Олександре, намагаюся зрозуміти твою образу на СЕТАМ, оскільки був свідком вашої розмови з пані Тетяною. Та тримати образу на пацівників - не варто. Леваковий айфон, ще і в неробочому стані який ти придбав з торгів,тобі ніхто не підсовував. А в своїй наівності, що на СЕТАМ розводять виставляючи на торги хлам а в реальності оригінал - сам виноватий... Я тобі більше скажу, я теж такого придбав. Та і ладно, іноді попадаєш на фуфло. Але ні нерви ні кошти того не варті.
Що до працівників СЕТАМ, ти реально не правий. Якщо попросили зачекати,в чому проблема. Я теж чекав пока тебе істерика била, щоб отримати свій фуфловий айфон. ВІталія залякав, він був готовий вже свого віддати..., хоча дійсно пішов нам на зустріч, привіз айфони до офісу щоб ми не їхали на склад який на виїзді з Вінниці.
Директора знаю більше року, ніяких питань не виникало. Зимою придбав автомобіль з торгів, який стояв в них на Вінничина авто та заваляний снігом, витягнути його ніяк немогли, так директор своїм крузаком витягнув - нормальний мужик.
До Тетяни Володимирівни взагалі з повагою! В першого в кого можливо дізнатеся раальний стан майна та проблеми по виконавчому провадженню в ДВС - це в Тетяни Володимирівни. Ти зайди в ДВС запитай, вони тобі розкажуть...
Так що друже, образу не тримай - здоровю шкодить.
За свою критику вибачаюся, зрозумій мене вірно.

Я так розумію, це сам пан директор під псевдонімом відповідає простим смертним на їх негативні відгуки, так би мовити відбілює репутацію. Це добре, це значить, що я роблю все правильно.
    Про майно ніхто ніяких притензій не виказував,

і, особливо, в мене немає ніяких образ на Сетам, є окремі люди, які поводять себе неадекватно, саме їм приділяється ця увага.
    Яку розмову ти чув? Про що йде мова? Яка істерика? Тобі відео показати? Все-таки кину, щоб ти брехню свою не розповсюджував.
    Віталія залякав? ахаха ну ти і персона, директор, тобі треба хабарі брати за твої казки, а не на державних посадах.

Не знімав усе повністю, бо думав, що зустрінуть з кавою і приємними посмішками... так я ще не помилявся. Обіцяю, наступного разу обов'язково буде кіно з усіма персонажами.
      https://youtu.be/YbWps90vcL8
      https://youtu.be/AeNgXrHdadw

• Pavlyshyn відповіли на це повідомлення.

А тобі, директор, я б радив би прочитати статтю 151 Кримінального кодексу України.
        Якщо і далі хочеш розповсюджувати брехню в коментарях.

А реакція Сетаму буде? там відео з камер, офіційні заперечення-вибачення? )

• Saska подобається це.
          • Saska відповіли на це повідомлення.

Saska
            Ну, нічого відверто хамського я не побачив... Просто жінці потрібно курс по конфліктології пройти.) І зрозуміти що в камері немає нічого страшного (якщо вона не газова).

Ми колись давно з партнером пересікались з Вінницькою філією: забрали там СХ-7, потім синю Трібеку, Маджентіс (і може ще щось, уже не памятаю...). По телефону відношення було не дуже, але потім при виді галстуків усі кути згладились. На Трібеку нам навіть допомогли ключі знайти.
            Хоча, на дистанції відчувалась напруженість.

Може Ви зі свого боку також загострювали конфлікт?

