Добрый день купил авто на торгах(еще не оплатил), Авто находиться в другой области, подскажите пожалуйста мои дальнейшие действия, оплачиваю- дальше я могу его забирать( и вообще я на ней приеду, полиция по дороге не заберет его). Или сначала юридические аспекты. Спасибо заранее
Купил автомобиль,какие действия?
Dmitriy9379992 Для начала его стоит увидеть в живую
Alex87 Смотрел,заводил, меня интересует юридическая сторона)Не силен в этом)
Dmitriy9379992
Дмитрий, скажите пожалуйста, а почему вы решили купить авто именно на СЕТАМе? Т.е. по какой причине Вы выбрали СЕТАМ, а не авториа или рст?
(Я не критикую или подшучиваю, а просто пытаюсь кое-что для себя выяснить).
Заранее спасибо.
dem Естественно из-за дешевой цены (жадность видимо) Авто с ключами и свідоцтвом про реєстрацію,У вас был неудачный опыт с Сетамом? Не советуете связываться?
Dmitriy9379992 если авто не из дешевых, то стоит найти решалу и пробить по всем реестрам минюста и мвс. Тут попадаються такие авто что их уже не перерегистрировать на себя. Ну и молиться чтоб номер кузова был не перебит.
Ви можете їздити на машині без перереєстрації на себе ще 10 днів з дня отримання акту про електронні торги (мінільний безспірний час). Основна проблема при можливій зупинці - розшук авто та відсутність полісу страхування цівільної відповідальності. І якщо по полісу штраф тільки 425 грн, то з розшуком можуть бути проблеми.
Уточніть у виконавця, або у Вашому ТСЦ чи є на машині розшук, і якщо є - попросіть виконавця видати постанову про зняття розшуку з реалізованого майна. І разом з оригіналом такої постанови - можна сміливо кататись. Якщо зупиняють через розшук - даєте копію свого паспорту, копію техпаспорту на маши ну та акту про торги та оригінал постанови про припинення розшуку - і Вас відпускают. Зазвичай.
Pavlyshyn А не підкажете де можно взяти координати виконавця?,Дуже дякую за відповідь
Dmitriy9379992 ця інформація є в описі лоту. У вкладці "Порядок та умови"
DeadHant Дякую
Pavlyshyn хоч одна нормальна відповідь. Людина задала питання, а всі інші відповіді - типу навіщо купували на сетамі.
Доброго всім дня! Підскажіть будь ласка, доволі просте питання, але хотілося б знати, при перереєстрації автомобіля купленого на СЕТАМ номерні знаки змінюються в обов'язковому порядку чи ні, особливо актуальне питання коли попередній власник за номера віддав кругленьку суму, наприклад АА0001АА? Можливо хтось стикався із такою ситуацією?
Дякую, в тому-то й діло реєстрація авто моєї області, нового зразка номера, але за них заплачено кругленьку суму.
Но закон гласит
Дякую за допомогу!