Pavlyshyn не можу прикріпити. Видає помилку. Дослівно відповідь виглядає так: « Отже, у разі звернення нового власника житла або його представника із заявою про зняття з реєстрації осіб, місце проживання яких зареєстроване за адресою такого житла, з документами, що посвідчують особу власника та його право власності на житло, підтверджують повноваження особи як представника (у разі звернення представника власника), а також документами, що підтверджують факт відчуження житла, підстав для відмови органом реєстрації у знятті з реєстрації місця проживання попередніх мешканців житла не вбачається».

Igorjerema Можна Вас попросити відправити роз'яснення на myangel собака ukr.net? Заздалегідь вдячний!

• Igorjerema відповіли на це повідомлення.

Dead988 І мені на 4433@ukr.net Заздалегідь вдячний!

TheDaz якщо використаєте на практиці - маякніть мені в приватні (igorjerema@i.ua), будь ласка. Цікава практика застосування в різних областях.

Maestro На днях буду узнавать о зарегистрированных в квартире. Если что - обязательно дам знать!

• Igorjerema подобається це.

В свете вышеизложенного интересно, может ли новый собственник без суда снять с регистрации юр.лицо, которое было ранее зарегистрировано в его нежилом помещении?
          Если Да, то что делать?
          Или только через суд?

milann постанова 207 "ПРАВИЛА реєстрації місця проживання" та лист-роз"яснення не стосуються ЮО! Невже ЮО має місце проживання?

milann
            Это как?

anabioz допустим, покупаешь на торгах нежилое помещение, а по твоему адресу зарегистрировано юр.лицо (в уставных документах юр.лица значится твой адрес). И тебе приходит их корреспонденция.

milann
                Ну и что? Значится и значится. При чем тут место проживания ?)))
                Тема ушла в какой-то жуткий оффтоп.

5 днів пізніше

Igorjerema дуже корисно) величезне дякую)

6 днів пізніше

Yevhen Прошу) Дайте знати, якщо використаєте в роботі! Можу дати вам свою пошту.

TheDaz доброго дня. Маєте якійсь позитивні здвиги по зареєстрованим?