Доброго дня.Допоможіть хто розуміється як виграти апеляцію.Короткий опис:купив авто на Сетам приблизно рік назад,на момент торгів боржник автомобіль якого виставили на торги,був розлучений.Далі колишня дружина подає позов про те що вона не вкурсі про розлучення і суд задовіляє вимогу про скасування розлучення.Далі позов про визнання 1/2авто права власності і виплати з моєї сторони половини суми,суд визнає 1/2право власності але кошти забороняє стягувати з мене,суд визнає мене добросовісним покупцем,далі дружина боржника подає апеляцію але апеляційний скасовує рішення першої інстанції,далі дружина боржника подає ще одну позовну про визнання торгів недійсними і витребування авто,суд першої інстанції задовілья повністю позов+визнає мене недобросовісним покупцем,і далі мушу подавати апеляцію.Прошу підказати на що звертати увагу в апеляції,може якісь касаційні рішення схожі чи Верховного суду ,коротше кажучи будь-яка судова практика з рухомим майном.Єдрср 725/891/20
Допоможіть,люди добрі,порадою
Яке авто? Може треба його через Сетам знову провести? Чи може його хтось вкраде....?Напишіть хоч про що мове йде?
там вже є забезпечення позову (заборона судова)... тому варіант з СЕТАМ відматають
Тут тільки теорія права Вам допоможе, а не "схеми".
- Коли було придбано авто? Скоріше за все в період шлюбу, оскільки вона просила визнати право власності на 1/2.
- Чи купувався автомобіль за кредитні кошти. Якщо так - то беремо рішення ВС про "спільний тягар" виплати кредитів отриманих одним з подружжя у шлюбі, і стверджуємо про законний продаж всього майна.
- Якщо автомобіль був заставою за іншими кредитними зобовязаннями, то встановлюємо їх характер та наявність згоди дружини на завтаву.
Я почитаю рішення першої інстанції на скину сюди позицію ВС по схожим справам. А Ви уже самі пишіть апелляцію (чи з адвокатом).
aksel лот326224
Pavlyshyn 1.Авто було придбано в період заочного розлучення,яке через пів року скасували,щодо інших запитань,можливо допоможе справа з попередніми рішеннями єдрср 725/891/20
Чи купувався автомобіль за кредитні кошти. Якщо так - то беремо рішення ВС про "спільний тягар" виплати кредитів отриманих одним з подружжя у шлюбі, і стверджуємо про законний продаж всього майна. ООООООООООО, як розігнався моторчик, тут же не забувай те, про те, що є сроки позовної давності коли це стосується чоловіка чи дружини.
Ми не визнаємо право властності та не ділимо майно - а встановлюємо яким був режим права власності на конкретный момент у часі.)) Тут навіть позову немає - бо це апеляційна скарга.)) Моторчик розганяється нормально, не переживайте.)
ГУРУ: теорія права Вам допоможе, ???? ось я що маю на увазі про спільний тягар щодо виплати кредитів отриманих одним з подружжя у шлюбі, де не завжди можливо стверджувати про законний продаж всього майна.