и не позвращено. Прошу хоть как-то повлиять на ускорение возврата

• Santikus і Torgi відповіли на це повідомлення.

Tenisist 295385

Стан аукціона: Підписання протоколу. Когда будет "Торги відбулись" тогда и вернут

Tenisist 295385

Добрый день! Это ипотека, и сегодняшний статус лота говорит что победитель не отправил нам подписанный протокол (з-н про Ипотеку). В таких случаях мы связываемся с победителем и разъясняем его действия. Еще раз напомним сегодня.

2 роки пізніше

Номер лоту: 443364 Стан - торги відбулись. Гарантійний внесок не повернено. Прохання розібратись.

лот 445858 торги відбулися, реквізити не мінялися. внесок не повертається.

Лот 445027, ставок не робив, торги було проведено 15.10, а гарантійку так і не повернули.

Тут взагалі є адміни? 4 дні на відповідь мало часу?

438260 и 431548 не возвращені до сих пор гарантийній взносі Калустова София. Куча писем и звонков результата пока не дали! Может через ябуки нужно начинать разговаривать? Я на днях буду в Киеве, сука найду эту прикукушенную контору и таки кого-то за горло подержу!

Я понимаю что это охеренный бизнес-держать на депозитах уеву тучу чужого бабла и стричь с него депозитные проценты....но бляяяяяююююю......совесть же нужно иметь!

• dem і Triarius відповіли на це повідомлення.

Все возвращается, у одного Вас такая проблема.

anabioz у кого из всех одного?