• ТоргиІнші торги
  • безоплатна передача автомобіля через звернення в державні органи

Підскажіть будь ласка , хто-небудь отримував безоплатно через СЕТАМ майно, а конкретно автомобіль? Хочу звернутися до цієї організації (стосовно категорій, які можуть отримати безоплатно майно я ознайомлена і тепер мені самостійно досить складно правильно оформити заявку.. Якщо я правильно розумію, то заявку ну на безоплатну передачу майна потрібно надсилати від імені організації чи державного органу? Чи потрібна попередня згода, наприклад, від Служби у справах дітей , якщо я їм надіщлю листа, що потребую допомоги ? Можливо хтось має приклад таких звернень - буду Вам безмежно вдячна!!

• Santikus і Jawa360 відповіли на це повідомлення.

svetlana_leonidovna наскільки мені відомо, можна тільки через громадську організацію, і автомобіль буде у них на балансі, краще за все зателефонуйте по номеру телефону сетам і запитайте.

Santikus айфоны и квартиры мне не нужны. Я вдова и многодетная мать и мне жизненно необходим автомобиль, чтобы была возможность отвозить детей с поселка в детский садик, в школу а затем добираться на работу, это для меня возможность хоть как-то поднимать на ноги детей. Если я могла приобрести его, то не стала б унижаться, а так цепляюсь за любые возможности. Спасибо

svetlana_leonidovna А на бензин, страховки, обслуживание авто где деньги брать будете, если нет денег на само авто? А бензинчик сейчас ой как не дешев. Из моей жизненной практики, могу сделать вывод, действительно нуждающимся авто не к чему, авто это всегда расходы. А вот тем кому уже нужен автомобиль, помощь зачастую и не требуется.

6 днів пізніше
          Написати відповідь...