Не вернули Г.В., лот 262333 участник 2
Не вернули гарантийный вклад .
Лот 259253 уч. 2, лот 259260 уч. 8 не вернули гарантированные вклады. По другим лотам с возвратами проблем не было.
Проверьте пожалуйста почему не вернули гарантийный взнос, лот 252402. Реквизиты правильные, на них уже возвращались деньги.
Друзі, кожне звернення в цій темі розглядається, якщо я не відповідаю - це не означає що я не бачу. Всім будуть кошти повернені. Якщо проблеми з реквізитами, наші співробітники передзвонять.
Доброго дня,
Приймав участь у торгах:
- по лоту 258437 учасник №12
- по лоту 258492 учасник №13
- по лоту 258482 учасник №14
Торги за цими лотами були зупинені 24.01.2018.
30.01.2018 на Вашу адресу мною направлено заяви з проханням повернути гарантійні внески за цими лотами, які були Вами отримані 01.02.2018. Наразі гроші не повернуто. Чи можна взнати чому досі не було повернуто гарантійні внески?
(у робочий час не завжди можу брати телефон, прохання відписатися тут, на пошту, або через повідомлення СЕТАМ. Якщо так не можна, то прошу дзвонити, може буду на місці)
Torgi
Ви так переконливо говорили такі дивні для мене речі з транзитними разунками, що мені стало ніяково, що я тут надавам неправдивих порад. Тому вирішив перевірити. Практикою. Зробив два повернення гарантійних внесків через СЕТАМ:
- перше на картковий рахунок до зарплатної картки Ощадбанку фізичної особи. Ніяких транзитних рахунків не зазначав, номер картки не зазначав. Вказував лише картковий рахунок 2625...
- другий на картковий рахунок ФОПа в Авалі. Також, вказував лише картковий рахунок 2605...
Скріни додаю. Обидва платежі (навіть не 2, здається встигло пройти на ці реквізити 3 платежі) повернулися без проблем.
Тому проблема не в незазначені номера картки. На мою думку, платежі можуть не заходити, наприклад, через умови обслуговування конкретного рахунку (банк може встановлювати свої обмеження), або через невірне зазначення МФО (наприклад, у Ощадбанку різні регіональні філії мають різні МФО).
Triarius Доброго дня,
Приймав участь у торгах:
- по лоту 258437 учасник №12
- по лоту 258492 учасник №13
- по лоту 258482 учасник №14
Торги за цими лотами були зупинені 24.01.2018.30.01.2018 на Вашу адресу мною направлено заяви з проханням повернути гарантійні внески за цими лотами, які були Вами отримані 01.02.2018. Наразі гроші не повернуто. Чи можна взнати чому досі не було повернуто гарантійні внески?
(у робочий час не завжди можу брати телефон, прохання відписатися тут, на пошту, або через повідомлення СЕТАМ. Якщо так не можна, то прошу дзвонити, може буду на місці)
Доброго дня! Пройшло 8 днів від мого запитання, але зворотнього зв'язку від СЕТАМУ немає. Що робити?
Forum Сьогодні повідомлю ситуацію.
Forum
Ми не бачимо від вас письмових заяв про повернення гарантійних внесків. Повідомте яким чином ви їх направляли.
ні. зараз перевіримо.
Triarius Знайшли - змішалось з однофамільцем вашим. Наша помилка. Сьогодні - завтра повернемо.
Доброго дня. У меня були відсутні реквізити для повернення гарантійного внеску по лоту №262931, Учасник 11. Зараз вже додав картку, прошу повернути гарантійний внесок. Дякую.
Triarius Вибачте, але кошти (повернення гарантійного внеску) так і не дойшли.
iv_maslov 262931
Тому що, в лоті №262931 немає учасника №11. там всього 7 учасників.
https://setam.net.ua/auction/264299
Пробачте це помилка, лот №261657
Triarius №261657
Гарантійний внесок так і не повернули, лот №261657. Чекаю, дякую.
Просматривал свои участия в торгах. Лот 263987 не вернули гарантийки.
Відповідно до Порядку виконавець зобов'язаний повідомити Організатора про перерахування переможцем електронних торгів коштів за придбане майно не пізніше наступного робочого дня з дня надходження коштів на рахунок відділу державної виконавчої служби.
Відповідно до протоколу проведення торгів по лоту 263987 строк оплати у переможця до 07.03.2018
А как СЕТАМ пинает инспектора ДВС?