Lileka Давайте я на электронку вам скину.

• Lileka подобається це.
  • Lileka і Natali07 відповіли на це повідомлення.

Alex_Lawyer Это для меня, думаю и для других мои коллег большая разница!

Не думающо тут велика різниця. І ті і інші - продавці в розумінні практики ВП ВС. Обидва відповідають спочатку самостійно, а потім в порядку регресу стягують кошти зі стягувача (також через позов). Це як державний та приватний нотаріус.

Різниця в тому, що одні - хлопчики для биття, а інші можуть і зуби показати.)) Тому потрібно виважено підходити до написання позовної заяви.

Я б брав стандартну заяву, але розписував би теорію про ПВ на 1-1,5 сторінки. Писав би про рівний статус, ризиковану діяльність, обєм відповідальності перед переможцем торгів. Може навіть десь є розяснення про зобовязання перевіряти природу походження майна боржника - тоді взагалі буде бомба. В стилі ВС - наперед готуючись до касації.

Pavlyshyn
    Як з язика зняли за регрес,

Alex_Lawyer
    Ради нашего общего дела, делитесь опытом практического применения и исполнения таких решений
    № 911/1329/19
    https://reyestr.court.gov.ua/Review/93630380

• Alex_Lawyer відповіли на це повідомлення.

Alex_Lawyer тут Апеляція скасувала
      711/2123/20

• Alex_Lawyer відповіли на це повідомлення.
        5 днів пізніше

Natali07 велике дякую. Просто хотів потім "погратися" зі страховою, оскільки діяльність приватного виконавця застрахована. Ось в чому різниця.

• Natali07 відповіли на це повідомлення.

Natali07 Так, знаю! Написав.

Pavlyshyn Так і зробив. На чотири сторінки вийшла позовна заява. Просто потім хочу звернутися до страхової компанії про страхову виплату, оскільки дяльність приватного виконавця застрахована на суму виконавчого провадження. Це головна мета.

Alex_Lawyer А причем тут вы и страховка исполнителя ? Это взаимоотношения исполнителя и страховой.

Santikus для меня картина выглядит так, сначала деньги возвращает страховая а потом уже решает вопрос с исполнителем(регрес), но вопрос как обязать страховую? Суд? Как правильно оформить етот страховой случай?

• Viliko подобається це.

Alex_Lawyer тримайте в курсі справ, теж може бути колись актуально(

10 днів пізніше

Santikus Стаття 24 даного Закону визначає основні вимоги до договору страхування, а саме:

1.Приватний виконавець зобов’язаний до початку здійснення діяльності застрахувати свою цивільно-правову відповідальність перед третіми особами.

2.Приватний виконавець зобов’язаний укласти договір страхування на новий строк не пізніш як за 10 днів до закінчення дії договору страхування.

3.Мінімальний розмір страхової суми за договором страхування цивільно-правової відповідальності приватного виконавця має становити 10 відсотків загальної суми стягнення за виконавчими документами, що перебувають на виконанні у приватного виконавця протягом року, але не менше 1 тисячі мінімальних розмірів заробітної плати станом на початок відповідного календарного року.

Протягом перших трьох років зайняття діяльністю приватного виконавця мінімальний розмір страхової суми за договором страхування цивільно-правової відповідальності приватного виконавця не може бути меншим загальної суми стягнення за виконавчими документами, що перебувають на виконанні у приватного виконавця протягом року, але не менше 1 тисячі мінімальних розмірів заробітної плати станом на початок відповідного календарного року

Написати відповідь...