если что не мой район и покупать не собираюсь.. любопытство просто )

Litiy
    В смысле "обратите внимание на ник-нейм", наверное.

dem )))) очевидное как всегда на поверхности

О, а вот и объявление ) Походу, саша-купилот, тебя обнаружили)

или не всегда
        Відомості про суб'єкта речового права на земельну ділянку
        Вид речового права Інформація відсутня
        Прізвище, ім'я та по батькові фізичної особи Домбровський Олександр Сергійович

Я не площадка.Тоже видел это обьявление на олх

похоже

KupiLot там походу коммуникаций нет, для тех кто их может провести - участок не интересен

KupiLot Может потому, что он никому не нужен?

Я думал там проблема с документами.Возможно вы правы,нету комуникаций рядом.

Всем спасибо!

KupiLot Судя по тому что этим участком так же владеет: Відомості про суб'єкта речового права на земельну ділянку
                      Вид речового права Інформація відсутня
                      Прізвище, ім'я та по батькові фізичної особи Домбровський Олександр Сергійович, то причина тут в карме, и коммуникации тут ни при чем.

Litiy Вы не рекомендуете к покупке данный участок?Заранее спасибо за ответ.

KupiLot однозначно надо брать! )

4 дні пізніше

Доброго дня!
                          Прошу консультації по покупці лота № 423460 (https://setam.net.ua/auction/424240),так як вперше планую купити нерухомість через СЕТАМ.
                          Перечитав форум, правила реалізації арештованим майном...
                          По Інформдовідці з ДРРПНМ боржник – майновий поручитель по позиці у банку.
                          По рішенню суду від 2012 року даний боржник «в судове засідання не з'явилася, однак до суду подала заяву, відповідно до якої визнала позовні вимоги в частині звернення стягнення на предмет іпотеки - земельну ділянку площею 0,1га, яка знаходиться за адресою АДРЕСА_1 в рахунок погашення боргу перед позивачем».
                          Виконавець говорить, що ніяких нюансів по лоту немає, боржнику ділянка не цікава.
                          Які ще проблеми можуть бути і як їх перевірити?
                          Дякую!

• alexk і Pavlyshyn відповіли на це повідомлення.

Ansem я думаю такой лот должен на olx стоить дешевле.

на OLX ціна близьких ділянок від 9 тис. $. Свідомо чекав повторних 3-іх торгів.