Igor777999 283524
Ви мали на увазі торги № 283524?
Учасник №..?
Igor777999 283524
Ви мали на увазі торги № 283524?
Учасник №..?
Так вибачте помилився , я учасник √116
У травні 2017 р мені вже повертали гарантійний внесок по цим реквізитам вкажіть будласка де помилка
Учасник 14 по лоту 282534;
Учасник 54 по лоту 279836.
Реквізити вже заповнив, мої подальші дії для повернення внесків?
З повагою.
Добрый день Андминистатор, хочу уточнить когда будет возврат гарантийного взноса
Лот 285834
Участник 59
Реквизиты заполнены
Лот 282534 - Стан аукціона: Складання акту - ждите когда поменяется на ТОРГИ ВІДБУЛИСЬ - тогда вам вернут - это будет когда ДВС уведомит Сетам, что победитель оплатил в ДВС
Лот 279836 - если заполнили после того как - статус изменился на Стан аукціона: Торги відбулися то позвоните в Сетам или напишите заявление о возврате
Nikolai8
У вас по лоту 285834 аналогично Стан аукціона: Складання акту - ждите когда поменяется на ТОРГИ ВІДБУЛИСЬ
Можите уточнить когда вернут гаранійний внесок по лоту Реєстраційний номер лота: 281950 я учасник √116
Шановний!
Гарантійний внесок Вам буде повернуто найближчим часом.
На майбутнє - щоб не було затримок з поверненням, будь-ласка! Внесіть коректно реквізити!!!
Нажаль система не сприймає Ваш творчий підхід до внесення реквізитів
1. Індивідуальний податковий номер пишеться без пропусків - Це не номер телефону!
2. номер банківського рахунку починається з 26!
Дякую все выправыв.
Здравствуйте , уважаемый админ не вернули мне единственному гарантийный по лоту №298437. Не пойму причину, вроде реквизиты введены правильно, подскажите пожалуйста !)
Прошу уточнить по лоту №296716 - вроде оплачен давно, но еще в состоянии "складання акту"...
Доброго дня. Не повернули гарантійний внесок по лоту 296540, учасник 7. Реквізити введені вірно, по іншим лотам все повернули.
Добрий день . Дзвонив на гарячу линию з запитанням : " Як правильно заповнити данні стосовно поверненння коштів на картку " в розділі " Банківська картка " . Відповіли що потрібно вписувати № картки і в верхньому і в нижньому віконці . А тут вичитав що потрібно в нижньому віконці вписувати коментар до платежу . Поясніть як буде вірно . Дякую.
VVD Это не мнение, а суровая действительность!
https://setam.net.ua/auction/370033
Участник 18. Внес правильные реквизиты, прошу вернуть ГВ.
Добрый день, когда будет возврат гарантийного вклада лот 388709 участник 62
Заполнить внимательно, позвонить в СЕТАМ, возможно необходимо будет написать заявление.
P.S. В картинках - второе сообщение этой темы: http://forum.setam.net.ua/d/204--
Вітаю! Виникла така проблема. гарантований внесок не повернувся! В ощад робив запит на пошук грошей (гроші надійпли до СЕТАМ), є виписка, є квитанція. Відправив заяву, зі всіма квитанціями, на повернення до СЕТАМ, отримав відповідь, що гроші не надходили. Що робити далі? лот412099 учасник 5