Лот 320520. На 08:00 годину згідно правил проведення торгів я був єдиним зареєстрованим учасником.
О 14:00 годині я ще раз перевірив лот, де я так і був затвержений як єдиний учасник.
О 16:30 зайшовши на сторінку буд дуже здивованим. З'явився ще один зареєстрований учасник. Час реєстрації 02:10:20 годин ночі. Я зробив скрипшот де видно що зміни на сайті були проведені 0 16:10:12 годині. Але ж це порушує закон і правила проведення торгів. Хочу почути думку і висновки форумчан. І питання що робити з цим.
Поява зареєстрованих учасників торгів в неурочний час.
Первый раз слышу про такой случай.
Есть скрины утренних участников?
Естественно нет. Скрин только о внесении изменений на 16:10ч.
Я даже не предполагал, что такое может быть. Можно грешить на то,что я, не внимательно смотрел при открытии страницы , но мой деловой партнер так же с утра и в обед подтвердил , что я единственный участник. Еще спрашивал, когда я уже сделаю ставку. У меня даже записаны наши телефонные разговоры на протяжение дня. И как быть?
Fud
Ну, лот недорогой, не думаю что из-за него сделали бы вмешательство в систему. Но время регистрации победителя очень подозрительное. Следы подложной регистрации тоже можно найти. Если есть абсолютная уверенность в том, что участник зарегистрировался после 9.00 - обжалуйте торги.
В обеспечении иска изымайте информацию у ГП "СЕТАМ" относительно регистрационных данных участника, времени оплаты ГВ и платежного документа. По платежному документу установите номер карты. По номеру карты запросите у банка в порядке обеспечения иска (второе заявление) операции. И по времени операции можно будет легко понять - регистрация левая, или нет.)
Не отступайте!
Triarius Звучит как издевка и насмешка, а вы вроде как представитель СЕТАМ на этом форуме.
Чото как-то фу.
Triarius
Тут ситуація така, що СЕТАМ ні при яких обставинах не визнає втручання в систему. Якщо один раз було, то і в подальшому може бути. А це може закінчитись репутаційними втратами.
Але я по слухам (підкреслюю - по слухам. ) знаю, що на СЕТАМі можна робити та бачити дещо більше, ніж інші.
Тому таку можливість не відкидаю. Пів року назад було простіше - Ви викладали документи по схожих звинуваченнях. Покажіть дані про платіж, а я обіцяю по своїх каналах у Приваті сказати коли його провели.
І обійдемось без позовів та адвокатів.)
Santikus саме так. Іздьовка і надсмішка. Мені не можна так робити?
Pavlyshyn чому ж без позовів, заробіток не буде зайвим)
"знаю по слухам." - це щось новеньке) або знаєте, або по слухам.
Викладав - але не почув від скаржника вибачень, тоді в чому сенс викладати?
Нехай фантазери страждають трошки в фінансовому плані - судовий збір+послуги адвоката.
Форум це лише маленька частина спілкування з громадськістю - я бачив все і "чорні полоси по екрану" і "Ічнянські графства Чернігівського сударства" - на кожну фантазію реагувати, зламається реагувалка.
Fud
Тогда если готовы доказывать правоту - я готов сделать скидку на свои услуги.)
Или докажем сговор и подставу, или Вы потеряете деньги, а я немного заработаю.
Чекаєм фінального рішення @Fud !!!!!!!
Адже він повністю впевнений!
Я бачу від @Fud і його партнера не дочекаємось реакції.....
Triarius
У меня 2 детей. Им нужно что-то кушать. Не спешите в следующий раз выкладывать такие сильные доказательства.
А как не платить дополнительные 3% с карты за ГВ?
...или какой картой платить чтоб избежать комиссии в 3%?
VVD По-моему - никак, т.к. это комиссия платежной системы за обработку платежа. Только если через клиент-банк или кассу банка. В таком случае тоже будет комиссия, хоть и меньшая, если Вы конечно не VIP-клиент. Если регулярно покупаете через Сетам в больших суммах - имеет смысл задуматься над этим,
Оговорюсь, это касается физ.лиц.
VVD
Це комісія екваєра.
VVD БЕЗ
без
Добрий вечір, підкажіть будь ласка, якщо я подав заявку за лот 25. 01. 19 та заплатив цього ж дня гарантійний внесок в пятницю через касу банку в 13.26 і на сетамі на даний час я ще не затверджений, а торги починаються в понеділок в 9.00 чи можливий варіант що мене не допустять? Як краще поступити?
P.S. дуже потрібно виграти)))