KupiLot там походу коммуникаций нет, для тех кто их может провести - участок не интересен

KupiLot Может потому, что он никому не нужен?

Я думал там проблема с документами.Возможно вы правы,нету комуникаций рядом.

Всем спасибо!

KupiLot Судя по тому что этим участком так же владеет: Відомості про суб'єкта речового права на земельну ділянку
          Вид речового права Інформація відсутня
          Прізвище, ім'я та по батькові фізичної особи Домбровський Олександр Сергійович, то причина тут в карме, и коммуникации тут ни при чем.

Litiy Вы не рекомендуете к покупке данный участок?Заранее спасибо за ответ.

KupiLot однозначно надо брать! )

4 дні пізніше

Доброго дня!
              Прошу консультації по покупці лота № 423460 (https://setam.net.ua/auction/424240),так як вперше планую купити нерухомість через СЕТАМ.
              Перечитав форум, правила реалізації арештованим майном...
              По Інформдовідці з ДРРПНМ боржник – майновий поручитель по позиці у банку.
              По рішенню суду від 2012 року даний боржник «в судове засідання не з'явилася, однак до суду подала заяву, відповідно до якої визнала позовні вимоги в частині звернення стягнення на предмет іпотеки - земельну ділянку площею 0,1га, яка знаходиться за адресою АДРЕСА_1 в рахунок погашення боргу перед позивачем».
              Виконавець говорить, що ніяких нюансів по лоту немає, боржнику ділянка не цікава.
              Які ще проблеми можуть бути і як їх перевірити?
              Дякую!

• alexk і Pavlyshyn відповіли на це повідомлення.

Ansem я думаю такой лот должен на olx стоить дешевле.

на OLX ціна близьких ділянок від 9 тис. $. Свідомо чекав повторних 3-іх торгів.

Ansem Вы прикалыветесь? 9000у.е. за 10 соток в Тисменицький район, с. Чукалівка? В чистом поле, без коммуникаций? Я бы и за 90у.е. не купил это.

Цілком серйозно! Чукалівка приміське село, входитиме до Івано-Франківської ОТГ, урочище забудовується.
                    Я б просив поради не по ціні, а по "чистоті" лоту...

місяць пізніше

Ansem

По юридичній чистоті зможу допомогти. Але тоді, коли Ви уже вирішите що Вам підходить ціна.
                      Є багато людей, які просто нахабно крадуть час, говорячи "подивіться зі свого боку, але зараз дорого, планую взяти з третіх торгів, але ще декільки варіантів розглядаю паралельно, їх також подивіться, бо не можу вирішити. А Ви б який взяли? Всмислі наперед вивчення платне? На форумі написано "безкоштовно". Аферист".

• VVD і alexk подобається це.
                      • Divi відповіли на це повідомлення.

anabioz
                        "Ребята, давайте жить дружно" (с)

Світ і так переповнений злобою. Не написала людина два слова, за це наврядчи потрібно ярлики навішувати. Всетаки форум задумувався як місце взаємодопомоги, а не взаємокритики.

• dem подобається це.
                        25 днів пізніше

Доброго всім дня! Поясніть хто знає, будь ласка, виграв на аукціоні причіп легковий, поїхав у тсц сказали оформлення 2500, оскільки оцінка повинна проводитися, передзвонив у інші тсц своєї області, кажу протокол, акт торгів - ціна купівлі відома і вказана, кажуть ну тоді 430 грн, де ж правда? І інший момент, хто знає де знаходиться номер на рамі причепа і де він взагалі є , кремінь пга1, 2005-2010 р.в.

Skyline протокол, акт торгів - ціна купівлі відома і вказана

• Skyline подобається це.

Спасибі за допомогу, залишилось питання з номером на рамі, навіть експерти в тсц плутаються то є то одна табличка?

Skyline залишилось питання з номером на рамі

на жаль не підкажу