Повернення гарантійного внеску
Номер лоту: 443364 Стан - торги відбулись. Гарантійний внесок не повернено. Прохання розібратись.
лот 445858 торги відбулися, реквізити не мінялися. внесок не повертається.
Лот 445027, ставок не робив, торги було проведено 15.10, а гарантійку так і не повернули.
Тут взагалі є адміни? 4 дні на відповідь мало часу?
438260 и 431548 не возвращені до сих пор гарантийній взносі Калустова София. Куча писем и звонков результата пока не дали! Может через ябуки нужно начинать разговаривать? Я на днях буду в Киеве, сука найду эту прикукушенную контору и таки кого-то за горло подержу!
Я понимаю что это охеренный бизнес-держать на депозитах уеву тучу чужого бабла и стричь с него депозитные проценты....но бляяяяяююююю......совесть же нужно иметь!
Все возвращается, у одного Вас такая проблема.
anabioz у кого из всех одного?
aksel Я понимаю что это охеренный бизнес-держать на депозитах уеву тучу чужого бабла и стричь с него депозитные проценты....но бляяяяяююююю......совесть же нужно иметь!
С чего вы взяли про депозиты и проценты? Откуда инфа?
Уверен, что они просто лежат на счету и все.
P.S.
Вас не смущает, что всем остальным вернули, а Вам - нет? Или Вы сторонник теории заговоров?
атошо
ну невернули и шо вы сделали
смысл вам вообще штото возвращать
aksel конкретніше будь ласка. В який день будете, я буду на місці можете заїхати спробувати потримати за горло. Стрілецька 4 -6. Третій поверх, перший кабінет наліво по коридору.
По всім в кого щось неповертається - перевіряйте особисті кабінети та правильність заповнення реквізитів на повернення.
Якщо впевнені що все вірно, ще раз перевірте і тільки після цього пишіть заяву на повернення, з вказанням реквізитів.
у "Сетам" таки манси відносно своєчасного повернення коштів.
Поки не зателефонуєш і не пнеш, ніхто і не думає чухатись.
Шановні, ви своїх же правил плануєте притримуватись?
лот 447331 (https://setam.net.ua/auction/447338), учасник 18.
блок з банківськими даними був оновлений 28.10.2020, про що 29.10.2020 надійшло повідомлення "Заявку #5822 на внесення змін до профілю користувача було затверджено."
оплата за лот від його переможця була затверджена 30.10.2020 з самого ранку.
логічно, що кошти мали по правилам "Сетам" повернутись до 4.11.2020 включно.
телефоную до Головного офісу, а там в планах ні в кого і немає щось комусь повертати, бачте дані не вказані по банківському блоку. І тільки після того, як мною була озвучена інформація про отримане від системи сповіщення 7 діб тому мені озвучили, що бухгалтерії сповістять про це в ручному режимі. І КОШТИ НАДІЙДУТЬ АЖ В ПРОМІЖКУ 7-9 ЛИСТОПАДА.
склалось таке враження, що реально кошти крутять і отримують з цього немалі відсотки.
ПРОШУ ПРИШВИДШИТИ ПРОЦЕС ТА СЛІДУВАТИ ВЛАСНИМ ПРАВИЛАМ.
дякую, кошти повернулись. Але на скільки я розумію це має відбуватись в автоматичному режимі, якщо по банківським даним все ок. А відносно працівників головного офісу - 5+ за зворотній зв'язок та оперативність у вирішенні проблеми.
Добрый день! Для возвращения гарантийного взноса по торгам 15.10.2020 я уточнила реквизиты 27.10.2020, от сетама пришло письмо, что банковские реквизиты утверждены, и изменения вступят в силу после очередного входа на сайт. Прошло 3 с половиной недели, деньги так и не вернулись. Лот 445073, участник 9. Подскажите пожалуйста, что делать? Благодарю
Лот 447870 (провадження 62593629) скоро будет повторный аукцион. ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ!!!!