На третьих торгах она еще дешевле будет ) И ее точно никто не захочет купить кроме Вас. Разве что на ней нашли нефть )

anabioz чому не захоче?

Enge
      А кому она нужна, 1/3 часть участка размером в одну сотку под ОСГ в селе Лебедевка

anabioz
        там до днепра 100 метров, поставит контейнер и прокат водных лыж))

fer там до днепра 100 метров, поставит контейнер и прокат водных лыж))

Я представляю какая очередь будет среди жителей села Лебедевка ) Бизнес-проект просто класс! )

anabioz
            к любому делу нужен правильный подход
            главное наличие реалистичного бизнес плана
            а там уж кум возьмет кредит льготный 5-7-9, сотку земли оценят в миллион, кум внесет 200тгрн, еще 800тгрнн даст приват, итого денежка в кармане и через годик лот окажется на сетаме снова)

fer

О, да с Вами нужно поближе познакомиться!))

• Pavlo2020 відповіли на це повідомлення.
              2 місяці пізніше

Pavlyshyn Добрый день, написал Вам на почту по поводу лота

Помогите проверить риски по лоту https://setam.net.ua/auction/414097 Готов заплатить за ценную информацию...

місяць пізніше

Доброго дня. Тема ще жива?
                  Є бажання придбати лот - 418483. З виконавцем сьогодні звязався, кажуть що квартира не іпотечна, але є накладені арешти на майно власника. Сам власник - особа "проблемна", зі слів виконавця зловживає випивкою. 1 власник, 1 проживає, має заборгованість по комуналкі.
                  Хто може перевірити? Яка вартість? Дякую.

Alex_fox 418483

Я уже вивчав - давав свою думку. Якщо це були Ви - то мене почули.

Pavlyshyn можете указать в какой теме Вы писали об етом лоте, тоже интересно, но что то не припоминаю обсуждения именно етой квартиры. Заранее спасибо)

Pavlyshyn що до цього лоту, напевне спілкувались з кимось іншим. Якісь неприємні речі чи підводні камені?

Alex_fox
                        Не можу коментувати, бо мені оплатили послуги. Якби вивчав безкоштовно - розповів би усі нюанси.

• VVD подобається це.
                        Написати відповідь...