Pavlyshyn усе було б "зря" якби банк нормально займався стягненням, а не з юридичними косяками. За справи там де взагалі не можна нічого зробити і шансів не має ніяких я не беруся. Закони і практику я знаю на листи мін'юсту ніколи не дивлюся, у них як правило пишуть всяку єрєсь + пріоритет має Закон, а не консультація людини, яка взагалі не розуміє про що пише.
Те що я поки не адвокат не значить, що я тільки почав свою кар'єру, я пішов працювати ще коли вчився в університеті, тому питання чого я ще не став адвокатом криється у вимогах Закону, щодо освіти і досвіду роботи юристом після здобуття магістра.
З приводу досвіду то я більше працював з боку банків + супроводжую деякі фінки. На виселення був як з одного боку так і з іншого і прекрасно знаю, як це все робиться. Але діти, це той елемент, якого бояться усі групи, які на словах герої, але коли починають роботу, то здуваються. Особливо класно, коли їм заплатили половину від гонорару, який уже ніколи не повернеш, а робота не зроблена, бачив таке уже не один раз. Плюс не треба забувати про різні громадські організації, які захищають позичальників, хоча б взяти найпростіший ГО "Кредитний майдан" і закінчуючи, наприклад, ГО "Браттья" наявність яких на об'єкті різко піднімає ціну виселення та строк виконання роботи, а якщо ще й знімають на камеру тих хто заходить то рівень ефективності падає до нуля.
На рахунок боротьби, то не всі здаються навіть після виселення і навіть після того, коли вже було оскаржено і перескаржено усе на світі і вроді вже і строки позовної пройшли, але людина продовжує боротьбу, тому це все залежить від людини на яку потрапиш.
Так, гроші вирішують все, але одне діло, коли з величезним рівнем затрат є адекватний профіт, а інше діло брати "гєморний" об'єкт на який можна витратити купу часу, грошей і в кращому випадку вийти в "ноль", а в гіршому нічого не заробити та вийти в мінус. З інвестиційної точки зору це такий собі об'єкт.