Доброго дня.
Лот № 231319. Кінцевий термін сплати 22.09.2017 року.
Лот № 232165. Кінцевий термін сплати 27.09.2019 року. Учасником ще тиждень тому сплачено доплату. Будь ласка надайте прискорення виконавцям щодо сплати коштів учасниками торгів.
Повернення гарантійного внеску
Artem спробуємо
Почему не возвращается гарантийный взнос??? Будьте добры и повлияйте!!!
238149
Добрый вечер. Лот 239789 истек срок уплаты 24.10,почему никаких изменений в статусе лота нет?
Верните деньги!!!! Лот 238149
Уже "сплачено" а деньги не возвращаются! Почему? ??
Доброго дня.лот №231686. Кінцевий термін сплати 08.09.2017 року. Будь ласка надайте прискорення виконавцям щодо сплати коштів учасниками торгів.
Доброго дня, по лоту №231686, статус "Торги відбулися". Перевірте фінансові реквізити в особистому кабінеті.
Доброго дня.лот №231686 учасник №42 змінив фінансові реквізити,будь ласка поверніть гарантійний внесок.
Верните гарантийный взнос по лоту 247548. Еще 21.12 покупатель подписал с Укргазбанком договор К/П.
Torgi Спасибо большое! Перед НГ так деньги нужны...))) Уже заждался.
Підкажіть будь-ласка. Гарантійний внесок знімається миттєво, а його повернення, чомусь, не таке швидке, як зняття. Хочеться зрозуміти підхід сетаму в цьому питанні. Номер лоту: 291733, давно пройшли торги, а гарантійного внеску все немає.
Моя ставка не перша і не друга, я програв аукціон, що неприємно. Але я не розумію, чому я маю чекати тижнями своїх грошей? Невже все для людей? Щось явно не так з регламентом, чи людьми які його писали.
difreeze можлива така ситуація, що ті участники які знаходяться вище вас, відмовляться, від цього майна, і тоді переможцем будете ви. В мене була така ситуація, що гарантійний внесок вдалося забрати лише через 3-4 місяці, із-за 4-5 "карусельщиков" які не оплачували лот. Якщо хочете одразу забрати гарантійку, то йдіть на прозоро, там не повертають її тільки переможцю, а всі інші отримують відразу.
difreeze Невже все для людей? Щось явно не так з регламентом, чи людьми які його писали.
Успокойтесь. В этой части регламент прописан правильно. Торги не считаются состоявшимися до момента выдачи акта о торгах. Разве справедливо возвращать гарантийные платежи до окончания торгов? Часто только это и спасает, а та такое впечатление, что многим участникам только бы зайти и скрутить стоимость. Так хоть "замораживание" гарантийки выступает сдерживающим фактором.
И опять же, что такое 5% от стоимости лота для уверенного в себе участника - мелочь.))
Пора запускати флешмоб "Не пиши дурості, бо забаню".