Историй будет на сериал)))

• balaben подобається це.

Готов для первой серии первого сезона поделиться историей покупки опель вектра с ввареным номером кузова...
Для второй готов рассказать как я купил 4 поддона клея а он не пошел :))
На третью серию есть история о том, как я купил 34 тонны зерна, забрал через год 26 тонн...
Ну и еще масса разных сюжетов есть :)
Ох уж этот дух авантюризма... :)

7 днів пізніше

Я с Березовского РВ ДВС уже год не могу вернуть деньги за отсутствующее имущество. Я могу понять какой то козырный лот. но б/у стиралка и стульчик для рыболовли ..стоит ли позорится так. А относительно Ильичевка. Участвовала я в торгах. но наученная Березовкой поехала посмотреть на имущество. Как оказалось оно находится на складе на территории порта куда госисполнителя просто не пускают. а не то что покупателя. Об этом мне честно признались.И естественно я решила отказаться от лота..Так они это имущество до сих пор и продают..если конечно оно или его остатки есть вообще.Только не понятно почему деньги не возвращают. Я Березовскому начальнику претензию написала и предложила с целью до судебного урегулирования перечислить мне на карту уплаченные средства. А в ответ тишина.. Видно придется судится с продавцом"воздуха"..

Mikaelpro "То телефоны не работают,то мы не знаем где стоит автомобиль и таких причин ряд" - прошу надати інформацію яка філія ДП "СЕТАМ" не відповідала на дзвінки та відмовлялась надати авто, яке зберігається на майданчику, для огляду.

"Авто могут передать комплектный,а после торгов он оказался с рядом повреждений и не комплектный." - нам не відомо жодного випадку, що б авто, яке було передано ДП "СЕТАМ" було передано переможцю в розукомплектованому вигляді, чи з пошкодженнями. Якщо у вас є факти - надайте їх будь ласка.

• olexandr відповіли на це повідомлення.

Triarius
        Прошу посприяти в вирішенні проблеми по лоту № 300707
        Суть в тому що даний транспортний засіб згідно з сайтом СЕТАМ (відповідно до заявки виконавця)) має він код WDB9034631P900030. Але пофакту видно лише WDB90346 решта віну повністю струхла, але далі ще цікавіше... навіть рештки того, що є просто кустарно врізані))).
        Зателефонував на Вашу лінію підтримки, далі в відділ продавця Соборний ВДВС м. Дніпра... (така чемна виконавець по даному лоту Пономарьова Ганнна Сергіївна... говорить що зарадити не чим не може...
        мені по суті покі і не дуже то потрібно (шкода звичайно гарантійного внеску, але то деталі)) Говорить що підстав доля зупинки торгів нема, отож далі БУДЕ...
        Р. S. хотів прикріпити фото вчорашньє ВІНА але незміг

Отже прошу адміністраторів розібратися в даній ситуації .

• Triarius відповіли на це повідомлення.

Triarius
          Ну так это уже хорошо.
          Видно прогресс.

olexandr 300707

Мені здається ви написали листа до нас з цього приводу.
            Якщо так - то по ньому працює юрдепартамент.

@Triarius по поводу фото не спорю с Вами. Есть такие лоты где все еще лучше чем на Копарте. В разы. По 20-30 фотографий иногда попадается, даже с самыми незначительными царапинами. Но есть где только капот.))
              И еще. давайте как-то разруливать ситуацию с лотами, которые не на хранении СЕТАМа.
              Насколько мне известно сейчас некоторые люди пытаются обвинить СЕТАМ в монополизме, и диверсифицировать продажи и хранение имущества. Я с этим в корень не согласен (исходя из личного опыта), и хочу чтоб все имущество, которое продается с торгов, хранилось на СЕТАМе.
              (В этой части участники торгов могут Вам сильно помочь. Сделайте петицию о том, что лучше оставить монополиста, но ответственного за хранение, и мы ее подпишем.)

Как это написано в порядке:
              Зберігачами можуть бути боржник, члени його сім'ї або інші особи, у тому числі Організатор.

Організатор призначається зберігачем рухомого майна, що підлягає реалізації відповідно до цього Порядку, крім випадків, коли це майно не може бути передано на зберігання Організатору з об'єктивних причин без пошкодження його функціональних властивостей, цілісності та зовнішнього вигляду (складні верстати, механізми, устаткування тощо). Організатор забезпечує транспортування такого майна до місця зберігання.

{Абзац третій пункту 5 розділу II із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства юстиції № 1859/5 від 18.06.2018}

Я бы купил себе один из крузаков:
              https://setam.net.ua/auction/309605
              https://setam.net.ua/auction/309624

Но они не на хранении СЕТАМа... Есть какие-либо "об'єктивні причини без пошкодження його функціональних властивостей, цілісності та зовнішнього вигляду (складні верстати, механізми, устаткування тощо)" которые мешали передать это движимое имущество на хранение СЕТАМу??? НЕТ.

Проверяем заявку, пишем ответ товарищу Жаботинскому в стиле "Дружище, нет машин на стоянке СЕТАМа - нет торгов". И точка. И не отписываемся на форуме на сообщения "нет имущества, помогите", "как отбить машину и т.д.".

