Natik і не повернуть

Причина ?

Natik Ви виправились - вже повернуть.

Дуже Вам дякую!!! Наступного разу буду більш уважніша!!! Гарного вам вечора!

Natik Дякую, і вам також)

Доброго вечора! Напишіть будь ласка, яка ситуація з моїм ГВ? Чи всі реквізити вказані вірно?

лот №253235 уч.44

Natik завтра отримаєте.

Дякую! Гарних Вам свят!!!

Natik
                    Затянулись у Вас праздники )

7 днів пізніше

Не повернуто гарантійний внесок по лоту 253235 уч. 44. Обіцяли повернути ще минулої п'ятниці. По ходу це не в мене затягнулись свята)))

Natik відповів в іншій темі.

Я переможець торгів по лоту 253709 від 27.12.2017 р.,уч 37, всю суму сплачено до вказаного терміну. Підскажіть ,будь ласка, в які терміни має бути надісланий акт переможцю торгів, щоб можна було забрати придбаний лот? Дякую.

Natik
                            На следующий день)))

В смысле???

Після підтвердження факту оплати вартості лота на Веб-сайті відображаються відомості про завершення торгів. Система автоматично формує протокол торгів за лотом. До протоколу вноситься така інформація:

дата і час початку та завершення торгів за фіксованою ціною;

реєстраційний номер лота;

назва лота;

ціна продажу лота;

відомості про переможця (унікальний номер учасника, прізвище, ім'я та по батькові фізичної особи – переможця торгів, серія та номер документа, що посвідчує його особу, місце проживання та номер контактного телефону. У разі якщо переможцем торгів є юридична особа, зазначаються її найменування, код за ЄДРПОУ, поштова адреса).

1. Протокол розміщується на Веб-сайті та в особистому кабінеті учасника. У протоколі, який розміщується на Веб-сайті, у відомостях про переможця вказується лише унікальний реєстраційний номер учасника.

2. Протокол торгів підписується Організатором та не пізніше наступного робочого дня з дня формування Системою розміщується у відповідному особистому кабінеті відділу державної виконавчої служби (приватного виконавця).

По Вашему лоту дергайте инспектора ГИС
                                  № АСВП: 54802967 Орган ДВС: Солом'янський РВДВС м. Київ ГТУЮ у м. Києві Дата відкриття: 29.09.2017 Стан ВП: Примусове виконання
                                  БОРЖНИК
                                  Фізична особа ПІБ: Корнійчук Віктор Федорович Дата народження: 08.06.1967
                                  СТЯГУВАЧ
                                  Юридична особа Найменування: ТОВ "Порше Мобіліті" ЄДРПОУ: 36422974

Пусть Вас покупка радует...Но за эту цену Вы легко могли пригнать из европы классного пассата.

Еще долго)) Даже гарантийки не всем вернули.

6 днів пізніше

Я переможець торгів по лоту 253709 від 27.12.2017 р.,уч 37. Акт отримала,які мають бути мої подальші дії щоб отримати авто ??? Підкажіть будь ласка! Чи можу я лише з цим актом отримати лот?