Доброго дня.
Лот № 231319. Кінцевий термін сплати 22.09.2017 року.
Лот № 232165. Кінцевий термін сплати 27.09.2019 року. Учасником ще тиждень тому сплачено доплату. Будь ласка надайте прискорення виконавцям щодо сплати коштів учасниками торгів.

4 дні пізніше

Artem спробуємо

24 дні пізніше

Почему не возвращается гарантийный взнос??? Будьте добры и повлияйте!!!

238149

Добрый вечер. Лот 239789 истек срок уплаты 24.10,почему никаких изменений в статусе лота нет?

• Torgi відповіли на це повідомлення.

Верните деньги!!!! Лот 238149

Уже "сплачено" а деньги не возвращаются! Почему? ??

Доброго дня.лот №231686. Кінцевий термін сплати 08.09.2017 року. Будь ласка надайте прискорення виконавцям щодо сплати коштів учасниками торгів.

Доброго дня, по лоту №231686, статус "Торги відбулися". Перевірте фінансові реквізити в особистому кабінеті.

8 днів пізніше

Доброго дня.лот №231686 учасник №42 змінив фінансові реквізити,будь ласка поверніть гарантійний внесок.

20 днів пізніше

Andrey Добрий день! З протоколу проведення електронних торгів :"Зазначені суми мають бути сплачені переможцем до 28.11.2017." Тоб то виконавець перевірить рахунок ДВС про надхождення, і надасть нам повідомлення. Якщо переможець розрахувався, Вам повернуть гарантійний

місяць пізніше

Верните гарантийный взнос по лоту 247548. Еще 21.12 покупатель подписал с Укргазбанком договор К/П.

image http://forum.setam.net.ua/assets/images/79-O5y04fMQpvyBM6Vu.jpeg

Pavlyshyn 247548

Добрий день, статус: "на повернення". Вчора був лист від УГБ

Torgi Спасибо большое! Перед НГ так деньги нужны...))) Уже заждался.

8 місяців пізніше

Підкажіть будь-ласка. Гарантійний внесок знімається миттєво, а його повернення, чомусь, не таке швидке, як зняття. Хочеться зрозуміти підхід сетаму в цьому питанні. Номер лоту: 291733, давно пройшли торги, а гарантійного внеску все немає.

difreeze статус аукціону "підписання протоколу", так як Ви приймали участь у торгах, то гарантійний внесок Вам повернуть коли статус торгів буде "Торги відбулися"

Моя ставка не перша і не друга, я програв аукціон, що неприємно. Але я не розумію, чому я маю чекати тижнями своїх грошей? Невже все для людей? Щось явно не так з регламентом, чи людьми які його писали.

difreeze можлива така ситуація, що ті участники які знаходяться вище вас, відмовляться, від цього майна, і тоді переможцем будете ви. В мене була така ситуація, що гарантійний внесок вдалося забрати лише через 3-4 місяці, із-за 4-5 "карусельщиков" які не оплачували лот. Якщо хочете одразу забрати гарантійку, то йдіть на прозоро, там не повертають її тільки переможцю, а всі інші отримують відразу.

difreeze Невже все для людей? Щось явно не так з регламентом, чи людьми які його писали.

Успокойтесь. В этой части регламент прописан правильно. Торги не считаются состоявшимися до момента выдачи акта о торгах. Разве справедливо возвращать гарантийные платежи до окончания торгов? Часто только это и спасает, а та такое впечатление, что многим участникам только бы зайти и скрутить стоимость. Так хоть "замораживание" гарантийки выступает сдерживающим фактором.
                                  И опять же, что такое 5% от стоимости лота для уверенного в себе участника - мелочь.))

• Femida подобається це.
                                  10 днів пізніше

Пора запускати флешмоб "Не пиши дурості, бо забаню".