И я понимаю почему эти тойоты на стоянке должника всем выгодны: исполнитель получил свои 10%, СЕТАМ свои 5, взыскатель - 85. Все довольны, хотя и продали ниже средней стоимости по СЕТАМу (потому что доступа нет). А мне что делать? Годами выбивать потом машины у "хранителя", судиться, возбуждать уголовные дела??

СЕТАМ должен стать сервисом, даже в ущерб для себя (путем отказа в заявках на реализацию).

Pavlyshyn
              Крузаки поки що не можемо з технічних причин витягнути з паркінгу. Там пробував евакуатор не вийшло. Щодо відмови в реалізації через не передачу транпорту до СЕТАМу - це регулярна практика.

місяць пізніше

7370 .8410-номера лотов с отсутствующим имуществом...

anabioz

эти еще со времен до ДП "СЕТАМ"

Скоро будемо святкувати 3 річницю відхилення одного учасника).
                    І майно на складі та всетаки щось заважає Обухівському РВДВС надсилати повідомлення про не сплату.

olexandr Значит нет заинтересованных в приобретении этого замечательного холодильника, в противном случае написали бы заявление или позвонили исполнителю, тот же не будет следить за каждым лотом и кто там что проплатил в режиме онлайн-нон-стоп. А гарантиек никто не платил, вот и не трясутся за невозврат денег. Я предполагаю (хотя наверняка не знаю) что проблема кроется в программном обеспечении (личном кабинете исполнителя) может нет напоминалок-оповещений, которые бы маяковали исполнителю что да как.

Santikus
                        кабинета личного просто нет )))
                        контролировать мог бы и СЕТАМ (возможно и контролирует) так как этот холодильних занимает именно их площадя для хранения

olexandr
                          Та исполнителям до одного места акты по таким дешевым лотам. Они 2% получают и даже не хотят мониторить состоялись торги или нет... Я акт по воздушкам за 4 тыс. выбивал 7 месяцев с исполнителя, на системный блок 3 месяца ждал и еще 1,5 месяца выбиваю.

Когда исполнители тянули, я писал следующего рода письма, может кому-то помогут.

ЗАЯВА
                          Мною, адвокатом Павлишиним Андрієм Івановичем, код ІПН _______________________________, 6 листопада 2017 року у електронній системі СЕТАМ, в рамках виконавчого провадження № 50363550, був придбаний лот № 246029, Пневматична гвинтівка т.м. TYTAN калібром 5,5 мм, мод. В2-4 - 2 шт.; пневматична гвинтівка т.м. TYTAN калібром 4,5 мм, мод. В2-4 - 2 шт., пневматична гвинтівка т.м. KANDAR калібром 4,5 мм, мод. LB-600 - 1 шт.
                          На виконання розділу VII Порядку реалізації арештованого майна, затвердженого наказом МЮУ від 29.09.2016 № 2831/5 «Про затвердження Порядку реалізації арештованого майна», мною був надісланий підписаний протокол проведення електронних торгів у 2 екземплярах (докази отримання організатором у додатку) організатору торгів.
                          Звертаю вашу увагу на те, що електронні торги в рамках ВП № 50363550 відбулись 6 листопада 2017 року.
                          Повний розрахунок за придбане мною майно здійснено 14 листопада 2017 року.
                          До цього часу (10 КВІТНЯ 2018 року) державним виконавцем не було складено акт про проведення електронних торгів та на мою адресу його не було надіслано.
                          Згідно п.4 розділу Х «Порядку розрахунків за придбане на електронних торгах майно та перехід права власності» Порядку реалізації арештованого майна, після повного розрахунку переможця за придбане майно (у тому числі сплати винагороди Організатору) на підставі протоколу про проведення електронних торгів та платіжного документа, що підтверджує сплату додаткової винагороди Організатору (у випадку, якщо майно реалізувалося за ціною, вищою стартової), виконавець протягом п’яти робочих днів складає акт про проведені електронні торги.
                          Згідно абзацу 4 ч. 3 ст. 74 ЗУ «Про виконавче провадження» керівник вищого органу державної виконавчої служби у разі виявлення порушень вимог закону визначає їх своєю постановою та надає доручення начальнику відділу, якому безпосередньо підпорядкований державний виконавець, щодо проведення дій, передбачених абзацами другим і третім цієї частини.
                          З урахуванням вищевказаного прошу Вас:
                          1. Провести службове розслідування щодо вищевказаного випадку недбалості державного виконавця та притягнути винних осіб до відповідальності.
                          2. Про результати розгляду прошу повідомити мене листом, надісланим на електронну пошту.

З повагою,

2 роки пізніше

Попадалово часто бывает я чуть не купил ниссан с виду вроде неплох но посмотрел он с открытыми стеклами, воды натекло все отсырело, левая сторона сгнила, под капотом нет генератора стартера половины запчастей. Так что смотреть обязательно надо! Номер кузова проверяет исполнитель и СЕТАМ. Если не совпадает и перебит в суде взыскать! Но как правило СЕТАМ не доводит и возвращают деньги в досудебном порядке!

Написати відповідь...