YuliiaSerhiienko Юлия, на сайте сетам есть положение о проведении торгов, если Вы это не смогли найти и прочитать, могу скину ссылку, но не советую в таком случае участвовать, потому что тут мало дёшево купить, тут главное правильно изучить лот, потому что можно заморозить или даже потерять деньги.
Не видно особливої ставки конкурента, не можливо зробити звичайну ставку
Jawa360 буду вдячна за посилання
Мене все ще турбують наступні питання:
1) Коли видно розмір особливої ставки іншого учасника?
2) Чи всі ставки (особливі і звичайні) вишиковуються у порядку зростання під час ведення аукціону? Чи особливі ставки не вишиковуються у порядку зростання, а сортуються за часом створення?
YuliiaSerhiienko https://setam.net.ua/poryadok-realizacii-areshtovanogo-majna-z-05-10-16
1)Видно коли особлива ставка менша ніж звичайна ставка. Наприклад коли торги проходять в 3 аккаунти, і йдуть торги по " каруселі", (я надіюсь ви знаєте що це таке)
2) особливі ставки сортуються по величині.
Jawa360 а якщо
1) учасник зробив особливу ставку
2) потім я зробила особливу ставку, яка більша за його особливу ставку
я побачу його особливу ставку?
YuliiaSerhiienko не побачите, просто буде видно що ваша ставка вище.
Jawa360 борщагівка
Зрозуміло. Тобто буде видно, що моя ставка вище, а це головне. Дякую вам за відповіді.
Ivan-siv а на якому сайті ви це дивитеся?
YuliiaSerhiienko обто буде видно, що моя ставка вище, а це головне
Размір спецставки буде показаний сайтом тільки у тому випадку, якщо її перевищать звичайними ставками. Зрозуміти що Ваша спецставка за розміром є більшою за інші Ви зможете з того, що вона буде найвище стояти у порядку торгів (ближче до верху екрану монітора).
YuliiaSerhiienko 1)буду дуже вдячна, якщо ви поясните, як особлива вставка допоможе не вскручувати торги.
Не хочу витрачати час на пошук прикладів, але можете самі пошукати за запитом "карусель" у строці пошуку, або по дешевим машина у фільтрі "торги відбулись". Суть наступна:
По лотам, з сильно заниженою стартовою ціною в порівнянні з ринком, один dolbойоб заводить декілька учасників (рук). Перший ставить початкову ставку, а другий і третій кожні 3-8 секунд ходять, підвищуючи ціну лота до 150-200% ринку. Усім іншим, незалежним учасникам, не залишається нічого іншого як ставити свої спецставки (бо ходити звичаюною ставкою сенсу немає).
Ці спецставки відразу стають "відкритими", так як їх уже вскрутили. І группі dolbойобів потрібно дати спецставку від свого 4-го учасника на 1 або 100 гривень більше.
Інколи у них 8-10 учасників, і відбувається гра в кішки-мишки, коли кожна наступна спецствка противників накривається спецставкою свого учасника.
ЯК З ЦИМ БОРОТИСЬ:
1. Відразу ставити свою спецставку максимального розміру. Скажемо 90% від ринкової вартості лоту. Тоді карусельникам доведеться втратити 2 гарантійки і програти лот, або втратити дві гарантійки, і забрати лот за 90%+100 гривень+2 гарантійки, що буде +- 94-95% відсотків від ринку. Якби кожного разу при них грали так розумно, то і гойданок таких би не було.
А так як Ви ставите менше кроку, і бідкаєтесь на програш, то і переможцю Ваших торгів, і товаришу @anabioz доводиться з Вас насміхатись (я впевнений, що без зла).
YuliiaSerhiienko Також не зрозуміло чому не можна самому ходити два рази підряд. По-моєму - це норм.
Та ну, Ви ж розумна людина.
Якщо дати одному можливість ходити під ряд декілька разів, то він сам буде накручувати торги, втрачати тільки одну гарантійку, та забирати лот спецствками інших споріднених учасників.
Купіть щось на голландському аукціоні на Прозорро.сейл. Там, як каже Емінем, If you had
one shot or one opportunity. Наші люди з радянською ідеологією звикли до того, що повинен бути другий шанс, друга можливість для хитрунів, які програли. А ніт - другої можливості капіталізм не дає.
Pavlyshyn справа в тому, що якраз я - не хитрун.
Так, я програла, але це досвід
YuliiaSerhiienko
в чем проигрыш, деньги вам вернут, а кучу головной боли ктото получил вместо вас
fer але ж і товар отримав
YuliiaSerhiienko справа в тому, що якраз я - не хитрун.
Та ладно. А чому ж тоді таку маленьку спецставку ставили?))
Бо думала, що якщо що зможу її підкорегувати.
Головне - добре знати правила. А стратерію вибудувати, то не проблема. Тепер я в темі. Дякую всім за відповіді.
Тепер я в темі
Потешили)))