Saska Вам бы, для объективности, описать ситуацию сначала. Мне лично интересно. Пока, вы просто "вырвали" выгодный для вас кусок истории и подкрепили двумя видео, снятыми в "правильный" момент. Иначе выглядит так, будто набросили г%#$на на вентилятор. Разделяю Вашу проблему. Здесь есть активные форумчане (в том числе в этом топике). Помогут, подскажут. Чуть выше, человек имел исчерпывающий опыт отмены торгов и возврата средств (весьма не малых), может поддержать советом.
              Удачи.
              п.с. Приобретал два авто в Виннице. Никаких проблем. Ознакамливались беспрепятственно. Сетам и двс
              проводили документы оперативно. Сухоставский оба раза присутствовал, подсказывал. Какой лучше эвакуаторщик, где базар с акб/резиной, как найти ключи. Всё коротко, лаконично, без лишней лирики и прелюдий, только профессионализм.
              п.п.с. Были неприятные опыты при осмотре лота (не только в Виннице), вопрос решался отказом от торгов (не уплатой гарантийки). Фотки - фотками, а смотреть предварительно нужно. Если не разбираетесь - тогда в паре с шарящим человеком (автомобилистом, техником). Да дорога 150-300 км, да время, да деньги. А как иначе?
              п.п.п.с. Сетам - это площадка (хотите - витрина), где торгуют конфискатом, который изымает и описывает исполнитель и скорее всего, все Ваши претензии именно к нему.
              п.п.п.п.с. Халявы не бывает. Везде есть свои подводные камни.

С ув.

директор, не пались так, всі твої новостворені акаунти не тягнуть на оскар:))))

• viktor_007 відповіли на це повідомлення.

Я про viktor_creat і V viktor 007

Pavlyshyn
                    Не загострював. Не більше ніж на відео.

Saska Не страдайте параноей, пожалуйста, и не переходите на личности. В вашей ситуации, я бы рекомендовал искать союзников, а не наживать врагов. Я (пока) частично и на вашей стороне.
                      п.с. я "пассивный" форумчанин, 99,9% времени читаю а не пишу, так уж повелось. И да я только что создал аккаунт по причине утери доступов к старому.
                      п.п.с. Дайте ссылку на ваш горе-лот (что бы хоть как то понять проблему) - здесь так принято.

• Pavlyshyn відповіли на це повідомлення.

datacopy хтів би дочекатись, зазвичай адміни відповідають швидко. Якщо не нададуть коментар, то звернусь до вищого керівництва.

viktor_007 , союзники нужны слабым, чтоб победить более сильного. Человек, за которым правда, не может быть слабым. Чем более очевидная эта правда, тем сильнее будет её носитель. К такому носителю помощники и «союзники» прийдут сами - это у нас заложено подсознательно. Помочь ущемленному человеку, товарищу.

Я бы на месте некоторых сотрудников Винницкой филии задумался над разрешением конфликта, и извинениями, если есть для этого основания. Уж слишком много скелетов в шкафу, чтоб открывать его в такое смутное время...

Вы говорите что не сотрудник филии, не связаны с СЕТАМом, и я Вам верю. Было бы подло и низко писать от чужего имени, выдавать себя за другого человека, трусливо выражая свои неоднозначные мысли. Вы не такой. Очень хорошо что эта «вопиющая ситуация», наглая клевета на честных сотрудников винницкой филии сподвигли Вас к действиям. Другие темы, подымаемы здесь, были откровенно мелочны... Будем рады читать Ваши мысли. :)

Если не секрет, к какому аккаунту Вы потеряли доступ?

Адміністрація тут як тут.

1. Працівник має право попросити почекати відвідувача в коридорі.
                        2. Працівник не має права забувати як його звати. Але ми це поправимо.

Загалом я не зрозумів суті проблеми, можливо пан @Saska детальніше розкаже?

