Цікавило завжди таке питання чому , на аукціонах Євробляхи коштують космічні кошти??
типу як це оголошення:https://setam.net.ua/auction/318387
Філії ДВС оцінюю конфісковане майно по Українським цінам, але ж людина яка навіть виграє аукціон (авто на євро номерах), що вона з ним буде робити як тіки по запчастям розібрати? По тій причині що по Україні пересуватись транспортним засобом неможливо буде.
Тому в мене як, у простого жителя України виникло відразу таке питання, чому не можна Євро блахи продаючи через СЕТАМ відразу вносити до державного реєстру, щоб можна було авто поставити на облік ( українські номера) Миж всерівно платимо державі ту суму, яка на аукціоні. А тепер виникає таке питанні відразу що якщо навіть не реалізувати цю ідею то "СЕТАМ" як і наші депутати з простолюда в три шкури наживаються. Тому що, євро бляхи розтаможка їхня теж космічні суми (при зарплаті 350-400$) розмитнення авто( 3500-євро) типу як з скидкою 50% всерівно виходить 2000-євро.
Держава.., це як людина з коброю, поки незагнати в угол не накинеться.
так і тут, до певних пір ця нахабна влада, де з усіх сторін намагаються нажитись на простолюді.
Пропозиція по Євро-бляхам (АВТО НА УКР НОМЕРАХ)
artlidias Не хотел бы вас обижать, но пишите какую то белиберду. Перед тем как критиковать и предлагать что либо, необходимо самому досконально в вопросе разобраться.
"Евробляхи", это нерастаможенные автомобили, на которых в силу лазеек в законодательстве можно (при определенных условиях) передвигаться. Их необходимо растамаживать и регестрировать.
В тоже время, это объекты права собственности (как носки или телевизор), на которое может быть наложено взыскание исполнительной службой.
2. При продаже через СЕТАМ, в рамках исполнительного производства, в доход государства (на который вы так ссылаетесь) идет шишь с маслом и гулькин нос.
Вы предлагаете схему легализации "евроблях" черрез СЕТАМ, под "соусом" наполнения бюджета, заботе о народе и прочих высоких выражений.
На СЕТАМЕ много чего выставляется к продаже на первый взгляд очень "вкусного" а на деле замануха для жадных и глупых, так не отнимайте возможность у умных людей за счет этих жадных и глупых кормить себя и свои семьи (сарказм).
artlidias
Думаєти Ви один такий розумний? Я уже два роки як думаю як-би через СЕТАМ уникнути розмитнення і ПДВ... Хто придумає схему - озолотиться. Головна проблема - гроші ідуть в дохід держави. І це Ви ніяк не обійдете.
Беремо фіза, завозимо на нього 100 машин, стфорюємо борг, ідемо до приватного виконавця, фіз добровільно здає йому на реалізацію всі машини, виконавець призначає "свого" зберігача, продаємо по заниженій вартості. Всі отримані кошти повертаємо собі ж.
Ціна питання -5% СЕТАМу від вартості. Щоб обійти 10% виконавчого - створюємо невеликий борг (150 тис) та продаємо всі ТС одночасно.
- Забороняю Вам присвоювати собі мої схеми!)
- Не один Ви такий розумний.
- Не прикривайте свої фінансові інтереси "простим народом", обездоленими бідняками і т.д.
Ціна автомобіля на іноземній реєстрації, що реалізується через СЕТАМ - "включає
в себе всі необхідні митні платежі", які сплачувались би для його розмитнення.
Це вимога податкового кодексу.
Тому на ці авто на СЕТАМІ така висока ціна.
Triarius Тобто з таким актом переможця по авто на іноземній реєстрації можа іти в Сервісний центр і ставити на облік? Ну і сертифікацію звісно пройти
Так все таки є реальні люди і історії що купили нерозмитнене авто і тепер воно на укр номерах?
Triarius Підскажіть будь ласка якщо купити авто з іноземною реєстрацією на сетамі його перереєструє Сервісний центр і поставить на укр.облік?
wladceazar
Конечно ))) Но не все, не всегда и не сразу!
wladceazar Насколько я понимаю - зарегистрировать нельзя. Прецендентов я пока не видел .......
Но в теории с отменой норм евро 5 стало возможно. Только на много проще купить в ес хорошую машину и легализировать ее у нас в стране. Быстрее и проще!!! Плюс - Вы выбираете.
serg_pancov
Есть пара случаев. Но там нужно просить ответ с таможни о том, что все платежи за авто уплачены в бюджет. Такой ответ не все хотят выдавать.
Во-первых, потому что действительно не всегда они идут в бюджет.
Во-вторых, некоторые авто на укр.номерах не оцениваются как конфискованные.
И еще бывает, когда машину покупают не с первых торгов, таможня просит победителя "доплатить дисконт", считая, что не все деньги попали в бюджет.
В общем, с еврономерами заморачиваться не стоит. Как и с налоговым залогом. Кроме случаев, если Вы юрист, или имеете юриста в штате.
anabioz галактичний ви наш, а ну как розкажіть як поставлять на облік ось цей проданий автомобіль?
https://setam.net.ua/auction/326772
в сервісному центрі можуть запросто відмовити в реєстрації спираючись на те що відмінили євро5 для ЛЕГКОВИХ автомобілів, а вантажні так і залишились з євро 5 після 2010 року випуску