• Торги
  • Отримання Лоту без приїзду в офіс в іншому місті

Доброго дня!
Виграв Лот, що знаходиться в іншому місті і домовився з виконавцем, що він відправить його новою поштою за певну оплату. Як ви думаєте наскільки це "безпечно"?
Лот не дуже дорогий (до100к), проте хтозна.

Я собі також відправляв не один раз лоти з інших областей, але це суми невеликі, а тут до 100к, невже не переживаєте... я б за такою штукою особисто їхав би.

3 місяці пізніше

Skyline
      вітаю
      вам відправляли виконавці або філія сетам за домовленістю між вами та ними? чи є якісь прописані законом варіанти відправки майна з одного місця в інше?

DYV відправляють і вдвс і сетам, але.. Це лише усні домовленості! Ніхто нічого вам не зобов'язаний, варіантів розвитку подій куча, мій рекорд це 2 години від моменту звернення до момента відправи НП, просто без слів, до 2 місяців із одного вдвс за 70 км від мене та більше 2 із філії сетама.

• DYV відповіли на це повідомлення.

Нещодавно був варіант коли виковець державний зпутав місце роботи... По телефону не говорила, а розмова йшла через іншу працівницю... Буває і таке

6 днів пізніше

Skyline я розумію, що ніхто не зобов'язаний
            але зазвичай вони починають казати, що це треба підписувати акт приймання-передачі, і ніхто відправкою займатись не буде...
            особливо коли перемагаєш в лоті, де була конкуренція і місцеві знайомі сетама або двс приймають участіь

• Skyline подобається це.

На рахунок акта, то мені таке тільки із філіями доводиться робити , колись заставили підписати акт у місцевій філії, щоб при свідках їхніх, сміх та й годі, але є й такий досвід

Написати відповідь...