Triarius доброго дня.
                          Я прийшов до філії забрати своій лот. Надав всі документи, оглянув лот, але забрати я його не міг, бо сказали, що потрібен підпис директора (хоча видає майно інша особо- Віталій). Сказали, що директор на нараді, і буде через годину-дві. Я сказав, що я не місцевий, чи можу я зачекати тут, на шо Віталій відповів "Так", але в нашу розмову втрутилась Тетяна (про її ім'я я взнав випадково в кінці розмови з директором) і сказала, що ні, я спитав: "Чому?", відповідь була: "Бо я заважатиму їй друкувати і перекладати папки на столі" (це дослівно), я попросив її представитись, але вона цього не зробила, і почала мене випроваджувати на коридор (хто не знає, в коридорі в кількох метрах вонючий туалет).
                          Потім пішли 2 відео.
                          Через деякий час прийшов директор, непривітавшись і не представившись, підписав акт про проведені торги (який і так лишається у них, мені ця процедура була не зрозуміла), і тільки тоді мені дали акт прийому і майно. Потім, у директора я спитав як звати цю особу (вказуючи на Тетяну), він спитав: "Навіщо", я- "Я хочу написати відзив про вашу філію", він взяв мене за плече і хтів щось казати, я відповів, що не потрібно мене чіпати, він сказав : "Повір мені, якщо б я тебе зачепив, то тобі було б погано, ти лот отримав? СВАБОДЄН"
                          На цій прямій погрозі розправи я залишив філію, повідомив двінком в колл-центр, де сказали, щоб я виклав усе на форумі і дали дані працівників.
                          Про корупціонера Сухоставського я взнав з Вінницьких новин ссилку надаю.

• Triarius відповіли на це повідомлення.

Помічники вінницьких депутатів – хто вони і як живуть?

Зовсім недавно, під тиском громадськості, наші «дорогі» депутати змушені були відкрити завісу і показати кого вони взяли собі в помічники.

Помічники депутатів, хто вони і як вони потрапляють на ці посади знають лише самі депутати. Ніякого конкурсу, ніякого відбору. Навіть без вищої освіти, депутат може взяти помічником будь кого і присвоїти 7 ранг державного службовця, для довідки: є 13 рангів державного службовця, зазвичай для того щоб отримати 7 ранг держслужбовці працюють більше 10 років. Максимальна зарплата в помічника може бути 16 тис. грн.

В помічники депутати зазвичай підбирають тих, кому можуть довіряти, або з ким мають спільну діяльність чи то бізнесову, чи політичну.

Помічники вінницьких депутатів – хто вони і як живуть?
                            Домбровський Олександр Георгійович, підібрав собі команду журналістів, які кожного дня відбілюють його репутацію і поливають брудом його політичних конкурентів, чи для цього депутат має право на помічників. Всі вони працюють за строковим договором:

Вишневська Світлана Іванівна – редактор газети Вінниччина (раніше працювала на аналогічній посаді в «Вінниця Ок» та «Місто»);

Тиран Ірина Антонівна – журналіст, інтернет-видання «Обозреватель»;

Царенко Максим Володимирович – журналіст - тітушка, бігає від партії до партії де більше грошей заплатять. У 2012 році був членом ОВК від Радикальної партії Ляшка, на 11 округу, у 2014 він вирішив примкнути до пропрезидентської партії у якості уповноваженого знову ж таки на 11 одномандатному виборчому окрузі.

Несподіванкою виявився Єрмаков Віктор Миколайович екс заступник начальника Управління взаємодії із ЗМІ Міністерства охорони навколишнього природного середовища, член Партії регіонів, депутат Донецької міської ради. М’яко кажучи неоднозначна персона, що пов’язує Єрмакова із Домбровським залишається загадкою.

Мельничук Іван Іванович, вирішив позбирати всіх ставлеників округу собі в помічники і йому абсолютно начхати на їх політичні вподобання, заклики та зв’язки.

Так серед його помічників можна знайти Грінштейна Марата Михайловича - голову Жмеринської міської організації партії «Народна влада»; М'ясківського Ігоря Михайловича - голову Жмеринської міської організації політичної партії "Удар Віталія Кличка", директора комунального підприємства Жмеринської міської ради «Міський комунальний ринок» та Чернега Ярослав Анатолійович - голову Літинської райдержадміністрації.

М'ясківський Ігор, помічник Мельничука, один із найодіозніших персон Жмеринки, будучи на посаді директора комунального підприємства нажив собі гучної слави корупціонера.

