Не вернули гарантийный вклад .
ну якщо так, то пишіть зрозуміліше)))
Добрый день уважаемый модератор! Подскажите когда вернут гарантированный вклад по лоту 278070 участник 1. Спасибо за ответ
Одразу після внесення Вами банківських реквізитів , коректно та відповідно до форми, та після отримання від Вас заяви про повернення.
Гарантійні внески повертаються учасникам в строки передбачені Порядком https://setam.net.ua/poryadok-realizacii-areshtovanogo-majna-z-05-10-16 за наявності на момент виникнення зобов'язання повернути гарантійний внесок правильно зазначених при реєстрації банківських реквізитів.
BUH ничего не понимаю. в налаштуваннях своего профиля финансовые реквизиты указаны номер карты ,название банка, МФО Банка. или для получения ГВ надо банковский счет? Что мы делаем не так подскажите. И о каком заявление идет речь про возврат (еще раз перечитал ссылку ни чего не нашел . обьясните пожалуйста
dima77
якщо не можете розібратись то напишіть письмову заяву і зазначте там реквізити куди повертати + додайте копію паспорту і коду свого.
разобралися. проверьте пожалуйста. должно все быть в порядке с реквизитами.
спасибо понятно
Чому не повертають гарантійний внесок по лоту 279956 ?
Supermax0303
підозрюю, що через неправильно вказані реквізити для повернення ГВ.
номер картки вказав
Рахунок в банку також вказав, я учасник 92
Supermax0303
лот 279956
Так там одна заявка и одна ставка - вы не оплатили за лот и вам не вернут гарантийный взнос
вибачте якась помилка. Лот номер 278568, уч 92
Доброго дня мене цікавить повернення коштів по лоту №283524
15.07 мені прийшло повідомлення про те що кошти мають повернути і все і до цього часу ні чого не змінилось коштів не має
Supermax0303
Перевірте, будь-ласка фінансові реквізити вказані Вами при реєстрації. Вони не повні!
Igor777999 283524
Ви мали на увазі торги № 283524?
Учасник №..?