Македон Юрій Миколайович, у Раду потрапив випадково, допомогло йому виграти гонку лише те, що головні конкуренти настільки залили один одного брудом, що втратили навіть прикормлений електорат. Але це зовсім інша історія зараз не про це.

Більшість його помічників це люди із округу, агітатори, які ходили роздавали листівки, в результаті отримали підвищення. Також серед його помічників не загубився кандидат в народні депутати по 11 мажоритарному округу, націоналіст, член політичної партії Конгрес Українських Націоналістів - Березовський В'ячеслав Миколайович.

Македон не забуває про своїх друзів у правоохоронних структурах так Сухоставський Євгеній Григорович, якого звільнили за хабарництво із посади заступника начальника управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Вінницькій області, тепер працює у Македона в помічниках.

І нарешті Демчак Руслан Євгенійович, депутат, який надихнув написати мене цю статтю, а якщо бути більш відвертим то це була його помічниця Ваппі Христина.

Демчак став головним марнотратом державних коштів, в нього офіційно 16 помічників (в інтерв’ю Демчак сказав 18), при цьому хочу нагадати він увійшов до числа «бездарних» депутатів, які за 100 днів роботи не зареєстрували жодного законопроекту чи поправки, він навіть не надіслав жодного депутатського запиту чи звернення, постає питання чим займаються його помічники. А я Вам скажу чим, більшість його помічників де-факто працюють в його установі UBG Group, а де-юре отримують заробітну плату із наших з Вами податків.

Про те це ще не все, найбільше знахабнів 42 номер списку БПП Ткачук Геннадій Віталійович. Ткачук вирішив із тимчасово отриманої влади зробити сімейний бізнес. Місце помічника в нього вимірюється кількома тисячами доларів або родинним зв’язком, так в помічниках в нього дружина рідного брата - Станіславенко Людмила Анатоліївна, донька народного депутата Побер Ілона Ігорівна, того самого прославленого народного депутата - пауерліфтера Побер Ігоря, певно вперше в історію українського парламентаризму депутат собі таке (див. фото нижче) дозволяє.

(на фото народний депутат України Побер Ігор Миколайович)

Скажу Вам так кількість помічників потрібно було не збільшувати, як це зовсім недавно зробили, а навпаки зменшувати, в рази!

Я в Виннице забирал свой первый лот. Мужик в годах передавал, приехал сразу на склад, подписали бумаги, помог загрузить в машину, дал возможность ознакомиться с другими лотами, на которые я не записывался даже. Остался доволен работой. Давно правда было дело, может руководство поменялось, хз.

В основном, если не дерзить (переход на личности и т.д.) филии работают хорошо! Я сейчас забирал с Луцка один лот. По телефону сказали что Новой почтой не отправляют, нужен акт приемки-передачи и акт. Сообщил им что я из Одессы, ехать за лотом смысла не вижу. Сбросили акт приемки на електронную почту, я его подписал, заверил все документы о торгах , паспорт и код, и лот отправился мне Новой почтой за мой счет. СЕРВИС!)

В Киеве как-то в 15:00 получил акт о торгах (приезжал с другими задачами), а в 15:50 уже получил свой лот. Не записываясь и предварительно не сообщая о том, что буду лот забирать, поскольку не знал получу ли акт. Просто сказал что не местный, только получил акт, а вечером возвращаюсь в Одессу.

Всегда нужно предлагать людям альтернативные варианты выхода из ситуации, и объяснять почему "тебе" так сильно нужно. И часто они входят в положение.

Pavlyshyn я не имею ничего против работы филий в общем!!! Почитайте мои отзывы о Херсонской, Черновецкой, Житомирской, Черниговской обл - это профи, люди на своих местах, воспитанные и относятся ко всем с уважением. (По крайней мере ко мне, как к незнакомцу).
                                Этот отзыв относится ТОЛЬКО К ОТДЕЛЬНЫМ СОТРУДНИКАМ, ТОЛЬКО ВИННИЦКОЙ ФИЛИИ!!! С Ув!